Nyårsafton

image1661
Sista dagen på detta år. Känns bra! Ser framemot det nya året och alla nya äventyr.
Ha en trevlig dag alla Ni!

Vi ses till det nya året!

Årets bästa köp



I år har man gjort många bra köp! Även dåliga. Men dessa ovan har jag använt mycket och kommer att fortsätta använda..

- Acne klänningen.
- Mulberry Euston väskan köptes på rea i januari.
- Rosa Converse har använts flitigt.
- Mina topshop kilklackar!


sale bags

image1655
Tre mycket fina väskor på rea just nu. Marc By Marc Jacobs i navy leather. Miu Miu har mycket fina väskor, en ljus färg skulle vara fint. Sen har vi oversize clutchen från Marc By Marc Jacobs. Fina alla tre!

Dagens köp.

image1654
Blev ett CC-skye orange skärparmband från Kyssjohanna. Nedsatt till 650kr. Like it a lot!

Shortsen

image1653
Shortsen var ett stort och användbart plagg detta år. Rachel har på sig Alexander Wang som är lite vida och Rihanna väljer ett par korta med tunna strumpbyxor under.. Det funkar nu när det är kallare ute. Snyggt tycker jag!

Ny kappa



Mitt mål igår var att hitta en svart kappa på rean. Och det gjorde jag! På MQ fanns denna nedsatt som jag kikat på innan rean. Nedsatt med 700kr. Betala 799kr för den. Perfekt längd och modell. Gillar den mycket! På bild även nya vita overknee från Vouge.

Sale

image1650

Idag ska jag in till stan med en vän. Vi lär inte vara ensamma idag och kolla runt på reor. Vi får väl se om jag kommer hem med något.!

Ska du in till stan?

Bion

image1649

En mysig film var det vi såg! Absolut sevärd var den.

Känner mig helt slut nu, små ont i huvudet. Imorn ska jag till stan, kika runt i butikerna.. 



Lila

image1647  image1648

Underbart med lila! Till nyår skulle jag gärna bära en klänning med färg, lila eller rosa. Kanske finner man nån i veckan. Idag blir det en bio med syrran som vi brukar gå på juldagen.

Ha en fortsatt fin julhelg!


Outfit

image1645

- T-shirt, julklapp från förra året. Urban Outfitters
- Kjol, H&M
- Strumpbyxor, Twilfit
- Knästrumpor med sidenband, Blue Forêt
- Skor, DinSko
- Kappa, Syrrans från Oasis
- Väska, Urban Outfitters

Ha så fortsatt bra alla läsare idag!

Julafton

image1643

Ha en riktigt mysig och trevlig jul!

God Jul!

Black and white

image1641 image1642

Vit (inte kritvit) eller en ljus klänning tillsammans med ett svart skärp är något jag gillar. Skulle absolut kunna tänka mig det vid nåt tillfälle. Väldigt sällan man bär vitt, men i vår kan jag tänka mig det.

wishbone

image1637
Som julklapp till mig själv, beställde jag ett Wishbone i silver från Rachel Leigh. Finns hos Misskate.se Visar halsbandet när det kommer till mig!



Knocked up

image1636
Har varit på stan och köpt en Diorshow mascara och lite glögg te på NK. Det blir en, två koppar snart tillsammans med På Smällen, en riktigt rolig film med Katherine Heigl. Se den om du inte gjort det!

Tidiga julklappar



Igår och idag fick jag lite tidiga julklappar. Fyra fina latte glas med skedar från Zone Denmark och den fina lilla väskan från Accessorize! Tack tack.

Ha så fint ikväll alla läsare!

Concealer

image1633

Köpte Lancômes concealer för ett tag sen. Har hunnit testa den lite nu och jag tycker den är lätt att arbeta med och har en smidig förpackning. Jag tog nyans; 2 Beige sable. För mörk nyans ger en motsatt effekt bara.
Jag använde först foundation, sen tog jag concealer för att se hur mycket som behövs. Sist lite puder på. För ett mer hållbart resultat. Och efter en dag så tycker jag att det ser lika snyggt ut! En bra concealer som jag rekomenderar om du har lagom med mörka ringar under ögonen som jag har.. Men där foundation inte täcker helt.


Pris: 270kr/ 15ml.


Röd siden

image1632

Gosh vad snygg Beyonces klänning är! Snygg röd färg och modell. Giorgio Armani står bakom den skapelsen. Siden är mycket fint tycker jag. Ger lite lyxkänsla över ett plagg.

Ikväll ska jag träffa en vän för bio och middag på Pizza Hut. Glammigt värre! Men trevligt ska det absolutely bli.

Önskningar..

image1631

Veckorevyn.com kan ni läsa vad jag och andra modebloggare önskar sig.. På bilden kan ni se vad jag önskar mig!

Var på stan idag, puh vad mycket folk. Men väntat! Köpt klart  alla julklappar nu. Skönt. Gått bra för er?

chocolovers body scrub

image1630
Har testat Chocolovers Body Scrub från Aquolina. Doften påminner om en blandning av nöt och choklad. Scruben ser ut som en choklad massa och peelar kroppen behagligt. Efteråt känns huden mycket mjuk. En svag doft av choklad kan man ana på huden efteråt. Jag gillar den!

Pris: 195kr hos Eleven.

Blå blå är kärleken..

image1629
DinSko & Marc By Marc Jacobs


Idag när jag träffa min vän gick vi in på DinSko. Där såg hon en stövel som var "Johanna". Sådana stövlar skulle passa mig tyckte hon. Känner lite Marc Jacobs vibbar över dom! Provade dom och de var riktigt fina. Nedsatta från 1180kr till 550kr (!). Bleu bleu l´amour est bleu känner jag.


Koftan!

image1626
Jag lever i koftor och långa stickade tröjor. Idag vill jag ha den gråa från 3.1 Phillip Lim.. Runt 5500kr kostar den. I min garderob finns det bara 5 koftor. Men fler ska det bli! Gärna i färg. Det plagget tröttnar man inte på..

Mix i mönster

image1625

En blond Mischa Barton i en mix av mönster. Klänningen var fin i rutat mönster. Ska snart träffa en vän för en "jul" fika. Trevligt ska det bli.


Lunch i kista

image1624

Lunch i Kista Galleria med syrran just nu! Det blev grönt idag.

- Grön klänning, H&M
- Nitskärp, H&M Herr
- Strumpbyxor, Falke
- Ankelboots, Nilson sko
- Trekvartärms jacka, H&M
- Armband, Cocoo.se

Sen vita kappan utomhus!

Nu ska jag äta en orientalisk wrap med en latte.

Grönt är skönt.

image1623

Känner för f'ärg idag. Rachel har en fin grön klänning. Enkel, söt pch elegant. Vi får se hur långt jag kommer med färg delen idag... Grönt är ju skönt, eller nåt.

Ha en fin dag!

Dillon Rogers

image1622
Kyssjohanna.se är bra på att ta in "okända" som kända märken på smycken. Ett av dom är Dillon Rogers som jag inte kände till innan. Läderarmbanden ovan gillar jag med texter som; Live Well Laugh Often Love Much, Follow Your Dreams. Pris är; 325kr. Fin julklapp/present det!

Som ett smycke..

image1621
..är denna väska. En liten i boxad mönster. Så fin är den!  Såg den idag på Accessorize som förövigt har fina fest väskor. Jag vill ha en som är stabil. Fin att hålla i handen, ha på bordet vid middagen eller hänga den över axeln vid mingel. Ja, den skulle passa fint till det mesta på partyn.

Today I´m Wearing This

image1620
Den är T-shirten gillar jag. Designad av Anna Larsson. Säljs hos Modemecka. Today I´m wearing this helt enkelt. Finns i svart också, med vit text.

Lördagen

image1619

- Stoor tröja, TopShop (Lånad av syrran)
- Vitt linne American Apparel
- Strumpbyxor, Falke (nya)
- Ugg´s


Lovely!

image1618
Precis kollat på The Holiday. Riktig Lovely film det. Tänk om vi hade sådär vitt på marken, i Stockholm då. Bara lite grand räcker.. Kyla och jag är inte vänner men för syns skull är det mysigt. Vart förövrigt sugen på en vit eller creme färgad kofta..

Ballerinas

image1617
Ballerinas är sköna skor och snygga. Dessa vill jag ha i vår! Topshop har såklart dom. Ska prova dom nästa gång jag besöker butiken!

Fynd!

image1616

I veckan köpte jag en kajal i en blå nyans från IsaDora. Snygg färg till vardags som fest. 14,50kr betala jag för den på H&M. Billigare kajalpennor får man leta efter... eller!?


Outfit idag

image1615

- Gammal klänning, MQ
- Strumpbyxor, FALKE
- Ugg´s
- Cashmere kofta, La Redoute
- Smalt flätat skärp, H&M
- Armband; FASR & Cocoo.se

Nu ska jag iväg och handla inför middag ikväll! En latte blir det också :)

Ses.

Lucia dagen

image1613

ELLE Galan sparkar igång den 1:a februari 2008. I år ger de sina läsare en chans att designa sin drömpartyoutfit och få den uppsydd av H&Ms designerteam. Förrutom att få chansen att bära sin egen design på ELLE galan vinner du och en vän en massa annat..

Sista dagen att tävla är den 19:e december.

Läs mera HÄR om tävlingen!

Trevlig Lucia på er också! Idag ska jag fira syrran som fyller år.

Ses!

röd fest väska

 image1611image1608

Den första kommer ifrån Wedins och den andra ifrån Lindex. 249kr resp. 149kr.

Vilken modell är snyggast?

Jag gillar den första. Lite större och sen gillar jag knäpplåset på den. Den väskan vill jag ha!

Nu tillbaka till Topmodell finalen!


Julklappar under hundringen

image1609

Julklappar behöver inte vara dyra. Finns mycket fint för under en hundring att köpa! Gäller att ha fantasi!


- Mössa från Rules by Mary. Nu 99kr hos Accessora! Finns även i grått.
- Liten väska från H&M, 79,50kr
- Söt liten sminkväska, 79kr hos Eleven
- Pocketböcker för den som gillar att läsa!
- EasyLooks smink. 89kr
- Glitter gel för ansiktet. 69kr hos Pashion Cosmetics.
- Armband, H&M 39,50kr

Beställ innan den 17 december så hinner posten leverera innan jul!

Snart ska jag se Topmodell finalen! Vem vinner och blir det nya ansiktet för Make Up Store? Hawa, Margarita eller Sanna?!

Festfin med örhängen

image1607
Edge Gems/Accessora, Julie Sandlau, Asos, Erickson Beamon

Jag använder oftast armband och halsband. Tänker inte så mycket på örhängen alls! Men visst skulle det vara fint med ett par dinglande i öronen. Lite större som blingar lite eller som bara syns lite extra..



over knee

image1606  image1605

Nu har jag hittat de fina rutiga over knee som SJP har. Har köpt ett par på Åhléns, men de är inte over knee. På Ellos finns dom för 99kr. Men en minimumorder gräns på 200kr gör att man inte enbart kan klicka hem dom. Typiskt. Får se om man hittar något annat. Men jag vill bara ha strumporna!

självklart skor

image1604

kommer jag att kika på i London. Topshop har ju så fina och butiken är ett måste att besöka där. De röda var riktigt coola! Sen ett par platta stövlar behöver jag.


Färgskalor

image1603

Hillary Duff i grå svart outfit. Snyggt med dessa färgskalor tillsammans! Snart får jag besöka Starbucks, dock inte i L.A som Hillary men i London. Mycket trevligt! 7 januari åker jag!

Seven wishes

image1602

Blev utmanad av Nina att skriva ner 7 önskningar...

* Att få lite snö. Snart!
* Att få flytta snart.
* En resa!
* En designer väska.
* Ny mobil.
* Att min vän får lägenheten såld.
* Att alla mår bra över julen!


Hitta plagget

image1601

Hittaplagget lanserades 4 december 2007. Där kan du få information om dina favoritmärken. Länkar till nätbutiker & butiker. Information om material, hur man får bort fläckar.. Mycket mer på sidan!

Mycket bra sida tycker jag.

Kika in!

Troligtvis inte bara..

image1600
jag som kommer se Love Actually på femman ikväll. En "måste-se-film" varje jul tycker jag. Ska skriva lite julkort innan. Visst är det trevligt med att få julhäslningar på posten!?


Folk på stan

image1599

Mischa Barton i Alexander Wang. Snyggt med ljusklänning till svarta strumpbyxor!  Alexander Wang har galet mycket snyggt!  Vill klicka hem!

Puh.. varit på stan hela dagen! Hittade presenten också idag som jag skulle köpa igår. Mycket folk, men som väntat en lördag.

Nu ska jag hem till en vän för film!

Ha en trevlig kväll!

Idol finalen

image1598
Foto: Tv4

Finalen är på G! Vem vinner?

Snygga smycken Marie har på sig. Från Edge Gems kommer de ifrån har jag för mig...


8 grader ute!!

image1597

8 C°
visar temperaturen ute! Väldigt varmt för att vara december. Men jag klagar inte skomässigt alls. Lämnade in ett par ankelboots på klackning och de ska hämtas imorn! Andra skor som jag gärna hade haft på mig idag är...

- Marc By Marc Jacobs snygga sko med två färger och snörning!
- Acnes stövel med dragkedjor!
- Eller den lite tuffa skon från Scorett. Lack blandat med mocka.

Skor, skor..finns det något bättre!? ;)

Iväg och handla en present nu!

Hej så länge.

Red red

image1596
Många som hakade på trenden att bära den röda väskan under året. Och det förstår jag. Jag vill gärna ha en röd väska! Finns många fina röda väskor där ute... Men den största drömmen är en chanel.

I min väska..

image1595

I min väska idag. Inte så mycket jag har med mig.

- Väska, Rizzo
- Plånbok, LV
- 4 läpprodukter
- En rosa penna från VR.
- Kiehl´s handkräm
- En svart lack anteckningsbok, Ordning & Reda
- Svart kajal, Make Up Store (De har jätte bra kajal pennor)
-
Model Co Blotting paper
-
Busskort

Ska snart iväg på lunch!

Ses.


Förhandsvisning av en pingisfilm (!)

image1594

Ikväll har jag och en vän varit på en förhandsvisning av en svensk film. Ping-Pongkingen heter den. Lite speciell film om pingis (!). Lite seg var den och lite rörig tycker jag. Innan dess drack vi en god tomte latte på E.H! Prova den nästa gång!
Nya armband har man också, ett brunt läder armband med guld nitar från Cocoo.se och ett från Accessorize.

Natti!

Vårfint

image1593

Kan inte låta bli att tänka lite på våren. Dessa två var riktigt fina! Den första från Asos i 100% bomull. Den andra är ifrån H&Ms vår kollektion. Svarta strumpbyxor och stövlar eller platåskor till.. Mmm.. kan se det framför mig.

Cocoo nytt

image1589

Cocoo.se får in en massa nytt i december nu innan jul! Något nyinkommet till deras sortiment är väskor! Jag gillar den svarta med stenarna. Örhängerna är jag riktigt sugen på. Vill ha ett par bamboo liknande! Stora ringar har jag inte tröttnat på alls. Likaså läderarmband. Tjejen i kassan på Kiehl´s hade ett likande. Snyggt!

Psst. Julrabatt hos Cocco. Ange koden; julrabatt och få 30% rabatt. Gäller t.o.m 24 december 2007.

Kiehl´s shopping..

image1588

Var på Kiehl´s idag. Inte besökt butiken tidigare, trots att jag velat. Köpte iaf handkräm 195kr och läppbalsam 95kr. Har redan testat båda och jag gillar dom båda. Handkrämen är inte så fast, men gillar den ändå! Läppbalsamet känns vårdande och läpparna blir inte så torra efter ett tag. Mycket trevlig personal som slängde med fyra olika prover avsett för mig. En mycket söt och charmig butik!

Ögonskugge beroende?

image1587

Jag har 28 ögonskuggor! Puderskugor, lösskuggor, krämskuggor.. Jag gillar att köpa ögonskuggor. Olika färger och från olika märken. Det är mitt smink beroende, jag erkänner!

Har ni också nåt beroende och måste köpa fler..?

Önskningar

image1586

Jag önskar mig en ny mobil, trött på min gamla och vill ha en med lucka! En mysig kofta, med skärp runt. Topshop har fina! De gråa stövlarna från Acne. Skulle vara perfekta till våren. En röd klocka vore snyggt på armen. En plånbok från Marc By Marc Jacobs. Jag gillar den gråa färgen. (mera grått...) Skärparmbandet från CC-Skye gillar jag mycket!

Så var det måndag

image1585

Penelope med sina J Brand Jeans igen. Men tillsammans med en riktigt snygg kofta. En kofta i julklapp vore nåt..

Ska börja min måndag med ett Lunch spinningpass i 45min. Bra start va!? Sen blir det en god kyckling sallad till lunch!

Ses sen!

Smaskigt!



Första advent idag! Härligt. Tända ljus, dricka julmust och kanske se nån film. Helgen har varit bra förövrigt. Idag bjuder jag på de bortklippta 10 sekunder av Måns & Agnes lilla hångel...Enjoy!

Fika på stan

image1584

Snygga och enkelt klädda Penelope Cruz i J Brand jeans och en blå topp. Det gillar jag!

Ska in till stan snart för en fika!


Skönhets önskningar

image1583

Alltid något man behöver, vill testa eller bara måste ha inom smink och skönhet. I december önskar jag mig;

- Too Faced Fat Kiss. Ett läppglans som ger 40% volym! Nyfiken är jag iaf.
- NARS rouget i nyansen Orgasm. Måste, vill testa det. Finns inte i Sverige som bekant. Men syrran ska ju till Barcelona efter nyår. :)
- Voluspas bodylotion som jag blev lite kär i. Go doft som Voluspa annars har och väldigt mjukgörande. Vill inte vara en torris i vinter.
- Daisy har jag äntligen varit och doftat på! Yes, den doftar gott som man nästan förutspådde.
- Min favorit mascara just nu. YSL. Behöver en ny innan nyår, märker jag...

Modeskytt -

Nyårsafton

image1661
Sista dagen på detta år. Känns bra! Ser framemot det nya året och alla nya äventyr.
Ha en trevlig dag alla Ni!

Vi ses till det nya året!

Årets bästa köp



I år har man gjort många bra köp! Även dåliga. Men dessa ovan har jag använt mycket och kommer att fortsätta använda..

- Acne klänningen.
- Mulberry Euston väskan köptes på rea i januari.
- Rosa Converse har använts flitigt.
- Mina topshop kilklackar!


sale bags

image1655
Tre mycket fina väskor på rea just nu. Marc By Marc Jacobs i
navy leather. Miu Miu har mycket fina väskor, en ljus färg skulle vara fint. Sen har vi oversize clutchen från Marc By Marc Jacobs. Fina alla tre!

Dagens köp.

image1654
Blev ett CC-skye orange skärparmband från
Kyssjohanna. Nedsatt till 650kr. Like it a lot!

Shortsen

image1653
Shortsen var ett stort och användbart plagg detta år. Rachel har på sig Alexander Wang som är lite vida och Rihanna väljer ett par korta med tunna strumpbyxor under.. Det funkar nu när det är kallare ute. Snyggt tycker jag!

Ny kappa



Mitt mål igår var att hitta en svart kappa på rean. Och det gjorde jag! På MQ fanns denna nedsatt som jag kikat på innan rean. Nedsatt med 700kr. Betala 799kr för den. Perfekt längd och modell. Gillar den mycket! På bild även nya vita overknee från Vouge.

Sale

image1650

Idag ska jag in till stan med en vän. Vi lär inte vara ensamma idag och kolla runt på reor. Vi får väl se om jag kommer hem med något.!

Ska du in till stan?

Bion

image1649

En mysig film var det vi såg! Absolut sevärd var den.

Känner mig helt slut nu, små ont i huvudet. Imorn ska jag till stan, kika runt i butikerna.. 



Lila

image1647  image1648

Underbart med lila! Till nyår skulle jag gärna bära en klänning med färg, lila eller rosa. Kanske finner man nån i veckan. Idag blir det en bio med syrran som vi brukar gå på juldagen.

Ha en fortsatt fin julhelg!


Outfit

image1645

- T-shirt, julklapp från förra året. Urban Outfitters
- Kjol, H&M
- Strumpbyxor, Twilfit
- Knästrumpor med sidenband, Blue Forêt
- Skor, DinSko
- Kappa, Syrrans från Oasis
- Väska, Urban Outfitters

Ha så fortsatt bra alla läsare idag!

Julafton

image1643

Ha en riktigt mysig och trevlig jul!

God Jul!

Black and white

image1641 image1642

Vit (inte kritvit) eller en ljus klänning tillsammans med ett svart skärp är något jag gillar. Skulle absolut kunna tänka mig det vid nåt tillfälle. Väldigt sällan man bär vitt, men i vår kan jag tänka mig det.

wishbone

image1637
Som julklapp till mig själv, beställde jag ett Wishbone i silver från Rachel Leigh. Finns hos Misskate.se Visar halsbandet när det kommer till mig!



Knocked up

image1636
Har varit på stan och köpt en Diorshow mascara och lite glögg te på NK. Det blir en, två koppar snart tillsammans med På Smällen, en riktigt rolig film med Katherine Heigl. Se den om du inte gjort det!

Tidiga julklappar



Igår och idag fick jag lite tidiga julklappar. Fyra fina latte glas med skedar från Zone Denmark och den fina lilla väskan från Accessorize! Tack tack.

Ha så fint ikväll alla läsare!

Concealer

image1633

Köpte Lancômes concealer för ett tag sen. Har hunnit testa den lite nu och jag tycker den är lätt att arbeta med och har en smidig förpackning. Jag tog nyans; 2 Beige sable. För mörk nyans ger en motsatt effekt bara.
Jag använde först foundation, sen tog jag concealer för att se hur mycket som behövs. Sist lite puder på. För ett mer hållbart resultat. Och efter en dag så tycker jag att det ser lika snyggt ut! En bra concealer som jag rekomenderar om du har lagom med mörka ringar under ögonen som jag har.. Men där foundation inte täcker helt.


Pris: 270kr/ 15ml.


Röd siden

image1632

Gosh vad snygg Beyonces klänning är! Snygg röd färg och modell. Giorgio Armani står bakom den skapelsen. Siden är mycket fint tycker jag. Ger lite lyxkänsla över ett plagg.

Ikväll ska jag träffa en vän för bio och middag på Pizza Hut. Glammigt värre! Men trevligt ska det absolutely bli.

Önskningar..

image1631

Veckorevyn.com kan ni läsa vad jag och andra modebloggare önskar sig.. På bilden kan ni se vad jag önskar mig!

Var på stan idag, puh vad mycket folk. Men väntat! Köpt klart  alla julklappar nu. Skönt. Gått bra för er?

chocolovers body scrub

image1630
Har testat
Chocolovers Body Scrub från Aquolina. Doften påminner om en blandning av nöt och choklad. Scruben ser ut som en choklad massa och peelar kroppen behagligt. Efteråt känns huden mycket mjuk. En svag doft av choklad kan man ana på huden efteråt. Jag gillar den!

Pris: 195kr hos Eleven.

Blå blå är kärleken..

image1629
DinSko & Marc By Marc Jacobs


Idag när jag träffa min vän gick vi in på DinSko. Där såg hon en stövel som var "Johanna". Sådana stövlar skulle passa mig tyckte hon. Känner lite Marc Jacobs vibbar över dom! Provade dom och de var riktigt fina. Nedsatta från 1180kr till 550kr (!). Bleu bleu l´amour est bleu känner jag.


Koftan!

image1626
Jag lever i koftor och långa stickade tröjor. Idag vill jag ha den gråa från 3.1 Phillip Lim.. Runt 5500kr kostar den. I min garderob finns det bara 5 koftor. Men fler ska det bli! Gärna i färg. Det plagget tröttnar man inte på..

Mix i mönster

image1625

En blond Mischa Barton i en mix av mönster. Klänningen var fin i rutat mönster. Ska snart träffa en vän för en "jul" fika. Trevligt ska det bli.


Lunch i kista

image1624

Lunch i Kista Galleria med syrran just nu! Det blev grönt idag.

- Grön klänning, H&M
- Nitskärp, H&M Herr
- Strumpbyxor, Falke
- Ankelboots, Nilson sko
- Trekvartärms jacka, H&M
- Armband, Cocoo.se

Sen vita kappan utomhus!

Nu ska jag äta en orientalisk wrap med en latte.

Grönt är skönt.

image1623

Känner för f'ärg idag. Rachel har en fin grön klänning. Enkel, söt pch elegant. Vi får se hur långt jag kommer med färg delen idag... Grönt är ju skönt, eller nåt.

Ha en fin dag!

Dillon Rogers

image1622
Kyssjohanna.se är bra på att ta in "okända" som kända märken på smycken. Ett av dom är Dillon Rogers som jag inte kände till innan. Läderarmbanden ovan gillar jag med texter som; Live Well Laugh Often Love Much, Follow Your Dreams. Pris är; 325kr. Fin julklapp/present det!

Som ett smycke..

image1621
..är denna väska. En liten i boxad mönster. Så fin är den!  Såg den idag på Accessorize som förövigt har fina fest väskor. Jag vill ha en som är stabil. Fin att hålla i handen, ha på bordet vid middagen eller hänga den över axeln vid mingel. Ja, den skulle passa fint till det mesta på partyn.

Today I´m Wearing This

image1620
Den är T-shirten gillar jag. Designad av Anna Larsson. Säljs hos
Modemecka. Today I´m wearing this helt enkelt. Finns i svart också, med vit text.

Lördagen

image1619

- Stoor tröja, TopShop (Lånad av syrran)
- Vitt linne American Apparel
- Strumpbyxor, Falke (nya)
- Ugg´s


Lovely!

image1618
Precis kollat på The Holiday. Riktig Lovely film det. Tänk om vi hade sådär vitt på marken, i Stockholm då. Bara lite grand räcker.. Kyla och jag är inte vänner men för syns skull är det mysigt. Vart förövrigt sugen på en
vit eller creme färgad kofta..

Ballerinas

image1617
Ballerinas är sköna skor och snygga. Dessa vill jag ha i vår! Topshop har såklart dom. Ska prova dom nästa gång jag besöker butiken!

Fynd!

image1616

I veckan köpte jag en kajal i en blå nyans från IsaDora. Snygg färg till vardags som fest. 14,50kr betala jag för den på H&M. Billigare kajalpennor får man leta efter... eller!?


Outfit idag

image1615

- Gammal klänning, MQ
- Strumpbyxor, FALKE
- Ugg´s
- Cashmere kofta, La Redoute
- Smalt flätat skärp, H&M
- Armband; FASR & Cocoo.se

Nu ska jag iväg och handla inför middag ikväll! En latte blir det också :)

Ses.

Lucia dagen

image1613

ELLE Galan sparkar igång den 1:a februari 2008. I år ger de sina läsare en chans att designa sin drömpartyoutfit och få den uppsydd av H&Ms designerteam. Förrutom att få chansen att bära sin egen design på ELLE galan vinner du och en vän en massa annat..

Sista dagen att tävla är den 19:e december.

Läs mera
HÄR om tävlingen!

Trevlig Lucia på er också! Idag ska jag fira syrran som fyller år.

Ses!

röd fest väska

 image1611image1608

Den första kommer ifrån Wedins och den andra ifrån Lindex. 249kr resp. 149kr.

Vilken modell är snyggast?

Jag gillar den första. Lite större och sen gillar jag knäpplåset på den. Den väskan vill jag ha!

Nu tillbaka till Topmodell finalen!


Julklappar under hundringen

image1609

Julklappar behöver inte vara dyra. Finns mycket fint för under en hundring att köpa! Gäller att ha fantasi!


- Mössa från Rules by Mary. Nu 99kr hos Accessora! Finns även i grått.
- Liten väska från H&M, 79,50kr
- Söt liten sminkväska, 79kr hos Eleven
- Pocketböcker för den som gillar att läsa!
-
EasyLooks smink. 89kr
- Glitter gel för ansiktet. 69kr hos Pashion Cosmetics.
- Armband, H&M 39,50kr

Beställ innan den 17 december så hinner posten leverera innan jul!

Snart ska jag se Topmodell finalen! Vem vinner och blir det nya ansiktet för Make Up Store? Hawa, Margarita eller Sanna?!

Festfin med örhängen

image1607
Edge Gems/Accessora, Julie Sandlau, Asos, Erickson Beamon

Jag använder oftast armband och halsband. Tänker inte så mycket på örhängen alls! Men visst skulle det vara fint med ett par dinglande i öronen. Lite större som blingar lite eller som bara syns lite extra..



over knee

image1606  image1605

Nu har jag hittat de fina rutiga over knee som SJP har. Har köpt ett par på Åhléns, men de är inte over knee. På Ellos finns dom för 99kr. Men en minimumorder gräns på 200kr gör att man inte enbart kan klicka hem dom. Typiskt. Får se om man hittar något annat. Men jag vill bara ha strumporna!

självklart skor

image1604

kommer jag att kika på i London. Topshop har ju så fina och butiken är ett måste att besöka där. De röda var riktigt coola! Sen ett par platta stövlar behöver jag.


Färgskalor

image1603

Hillary Duff i grå svart outfit. Snyggt med dessa färgskalor tillsammans! Snart får jag besöka Starbucks, dock inte i L.A som Hillary men i London. Mycket trevligt! 7 januari åker jag!

Seven wishes

image1602

Blev utmanad av
Nina att skriva ner 7 önskningar...

* Att få lite snö. Snart!
* Att få flytta snart.
* En resa!
* En designer väska.
* Ny mobil.
* Att min vän får lägenheten såld.
* Att alla mår bra över julen!


Hitta plagget

image1601

Hittaplagget lanserades 4 december 2007. Där kan du få information om dina favoritmärken. Länkar till nätbutiker & butiker. Information om material, hur man får bort fläckar.. Mycket mer på sidan!

Mycket bra sida tycker jag.

Kika in!

Troligtvis inte bara..

image1600
jag som kommer se Love Actually på femman ikväll. En "måste-se-film" varje jul tycker jag. Ska skriva lite julkort innan. Visst är det trevligt med att få julhäslningar på posten!?


Folk på stan

image1599

Mischa Barton i Alexander Wang. Snyggt med ljusklänning till svarta strumpbyxor!  Alexander Wang har galet mycket snyggt! 
Vill klicka hem!

Puh.. varit på stan hela dagen! Hittade presenten också idag som jag skulle köpa igår. Mycket folk, men som väntat en lördag.

Nu ska jag hem till en vän för film!

Ha en trevlig kväll!

Idol finalen

image1598
Foto: Tv4

Finalen är på G! Vem vinner?

Snygga smycken Marie har på sig. Från
Edge Gems kommer de ifrån har jag för mig...


8 grader ute!!

image1597

8 C°
visar temperaturen ute! Väldigt varmt för att vara december. Men jag klagar inte skomässigt alls. Lämnade in ett par ankelboots på klackning och de ska hämtas imorn! Andra skor som jag gärna hade haft på mig idag är...

- Marc By Marc Jacobs snygga sko med två färger och snörning!
- Acnes stövel med dragkedjor!
- Eller den lite tuffa skon från Scorett. Lack blandat med mocka.

Skor, skor..finns det något bättre!? ;)

Iväg och handla en present nu!

Hej så länge.

Red red

image1596
Många som hakade på trenden att bära den röda väskan under året. Och det förstår jag. Jag vill gärna ha en röd väska! Finns
många fina röda väskor där ute... Men den största drömmen är en chanel.

I min väska..

image1595

I min väska idag. Inte så mycket jag har med mig.

- Väska, Rizzo
- Plånbok, LV
- 4 läpprodukter
- En rosa penna från VR.
- Kiehl´s handkräm
- En svart lack anteckningsbok, Ordning & Reda
- Svart kajal, Make Up Store (De har jätte bra kajal pennor)
-
Model Co Blotting paper
-
Busskort

Ska snart iväg på lunch!

Ses.


Förhandsvisning av en pingisfilm (!)

image1594

Ikväll har jag och en vän varit på en förhandsvisning av en svensk film. Ping-Pongkingen heter den. Lite speciell film om pingis (!). Lite seg var den och lite rörig tycker jag. Innan dess drack vi en god tomte latte på E.H! Prova den nästa gång!
Nya armband har man också, ett brunt läder armband med guld nitar från Cocoo.se och ett från Accessorize.

Natti!

Vårfint

image1593

Kan inte låta bli att tänka lite på våren. Dessa två var riktigt fina! Den första från Asos i 100% bomull. Den andra är ifrån H&Ms
vår kollektion. Svarta strumpbyxor och stövlar eller platåskor till.. Mmm.. kan se det framför mig.

Cocoo nytt

image1589

Cocoo.se får in en massa nytt i december nu innan jul! Något nyinkommet till deras sortiment är väskor! Jag gillar den svarta med stenarna. Örhängerna är jag riktigt sugen på. Vill ha ett par bamboo liknande! Stora ringar har jag inte tröttnat på alls. Likaså läderarmband. Tjejen i kassan på Kiehl´s hade ett likande. Snyggt!

Psst. Julrabatt hos Cocco. Ange koden; julrabatt och få 30% rabatt. Gäller t.o.m 24 december 2007.

Kiehl´s shopping..

image1588

Var på Kiehl´s idag. Inte besökt butiken tidigare, trots att jag velat. Köpte iaf
handkräm 195kr och läppbalsam 95kr. Har redan testat båda och jag gillar dom båda. Handkrämen är inte så fast, men gillar den ändå! Läppbalsamet känns vårdande och läpparna blir inte så torra efter ett tag. Mycket trevlig personal som slängde med fyra olika prover avsett för mig. En mycket söt och charmig butik!

Ögonskugge beroende?

image1587

Jag har 28 ögonskuggor! Puderskugor, lösskuggor, krämskuggor.. Jag gillar att köpa ögonskuggor. Olika färger och från olika märken. Det är mitt smink beroende, jag erkänner!

Har ni också nåt beroende och måste köpa fler..?

Önskningar

image1586

Jag önskar mig en ny mobil, trött på min gamla och vill ha en med lucka! En mysig kofta, med skärp runt. Topshop har fina! De gråa stövlarna från Acne. Skulle vara perfekta till våren. En röd klocka vore snyggt på armen. En plånbok från Marc By Marc Jacobs. Jag gillar den gråa färgen. (mera grått...) Skärparmbandet från CC-Skye gillar jag mycket!

Så var det måndag

image1585

Penelope med sina J Brand Jeans igen. Men tillsammans med en riktigt snygg kofta. En
kofta i julklapp vore nåt..

Ska börja min måndag med ett Lunch spinningpass i 45min. Bra start va!? Sen blir det en god kyckling sallad till lunch!

Ses sen!

Smaskigt!



Första advent idag! Härligt. Tända ljus, dricka julmust och kanske se nån film. Helgen har varit bra förövrigt. Idag bjuder jag på de bortklippta 10 sekunder av Måns & Agnes lilla hångel...Enjoy!

Fika på stan

image1584

Snygga och enkelt klädda Penelope Cruz i J Brand jeans och en blå topp. Det gillar jag!

Ska in till stan snart för en fika!


Skönhets önskningar

image1583

Alltid något man behöver, vill testa eller bara måste ha inom smink och skönhet. I december önskar jag mig;

-
Too Faced Fat Kiss. Ett läppglans som ger 40% volym! Nyfiken är jag iaf.
- NARS rouget i nyansen Orgasm. Måste, vill testa det. Finns inte i Sverige som bekant. Men syrran ska ju till Barcelona efter nyår. :)
- Voluspas bodylotion som jag blev lite kär i. Go doft som Voluspa annars har och väldigt mjukgörande. Vill inte vara en torris i vinter.
- Daisy har jag äntligen varit och doftat på! Yes, den doftar gott som man nästan förutspådde.
- Min favorit mascara just nu. YSL. Behöver en ny innan nyår, märker jag...


Bloggtoppen.se
Top Mode & design bloggar

RSS 0.91