Nu har jag Asos hemma!

Jaa, nu äntligen är paketet hemma =).
Öppnade det med iver ;)

Provade klänningen med detsamma:

 

Jag beställde size: 8. Och den storleken var perfekt! Inte för stor eller för liten. Och den passade bra tycker jag! Super nöjd med denna svarta klänning.

Sen så har jag halsbandet på mig också;



Det var också snyggt. Riktigt festligt.

Sen så fick ju mamma denna väska:



Kedjehandtaget var kort, och väskan var mjuk, inte så "stabil". Jag skulle vilja ha en längre kedja och lite "stabilare", som Gina Tricot hade. Kommer nog inte beställa denna i svart som jag tänkte. Men mamma var nöjd med väskan! Det e ju bra.

Jag är nöjd med min beställning, och kommer att göra fler Asos beställningar i framtiden..Är du tveksam angående betalning och så, tycker jag att det gick bra. Inga problem alls, och pengarna dras av från kontot. Smidigt tycker jag.

Ses snart!

Asos kommit!

Jaa, nu har försändelsen til Asos paketet kommit!! Hinner inte hämta det idag, för jag ska på spinning vid sju. Inte kört just spinning på flera ååår. Men ikväll är det dags, puhh.. hur kommer jag känna mig sen? Träningsvärk antar jag, men värt isf =).

Men imorn ska jag hämta Asos!! Jippi!

Ses ikväll =).
Kramis ♥


Uppdatering: Spinningen var riktigt kul! Inte alls såå jobbig som jag trodde eller tråkig. När jag gick på mitt första spinning pass, vid 17 års ålder. Så var det riktigt trist och jobbigt. Men glad att man hittat en ny träningsform=)
Ses imorn, då kommer jag visa Asos :)


Dagens outfit!

67191-157


* Klänning, MQ.
* Jeans, Lee.
* Stövlar, Vaga Bond
* Skärp H&M.


Ska iväg nu! Så jag hinner inte så mycket mera!

C´ya!

Tråkigt väder..

Ja det började med sol. Sen kom åskan och ösregnet! Typiskt. Började läsa min senaste bok. Åkte till sickla och skulle köpa en latte. Då stod en lapp där; Espressomaskinen är tyvärr trasig.. Åhh.. Men köpte en koffein fri latte. Go den med, fick den för ett lågt pris. Har inte kunnat vara ute alls idag, och mitt paket har inte kommit! Gahh...



Ny vecka, nya möjligheter.

Just nu är det sol iaf. Skönt. Har duschat nu och tvättat håret. Druckit te och ätit en banan. I veckan ska jag träna mera, tänkte köra ett spinning pass, springa på löparbandet på gymmet. Ja, lite meer träning. En promenad också! Vore skönt, passa på när det är sol. Promenad är ju bra för att rensa huvet. Jag t ä n k e r alltid mycket. På allt. Vad som ska hända, kommer det att hända, ens framtid och allt. Jag har planer på vad jag vill jobba med. Men tänk om inget går alls? Sånt kan jag oroa mig för.. "Du är ju ung fortfarande.:" får man höra.. tycker inte jag, när tiden rinner iväg och man hinner inte med! Man blir ju stressad. Känner ni så?

Jag ska väänta på posten, spana på brevbäraren. Hoppas Asos anlänt. (Jag vet- jag tjatar.. men jag vill så gärna ha paketet snart!)


Ha en riktigt skön måndag! ♥


Lovely saturday!

Fikat med vännen igår var riktigt trevlig! Vi drack en stor och en liten latte :). Jag har fått henne att dricka latte, hihi. Hon är även lika shopping galen som jag =). Hon köpte den snygga kedje väskan på Gina Tricot! Vill också ha en kedje väska. Jag köpte iaf ett nagellack, Mexico. Snygg mörk lila lack. Som jag lackade på under den lilla latten :).(Som vi drack efter att vi kollat runt i affärerna) Sen fick vi även smaka på en smoothie. Gott! Endast 0,5% fett. Lätt yoghurt, bär och lite mjölk. Sen mixa! Ska göra nån dag. Yammie!

Sedan blev det en middag hemma hos henne på söder. Goo lax med pasta åt vi! Sen vart det en sväng ut, var egentligen jätte trött och hängig. Men gick ut iaf. Först var vi på 5emtio4yra. Sen så gick vi till Södra teatern, där även J var :). Mötte lite fler där sen. Riktigt kul var det. Men sen så är man trött idag också. Kanske p.g.a. alla drinkar man drack =).
Mamma fick en ros idag och örhängen. Sen ska hon även få väskan jag beställt på Asos. Hoppas paketet kommer snart!

Nu blir det soffan och jag. =).

Have a nice sunday! ♥


Hoppa i badet strax.

Kunde inte sova speciellt länge idag. Vakna av väldans huvudvärk och nackvärk. Så jag värmde min vetevärmare och hade den bak på nacken, sen blötte jag ner en handduk med iskallt vatten. Tog en värktablett. Då hjälpte det efter ett tag.. men kunde inte somna om. Ska hoppa i ett bad snart. Läänge sedan det. Verkar komma lite mera sol nuu här också, det låter bra. Stanna solen nu!!

Träffa en vän lite senare idag. Ska bli super nice! Hon ville fika, en latte =). Självklart!

Ha en go dag!

Kramis ♥


Shopping i ösregn.

67191-16167191-160

Duggregn, sen ösregn, sen glimtar solen lite.. Crazy väder! Men det hindrade inte mig att ta mig ut till stan.

Köpte en klänning på H&M som fanns med i veckans bilaga hos Expressen, Fredag. En randig med djup uringning där bak, och två knappar längst ner bak på klänningen. Det var den sista på H&M gallerian! Fanns även i aprikos/vit.

En pocketbok,Djävulen bär Prada följde med mig hem också! Nyhet på pocketshop.

Inget paket från Asos har dykt upp, kommer väl nästa vecka.. Väntar!

Ville ju prova den nya Juicy Geleé. Provade den lila, Cassis. Den kändes skön på läpparna och gav bra glans! Priset för den söta burken, 185kr. Synd bara att det var ingen god doft, som Juicy Tube har. Men skulle vilja ha en sådan burk iaf :)

Kanske nästa läppglans köp?


H&M

Hannahsthlm tipsade om rea på H&M! Och jag gick och kolla på sidan.

Detta beställde jag:


67191-144
Svart cardigan, 149kr

Rutigt linne, 98kr Förr: 129kr
Linne i trikå, dimturkos, 39,90kr, förr: 49,90kr

Cardiganen kommer i mitten av Augusti (!)
Men de andra i mitten på Juni, vi får väl se....



Lippgloss news!

LANCÔMES populära Juicy Tube har fått en uppföljare, nämligen Juicy Geleé. En söt burk som finns i sju olika nyanser, enligt hemsidan. Den vill jag prova!

Röd dag= Post dag?

Kommer posten på röda dagar? Väntar på mitt Asos paket! =).

Det är inte nån solig dag inte, regnet återkommer, brr.. kallt.

Outfit ida =).



*Seven jeans
*Skärp, Saddler
*Lång tröja, Only.

Ytterkläder, skor, väska, DKNY.

Nu ska jag iväg!

Ha en fin fin röd dag!

C´ya!


Blinga!

Blinga sin mobil vill jag göra! Sophie gör det här i Sverige. Super ju! Sen jag sett kändisarna gå runt i dom, kände jag ett åhh..vill också!
Sen kan man ju blinga annat också, sin iPod, laptop, U name it!

Jag kommer att göra det så fort jag har dom pengarna!

Har ni blingat er telefon eller något annat? Eller kommer Ni göra det...?



Bilder från google.se

Modell för en dag!

67191-136


Ja, nu e man hemma efter en låång dag.  Ont i fötterna efter ha gått på stan mycket. Premiär för mina nya stövlar vart det.

Begav mig till The Studio som ligger belägen på Lästmakargatan på Östermalm. Kom dit, och en trevlig man hälsar en välkommen. Satte mig i en soffa, och läste lite mode magasin, ett av dom var Cosmopolitan på Italienska (!).
Sen kom en make up artist och sa att hon kunde sminka mig. Kändes skönt att bara sitta ner och bli sminkad proffsigt!
Sen var det dags för fotografering, tre olika outfits (man fick låna kläder, och dessa kom från attr@ttivo) och ungefär 30 olika poser. Ibörjan kändes det ovant, det är inte så att man gör det varje dag. Men sen kändes det lättare. Med att le, ha olika miner och posera framför kameran. Fotografen var väldigt duktig, hon hjälpte en mycket.
Olika bakgrunder och soffor och även en fläkt fanns med.

Här kommer tre bilder till, jag tog med mig 11 på en cd-rom skiva.



Var en riktigt kul grej att göra! Tillhör inte ens vardag direkt att stå framför kameran.
Nåt jag kan tänka mig att gå, är en make up artist kurs. Frågade lite make up artisten om det. Är stort intresserad av smink, så det vore kul! Skulle inte vara omöjligt!

Nu ska jag vila fötterna, kanske beställa en pizza. Glo på tv och kanske ett fotbad.. vore skönt för mina fossingar nu.

Ha en underbar onsdag kväll!


C´ya!




Sweet dreams


Nu är det dags att sova, ska bli en spännande dag imorn! Återkommer imorn hur det gick. Och även min väsk garderob kommer =).

Natti, natti! ♥

Rensa i sminkdjungeln!


67191-102

Ja ibland måste man gå igenom sin sminkväska och rensa lite! Även smink har ett bäst före datum.
Läppglans håller i ca: 6 månader, mascaran ska helst bytas efter 4 månader, eftersom den samlar bakterier. Ögonskuggor,kajalpennor och puder håller länge, kajalen vässar man så då får du en ren topp, och ögonskuggan hålls längre om du undviker att använda fingrar i den. Pudret kan man använda till sen tar slut. Undvik därför att använda fingrar i sminket. Sen så ska man absolut tvätta sina penslar! Förvarar man sin foundation mörkt och svalt håller den i ca: 1 år.  Men det gör inte jag. Utan allt ligger tillsammans. Men sen så brukar min foundation ta slut innan ett år.  Jag brukar använda handen när jag sminkar mig, ha lite foundation på, innan jag tar svampen och bygger på. Eller borsta av lite skugga från pensel om det blir för mycket.

Bra tips har jag fått från mina smink kurser från Make Up Store, där man får tipsen samtidigt som de sminkar en! Perfekt present att ge till nån också!

Jag kastade:

*Läppglans, juicy tube. Inte mycket var, men haft den ett tag.
*Ögonkräm, köpte en ny nyss. Den jag hade var så lite kvar.
* Foundation, en annan nyans än den jag använder.

Torkade ur sminväskan. (Från Make Up Store)

Den rymmer rätt bra. Man kan öppna den på båda sidorna. Men börjar kännas full.. 


I denna har har jag penslarna.



Blommig härlig från Make Up Store.



Hur förvarar Ni erat smink?
Ta gärna bilder och visa det i eran blogg =).



Morgonstund

Det första jag ser när jag vaknat är att det regnar. Solen ville inte visst hålla sig från igår.. En tisdag utan bemärkelse, eller några planer.
Mysigt med film idag, kanske ett film maraton och massa te. Det kan det bli, kanske baka något gott, paj, mmm.. med vanilj visp =).

Ikväll ska jag iaf göra en ansiktsmask, frächa upp ansiktet. För imorn bitti ska jag till The Studio. Bli stylad, sminkad och få håret fixat. Och fotograferas. Ska bli kul! Kul att göra en sådan sak ibland. Imorn får Ni veta mer....


Nuu, blir det te och rostat bröd, och Freaky Friday på Tv 1000 family.

C´ya!


Och så lite till..


Jag som inte tänkte handla nåt mer efter min Asos beställning, ja iaf inte idag ;)

Hade på mig mina sköna Fiskarbyxor från hangmatta.



Men köpte lite budget saker:


Solisar Indiska, 50 kr! Sen Bronzer fån Isa Dora, generös dosa!

Sen kika jag lite på barnavdelningen på H&M, hitta denna söta klänning, och köpte den med!



Har den tillsammans med mina nya skor från Thailand =).

Sen min guldväska, H&M. Rymmer mer än vad det ser ut som. Mern ändå inte allt som jag brukar ha med.



Solen skiner lite mer idag, små blåste lite bara. Så det e ju skönt! Hoppas solen skiner mer nuuu..

Cýa!

Asos till mig!


Jaa.. nu gjorde jag det! =)

Jag beställde:

67191-9767191-96

Klänningen och halsbandet från Asos.

Sen fick mamma en vit  väska som jag och syrran köpte till henne i morsdags present. =)

Har börjat städa och tvätta nu. Tycker inte om oreda alls. Kan bli irriterad och man ser ju inte vad som är rent och inte. Känner mig fortfarande hängig, allergi förkylning.

Snart ska jag till Sickla köpcentrum! Och ta en fika och koppla av.. känner mig upp i varv bara.

Ha en skön måndag! Solen verkar titta fram mera..


My gifts!

Hemma, väskor att packa upp, stökigt är det! Usch.. är så trött nu, orkar inte ta hand om det nuu.
Men jag fick ju fina saker från Annie;


Armband i glas stenar, svart skinn plånbok, med en diskret Prada logga, snygg!, ett par rosa skor med hjärtan =), Sen ett par tofflor, med Hello Kitty logga =)
Sen fick jag även en lampa, som jag inte satt ihop ännu.

Idag åkte vi till Södertälje, Annie ville hitta en Trench. De gjorde hon! Snygg var den. Jag har känt mig trött och hängig hela dagen. Vi hyrde The Fog, men somna till lite, måste ha varit väldans trött..när jag annars sitter spänd framföfr tv:n och blir skrämd för minsta grej :)

Det blir att sova snart, så trött.. Städa imorn, och får se om solen kikar fram, hoppas. Nu har det varit regn lite för läänge.

Kramis!


Finsk seger.

Kolla på ESC nyss... Finland var segrarna. Inte min smak på styling av scen kläder eller musik. Men kul att Finland ändå kom så långt.

Annie kom så fint brun och även de andra på Arlanda. Hon visade sin shopping som hon shoppat loss på =)
Jeans, väskor, skor.. allt möjligt!

Jag fick även fiiiina presenter, ska lägga upp bilder sen. Har inte sladden här för att överföra bilder. E kvar hos henne och sambon.

Läggdags nu, rätt trött..
Imorn en ny dag! En soligare sådan!? Hoppas!

♥Natti natti! 

Gummistövlar skulle passa idag..

Vakna precis, trött, allergi förkylning, lite ont i huvet. Vart ett par glas rödvin igår. En kestine och en alvedon kanske gör susen. Men skulle behöva en kaffe! (Latte för mig =)
Ska snart åka till arlanda och hämta Annie och hennes sambo! Yeahh.. de kommer hem idag som sagt! Ännu mera regn idag.. i Sthlm. Så nu skulle ett par snygga gummistövlar sätta sin plats. Kanske dessa i rosa rutiga?

Jag som har tagit hem alla mina kläder, har mina jeans shorts och en klänning här.. Får ta klänningen. Har ju min trench här! Så, såå kallt blir det inte, vaddå lite regn bara?!

Nu ska jag ta och fixa i ordning mig, och äta något och bli lite piggare.

C´ya!

Uppdatering: De missa flyget i London, så de kommer inte förrän på e.m. Då behöver jag inte stressa..

Shopping time!

Var o shoppa lite idag, i Forum Nacka.  Köpte vagabond stövlarna på halva priset!


 Dessa =)

Sen så hitta jag lite annat också som:


En turkos BH från Twilfit, ett badlinne halterneck och svarta trosor till, H&M.

Sen vart det Dior Show mascaran, inte provat den! Och ett hårband på H&M.

Sen så lämnade jag in mina favvo stövlar till skomakaren:



Love them!

2 latte hann man med också =). Ikväll städa lite här, nån middag också. Får se!

Nån shopping för er idag?


Friday!

Ja, en helg är kommen nu. Även om jag är hemma alla dagar, så känns helgen mera speciell.
Idag tänkte jag kolla på lite skor, såg ett par vagabond stövlar på rea, 50%! Ska nog köpa dom, ha dessa i höst sen =). Sen kanske nån väska.. :) Lämna in ett annat par favorit stövlar på klackning blir det också.
Tänkte visa upp lite av mina skor som jag gillar och väskor nån dag. Eftersom jag är galen i dessa ting!

Sen lite packning och städning ska det bli, Annie kommer hem från Thailand imorn. Ska bli super kul att träffa henne! Har saknat henne. Men det har varit skönt att få bo här hos henne, alldeles själv..

Vädret är grått men det ska inte göra mig på dåligt humör, lite shopping kan hjälpa ;).
Har H&M katalogen framför mig, kanske nån beställning också.

Ha en underbar fredag!

Kramis!


Regn ute-Sol inne.

Känns som det vart en lång dag, varit på södersjukhuset halva dagen. Gjorde en undersökning i narkos. Så man vart trött efteråt. Sen så är man svår stucken, så inga bra blodkärl hittar dom..

Provade min glansspray jag köpte, sprayade i vått hår, sen fönade jag. Sen lite mer när det var torrt. Så mjukt och glansigt det blev. Bra spray. Dyr var den.. men suverän. Så det var värt det!

Men nu e man hemma. Köpte en Elle tidning som jag ska bläddra i senare. Ett erbjudande om Elle Lyx, fanns med. 3 nummer för 99kr, sen får man ett lippgloss från M.U.S, i färgen Azur =). Lovely det! Ska skicka iväg lappen.

Inget fint väder, grått o regnigt. Så en film, Elisabethtown passar bra. En riktig Love movie, med Kirsten Dunst och Orlando Bloom. Sen så har jag köpt jordgubbar som jag ska mums med filmen!

Var en sväng på Kicks också. Köpte en nagelfil. Sen så dofta jag lite på sommar dofter. Hitta en som dofta så gott! Cacharel, Amor amor,Eau Fraiche; Summer Edition! Så ljuvlig, och snygg flaska.

Den vill jag dofta i sommar!!









Sidenbandet!

Med ett sidenband kan du för några kronor enkelt piffa upp din outfit, ha den i håret. Variera med olika färger. Jag köpte idag ett svart, gult och ett rosa.

Det svarta var 4 cm bred, och det tänkte jag ha runt midjan. Provade den till en klänning jag har hemma:


Klänning, H&M. Enkelt rep runt var det runt midjan på klänningen då jag köpte den.

Efter:


Det svarta sidenbandet runt. Mer festligare nu! Och personligare. Köpte 2 meter, och det var perfekt längd.

Och det gula och det rosa ska jag ha i håret. (Köpte 1 m, vaddera)




Kommer att köpa i fler färger och i olika storlekar. Det är ju så enkelt och så snyggt!


Blush Therapy.

Jag provade idag min DuWop, Hug.

Och jag tyckte om den:

Luktade gott! Smart förpackning. Gav en transparent rosa färg på kinderna, sådär "rosiga kinder". Jag gillade den! Ska använda den till vardags. Vill ha en lite mörkare på kvällen också.
Är inte van vid kräm rouge, så lite svårt vart det att applicera, men man lär sig trixet. Älskar smink så denna blush är jag nöjd med!
Tyvärr fick jag ingen bra bild på denna.. Men kommer sen kanske då jag gör mina sminkningar., =) ♥.



Lippgloss utmaningen!

67191-80

Hannahsthlm hade gjort utmaningen, och jag gör det också =)!

1) DuWop, Lantana.
2)Lippgloss by H&M (Använder knappt, köpte för den söta förpacknngen, som även har en liten spegel i)
3)Dior Addict,Ultra-Gloss: 471.
4)Dessert Beauty, Luscious.
5)Rosebud
6)Fcuk, från London, rött.
7)Clinique, Shyest beige.
8)Juicy Tube, Melon.
9)Make Up Store, kobo.



Mitt eleven paket..

har kommit idag! Snabb leverans det. Fick inte plats i brevlådan, så en försändelse låg i lådan =).

Här är de två sakerna jag beställde:

* Philip B, Shin Shine
*Läppglans, Dessert Beauty, luscious.



Provade läppglanset med detsamma! Doftade gott, som karamell. Och hade en snygg glans, transparent rosa. Gillade den!

Glans sprayen har jag inte provat än.

Min första Eleven beställning och är nöjd!
Rekommenderas!!

Min shopping dag!

Idag har jag varit i stan och shoppat lite med systern min. Gick bl.a till H&M Hamngatan, Zara, NK, Åhléns..
 
Jag efter att jag köpt mina shorts =)

Detta köpte jag..



*Shorts Zara.
*Dior Addict läppglans, nyans: 471.
*Ögonkräm, Nivea, Aqua sensation.(Fick en prov av denna i senaste cosmo, utmärkt ögonkräm! Känns svalkande mot ögonen, rekommenderas!)
*Bomullsrondeller.

Sen så kom paketet från Accessora också idag! Det var snabbt.
Så min DuWop Blush Therapy ligger på det rosa silkespappret som den var paketerat i.
Har inte provat den än, ska göra det imorn..

Nu ska jag snart äta min Ben & Jerry glass, "caramell chew chew" ska jag prova, mums!






Yammie!



Det blir jag, en latte med lättmjölk och kanel på, och en blåbärs muffins, Yammie!




Super fynd!

Dessa skor köpte jag på Dinsko igår, fynd! 180kr.



Super sköna och snygga tycker jag!

Party girl!



Nu är det fest, druckit fruktdrinkar. Och ska ut snart!
Har på mig:

*Jeans, Gina Tricot.
*Svart linne med spets, MQ.
*Högklackade skor, DinSko.

Smink:
*DuWops läppglans, Lantana.
*Mascara, Maxlashes, svart, M.U.S
*Svart kajal, M.U.S
*Bronzer, M.U.S

Dags att gå nu...



Sval outfit.



♥ Vit herr skjorta.
♣ Leggins, Twilfit
♥ Rosa, ballerina, skinn. Vagabond.

Ut i solen idag, med solisar på!

Igår vart det en lugn kväll, middag och film. Idag kanske ett party hos grannnen, who knows..

Ses sen!





Dress for success..


67191-70


Ett Asos, newsletter dimper ner ibland i min mailbox.Alltid lika kul! Denna snygga Open Back Dress, in style of Sarah Harding( Girls Aloud) fanns med..

Så enkel men så snygg! Verkar så skön att ha på sig också.
Fanns i vitt och grönt också, för 340kr ungefär.

Men jag skulle ta den svarta..

Små blommigt..



  

♥ Mina avklippta jeans.
♣ En blommig skjorta, Gina Tricot.
♥ Gucci solisar
♣ Kilklackar, London, Clarks.
♥ Håret nytvättat, och utsläppt.

Wuuhuu, en underbart solig dag igen, möta upp två vänner. Fika med dom :). Sen planera om kvällen, blir en mysig middag iaf.

Ha det fiint idag.

Hur känner man igen en fejkad designerväska..

Ja, hur vet man. Tittade i Ebbas Stil, och där stod det några punkter som man kan gå efter, jag skrev ner några av dom..


*Priset- Smakar det så kostar det, gå inte på nitarna på nätet som lovar ut original och äkta till lägre priser.

* Sömmarna- Fina väskor är fint sydda, sömmarna ska vara små och diskreta, inte klumpiga och ojämna.

*Handtagen- På fejkväskor görs ofta handtagen och mindre läderdetaljer i läderfärgad plast. På en äkta Louis Vuitton t.ex. mörknar dessutom de ljusa läderhandtagen och detaljerna med tiden.

* Dragkedjorna- På en äkta väska ska dragkedjan gå lätt att stänga och öppna. Inte tröga som på de fejka.

* Tillbehören- Kolla med försäljaren på nätet om det finns tillbehör. Väskan ska ha en så kallad "Dustbag", en förvaringspåse som kommer med en äkta väska. Även kvitton och kontrollkort som finns i innerfacket. Men även detta förfalskas tyvärr..


Jag tycker dessa tips var bra, jag kan vara skeptisk till att köpa en äkta väska på nätet, och att den inte är falsk... Så svårt.
Och själv går jag efter priset, och sen om man får känna på väskan och kolla på den mera.
Men om jag köper en väska på nätet så ska jag kolla efter dessa punkter iaf! Och Ni med, om du vill köpa en.

Tre olika sätt att bära den stora skjortan på..

enligt Mig..




 Till ett par avklippta shorts, skor till detta skulle jag ta ett par söta seglar skor.
                          
 Till ett par leggins, ett par ballerina skulle passa fint.

Med ett skärp omkring midjan, jag tog mitt röda. Skor till detta, ett par kilklackar skulle sitta fint tror jag.

Skjortan är en skön vit i bomull som jag fått av J, jag kom ihåg när jag fråga honom om han hade en vit skjorta jag kunde få, då svara han.. Men jag tror den är för stor för dig.. :)
Den är verkligen så skön att ha på sig, sval.

Jag tyckte mest om outfiten med legginsen.

Ändrat design!

Har ändrat min design, såg att man kunde ha denna också.. Men Fashion passar bra! Och rosa rubriker:)






Min outfit idag!

En lite mulen torsdag. Innebär att man skulle vilja kolla på film, äta godis, och inte göra nåt! Men måste städa lite idag, kommer lite vänner hit imorn.. Blir kanske en blandning av det hela :)

* Jeans, Gina Tricot
*Ribbat linne, MQ
*Kofta, Gina Tricot (Lite oversize)






Och håret sattes upp i tofs och ett rosa sidenband runt.



Bubbelgum rosa.

Fikan idag var väldigt skön, mycket folk satt ute bland bord och parasoller. Drack en latte, och lite morotskaka, med en jordgubbe på :).

Sen kolla man runt lite och hitta massa fint, ett par kilklackar från Din Sko, otroligt snygga! Sköna att ha på sig och snygg guld färg..


Ett nagellack inhandlades, en underbar bubbelgum rosa färg! Ipanema, är färgen.
Var en sväng hemma också, hämtade ett par kilklackar, min vita stora skjorta och min Ebbas Stil.


Shorts ofcourse.



Ett ribbat linne från MQ.
Mina avklippta jeans, Replay.
Ett brett brunt skärp med nitar från Saddler.

Fika i solen time!
En latte på waynes coffee, väntar på mig.  Ska möta upp systern min där. Ska bli super! Älskade sol är så skön. Man blir så glad av detta väder.

Lååång lista..

Denna lista hittade jag hos Tesan, hon manade andra att kryssa för.. Så det har jag gjort!



Jag har:

(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) börjat gråta av en film
(x) börjat gråta av en låt
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) köpt ny mobil senaste halvåret
( ) somnat helt blodig
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) druckit en god drink
(x) haft sex med någon som somnat efteråt
(x) druckit en äcklig drink
(x) gått hem från stan klockan fem på natten
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) varit nykter när alla andra varit fulla
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
( ) ljugit om din sexuella läggning
( ) byggt en avancerat snö figur
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) drömt om att bli våldtagen (på ett negativt sätt alltså)
(x) lekt uppklädd
( ) bett någon köpa ut cigg/snus
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
( ) fuskat när du spelat spel
(x) köpt något totalt idiotiskt
( ) åkt dit för att ha tagit tjack
( ) varit nära på att åka dit för att ha tagit tjack
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) skrikit åt en lärare
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) varit vaken 3 nätter i sträck
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
( ) ätit något som fått dig att spy
( ) spytt självmant
(x) vunnit en tävling
( ) fotat några som haft sex
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) svimmat av ren utmattning
(x) känt dig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) Varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
( ) varit otrogen
( ) varit ihop med någon som varit otrogen mer än 5 ggr
( ) blivit tillfrågad att ha sex med någon för pengar
( ) haft sex med någon för pengar
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något mot dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) legat i en vattenpöl mitt på natten
( ) försökt begå självmord
(x) pekat finger åt någon
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
( ) sårat någon väldigt mycket
( ) gjort upp eld på en strand
( ) skrivit en låttext
( ) varit seriöst besatt av någon
( ) burit hakkors/vita skosnören/bombarjacka i syfte att provocera
( ) sovit på en busshållplats
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) skadat någon väldigt mycket
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) kastat sten på en anka
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en snusare
( ) genomgått medveten självsvält
( ) kysst en fisk
( ) varit ihop med en tönt
( ) varit ihop med en gangster
( ) låtsats varit full
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) blivit aggressiv under en fylla
( ) jagat någon genom halva stan
(x) inte duschat på en vecka
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam( eller med någon )
(x) gjort en kriminell handling
( ) tror på spöken (vet ej!)
( ) burit annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) köpt underkläder på myrorna
( ) spelat kyckling
(  ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) haft sex hos en kompis
( ) haft sex med en kompis
( ) brutit ett ben
( ) vela döda någon
( ) haft chansen att döda någon
( ) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) haft en myskompis
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) sugit av någon offentligt
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Säger som Tesan, kopiera och kryssa på!

Paris Style.


67191-54


Asos hade denna underbara klänning, "Paris Sash Dress" , Style of Paris.
Gillar när den är lite utsvängd, och omlott ringningen. Finns i svart och vit också, med denna färg så skulle en solbränna sitta fint under..Super snygg är den!


67191-55

Natt hand kräm.

Jag provade igår "Time Night Hand Cream".

Konsistensen på den var bra, inte alls rinning. Gick in i händerna snabbt, hade en svag parfym doft som var god. Mina händer idag känns verkligen super lena! Priset är 75kr för 75ml. Vilket inte är farligt alls.
En utmärkt natt hand kräm, som jag rekomenderar stort!
Time serien på apoteket tycker jag bra och prisvärd. Rengöring och sådant. Även snygga förpackningar!

Skönt att ha en handkräm på dagen, och en på natten.

Köp säger jag!

Min måndag.

Gick inte att publicera igår kväll, så den kommer idag, tisdag istället..

En bra dag jag har haft! En sminkfri, solig och svettig sådan.
Solade lite på balkongen. Körde ett svettigt aerobics pass, guu det var  varmt. Dricka mycket vatten, ett måste!
Inhandlade även idag en handkräm på apoteket. Ska prova den sen..Recension kommer.

Nu e man rätt slut, lagade en snabb pasta rätt som jag kan rekomendera.
Jag köpte färsk fettuccine med tomat smak, en Kelda ädelost sås (Färdig i kylen), skinka. Bara att koka pastan ett par minuter, värma upp såsen, skära upp skinkan och lägg i såsen. Yammie!

En kopp te snart o hopp i soffan...

I min väska..

67191-53


Har massor av saker i min väska så man till slut inte hittar nåt, men detta har jag alltid med mig..

Handkräm, just nu från Body Shop.
Rosebud
Näsdukar
Kalender
med penna
Läppglans, denna en Juicy Tube "Melon"
Mobil
Plånbok
, Louis Vuitton
Liten vattenflaska
En borste med spegel som man kan fälla ihop
Solglasögon och fodral, Gucci.
Alvedon
Nycklar

Skulle inte klara mig utan något av dessa när jag går iväg.

Finns det något som Ni inte skulle klara er utan, i er väska?

Emmas Värld..

..på kanal 5 kl: 20.00 idag, söndag, var riktigt kul att se!
Handlade om Finland där  båda mina föräldrar kommer ifrån. Så man kände igen det. Ska se andra avsnittet med :)
Såg ni det, och vad tyckte Ni?

Handkräm på natten.

Ja igår ikväll så smörjde jag in mina händer med min body shop handkräm, smörjde in lite extra. Satte på mig vantarna. Och det gick smidigt. Inte så kladdigt som jag trodde. Sov med dom, och tog av mig dom på morgonen. Och händerna var mjuka och lena! Härligt!. Ska göra detta flera gånger. Och vantarna kan man använa igen, trodde dom skulle vara kladdiga på morgonen.

Jag ska köpa en annan handkräm att ha på natten, en på apoteket som verkar bra. Så den ska jag prova i vantarna sen.

Riktig fashion Girl.

Lindsay Lohan som jag skrivit att jag gillar.
Blott 19 åring, men redan en stjärna, hon ser bra ut, har schyst stil. Spelar gitarr, sjunger, hon har en passion för väskor, hennes favorit färg är rosa,(som jag ;)  hon byter stil och ser bra ut i varenda .
Hennes filmer, bl.a. Mean Girls och Freaky Friday är bra tycker jag.

Hon verkar cool helt enkelt!


Och Ebba som fick träffa henne i L.A senast., wow!  Coolt ;)




Addicted




Jag och min yngre syster var på uteserveringen på Waynes i Sickla och åt lunch, det var trevligt :), och skönt när solen sken så varmt.
Min kompis Annie som är i Thailand skickade en bild på att hon varit på Starbucks..åhh..  dit får jag gå till i höst, när vi ska till London.

Var som vanligt och titta på smink, hitta ett läppglans (ytterligare ett) jag vill ha, Dior Addict, nyans: 471. Snygg hylsa och bra rosa glans gav det.


Addicted...ja av latte och smink.



Mjuka händer.

Jag har varit på apoteket och köpt bomullsvantar. 5 par för 40 kr. Ska prova att ha dem i natt, först smörja in händerna sen på med vantarna.

Fick tipset av Vintage*Jessica i mitt inlägg om test av handkräm.  Så nu ska jag prova!

Skriver imorn hur det gick, och hur resultatet blev...

Utmaning:



hannahsthlm skrev i dagens blogg om utmaning att visa dagens sminkning, blev ju klart på där. Älskar att sminka mig.

Min dags sminkning.

Jag använder mig utav:

Fuktkräm: Dramatically different moisturizing lotion, Clinique,"den gula"
Ögonkräm: Make Up Store, skincare system
Liquid foundation: Make Up Store, nyans: Cream
Löspuder: Micro Loose powder, Make Up Store; Cream
Cover all mix, Make Up Store. En kaka om tre som täcker mörka ringar under ögonen, röda partier i ansiktet. Rött täcker blått, gult täcker rött, sen den sista vita har jag under ögonskuggan efter foundation och puder. Kan även användas om du vill ha bleka läppar, snyggt tycker jag ibland.
Bronzer: Bronzing powder, Make Up Store. Nyans: Beam
Ögonskuggor: Microshadow, Make Up Store, Nyans: Vanilla. Använder den under den vanliga skuggan så den sitter hela dagen. Sen tog ja Sultan, sen skugga jag med cookie som är något mörkare.
Kajal: Svart och vanilla. Make Up Store.
Mascara: Nivea, Lash Designer
Tri brow color: För att markera ögonbryen, använder en sneskuren borste som är suverän till det och även att lägga skugga under frans kanten. Super bra redskap!
Rouge: Blush, Make Up Store, Nyans: Complex. ( Åt det rosa hållet)
Som highlight tog jag, Karen Millen: Body & Face sparkle dust, i nyans: Gold 513.
Läppar: cover all mix, läppstift från Make Up Store, nyans: Bare. Sen lite Rosebud salve på.

Har väldigt mycket smink från Make Up Store, tycker om deras smink. Men provar som sagt nytt också :)

Ni ser på den sista bilden skillnaden på läpparna, jämfört med de första. Där använde jag bara rosebud salve.

Nu måste man nästan ut när man sminkat sig :)









Modeskytt -

Nu har jag Asos hemma!

Jaa, nu äntligen är paketet hemma =).
Öppnade det med iver ;)

Provade klänningen med detsamma:

 

Jag beställde size: 8. Och den storleken var perfekt! Inte för stor eller för liten. Och den passade bra tycker jag! Super nöjd med denna svarta klänning.

Sen så har jag halsbandet på mig också;



Det var också snyggt. Riktigt festligt.

Sen så fick ju mamma denna väska:



Kedjehandtaget var kort, och väskan var mjuk, inte så "stabil". Jag skulle vilja ha en längre kedja och lite "stabilare", som Gina Tricot hade. Kommer nog inte beställa denna i svart som jag tänkte. Men mamma var nöjd med väskan! Det e ju bra.

Jag är nöjd med min beställning, och kommer att göra fler Asos beställningar i framtiden..Är du tveksam angående betalning och så, tycker jag att det gick bra. Inga problem alls, och pengarna dras av från kontot. Smidigt tycker jag.

Ses snart!

Asos kommit!

Jaa, nu har försändelsen til Asos paketet kommit!! Hinner inte hämta det idag, för jag ska på spinning vid sju. Inte kört just spinning på flera ååår. Men ikväll är det dags, puhh.. hur kommer jag känna mig sen? Träningsvärk antar jag, men värt isf =).

Men imorn ska jag hämta Asos!! Jippi!

Ses ikväll =).
Kramis ♥


Uppdatering: Spinningen var riktigt kul! Inte alls såå jobbig som jag trodde eller tråkig. När jag gick på mitt första spinning pass, vid 17 års ålder. Så var det riktigt trist och jobbigt. Men glad att man hittat en ny träningsform=)
Ses imorn, då kommer jag visa Asos :)


Dagens outfit!

67191-157


* Klänning, MQ.
* Jeans, Lee.
* Stövlar, Vaga Bond
* Skärp H&M.


Ska iväg nu! Så jag hinner inte så mycket mera!

C´ya!

Tråkigt väder..

Ja det började med sol. Sen kom åskan och ösregnet! Typiskt. Började läsa min senaste bok. Åkte till sickla och skulle köpa en latte. Då stod en lapp där; Espressomaskinen är tyvärr trasig.. Åhh.. Men köpte en koffein fri latte. Go den med, fick den för ett lågt pris. Har inte kunnat vara ute alls idag, och mitt paket har inte kommit! Gahh...



Ny vecka, nya möjligheter.

Just nu är det sol iaf. Skönt. Har duschat nu och tvättat håret. Druckit te och ätit en banan. I veckan ska jag träna mera, tänkte köra ett spinning pass, springa på löparbandet på gymmet. Ja, lite meer träning. En promenad också! Vore skönt, passa på när det är sol. Promenad är ju bra för att rensa huvet. Jag t ä n k e r alltid mycket. På allt. Vad som ska hända, kommer det att hända, ens framtid och allt. Jag har planer på vad jag vill jobba med. Men tänk om inget går alls? Sånt kan jag oroa mig för.. "Du är ju ung fortfarande.:" får man höra.. tycker inte jag, när tiden rinner iväg och man hinner inte med! Man blir ju stressad. Känner ni så?

Jag ska väänta på posten, spana på brevbäraren. Hoppas Asos anlänt. (Jag vet- jag tjatar.. men jag vill så gärna ha paketet snart!)


Ha en riktigt skön måndag! ♥


Lovely saturday!

Fikat med vännen igår var riktigt trevlig! Vi drack en stor och en liten latte :). Jag har fått henne att dricka latte, hihi. Hon är även lika shopping galen som jag =). Hon köpte den snygga kedje väskan på Gina Tricot! Vill också ha en kedje väska. Jag köpte iaf ett nagellack, Mexico. Snygg mörk lila lack. Som jag lackade på under den lilla latten :).(Som vi drack efter att vi kollat runt i affärerna) Sen fick vi även smaka på en smoothie. Gott! Endast 0,5% fett. Lätt yoghurt, bär och lite mjölk. Sen mixa! Ska göra nån dag. Yammie!

Sedan blev det en middag hemma hos henne på söder. Goo lax med pasta åt vi! Sen vart det en sväng ut, var egentligen jätte trött och hängig. Men gick ut iaf. Först var vi på
5emtio4yra. Sen så gick vi till Södra teatern, där även J var :). Mötte lite fler där sen. Riktigt kul var det. Men sen så är man trött idag också. Kanske p.g.a. alla drinkar man drack =).
Mamma fick en ros idag och örhängen. Sen ska hon även få väskan jag beställt på Asos. Hoppas paketet kommer snart!

Nu blir det soffan och jag. =).

Have a nice sunday! ♥


Hoppa i badet strax.

Kunde inte sova speciellt länge idag. Vakna av väldans huvudvärk och nackvärk. Så jag värmde min vetevärmare och hade den bak på nacken, sen blötte jag ner en handduk med iskallt vatten. Tog en värktablett. Då hjälpte det efter ett tag.. men kunde inte somna om. Ska hoppa i ett bad snart. Läänge sedan det. Verkar komma lite mera sol nuu här också, det låter bra. Stanna solen nu!!

Träffa en vän lite senare idag. Ska bli super nice! Hon ville fika, en latte =). Självklart!

Ha en go dag!

Kramis ♥


Shopping i ösregn.

67191-16167191-160

Duggregn, sen ösregn, sen glimtar solen lite.. Crazy väder! Men det hindrade inte mig att ta mig ut till stan.

Köpte en klänning på H&M som fanns med i veckans bilaga hos Expressen, Fredag. En randig med djup uringning där bak, och två knappar längst ner bak på klänningen. Det var den sista på H&M gallerian! Fanns även i aprikos/vit.

En pocketbok,
Djävulen bär Prada följde med mig hem också! Nyhet på pocketshop.

Inget paket från Asos har dykt upp, kommer väl nästa vecka.. Väntar!

Ville ju prova den nya Juicy Geleé. Provade den lila, Cassis. Den kändes skön på läpparna och gav bra glans! Priset för den söta burken, 185kr. Synd bara att det var ingen god doft, som Juicy Tube har. Men skulle vilja ha en sådan burk iaf :)

Kanske nästa läppglans köp?


H&M

Hannahsthlm tipsade om rea på H&M! Och jag gick och kolla på sidan.

Detta beställde jag:


67191-144
Svart cardigan, 149kr

Rutigt linne, 98kr Förr: 129kr
Linne i trikå, dimturkos, 39,90kr, förr: 49,90kr

Cardiganen kommer i mitten av Augusti (!)
Men de andra i mitten på Juni, vi får väl se....



Lippgloss news!

LANCÔMES populära Juicy Tube har fått en uppföljare, nämligen Juicy Geleé. En söt burk som finns i sju olika nyanser, enligt hemsidan. Den vill jag prova!

Röd dag= Post dag?

Kommer posten på röda dagar? Väntar på mitt Asos paket! =).

Det är inte nån solig dag inte, regnet återkommer, brr.. kallt.

Outfit ida =).




*Seven jeans
*Skärp, Saddler
*Lång tröja, Only.

Ytterkläder, skor, väska, DKNY.

Nu ska jag iväg!

Ha en fin fin röd dag!

C´ya!


Blinga!

Blinga sin mobil vill jag göra! Sophie gör det här i Sverige. Super ju! Sen jag sett kändisarna gå runt i dom, kände jag ett åhh..vill också!
Sen kan man ju blinga annat också, sin iPod, laptop, U name it!

Jag kommer att göra det så fort jag har dom pengarna!

Har ni blingat er telefon eller något annat? Eller kommer Ni göra det...?



Bilder från google.se

Modell för en dag!

67191-136


Ja, nu e man hemma efter en låång dag.  Ont i fötterna efter ha gått på stan mycket. Premiär för mina nya stövlar vart det.

Begav mig till
The Studio som ligger belägen på Lästmakargatan på Östermalm. Kom dit, och en trevlig man hälsar en välkommen. Satte mig i en soffa, och läste lite mode magasin, ett av dom var Cosmopolitan på Italienska (!).
Sen kom en make up artist och sa att hon kunde sminka mig. Kändes skönt att bara sitta ner och bli sminkad proffsigt!
Sen var det dags för fotografering, tre olika outfits (man fick låna kläder, och dessa kom från attr@ttivo) och ungefär 30 olika poser. Ibörjan kändes det ovant, det är inte så att man gör det varje dag. Men sen kändes det lättare. Med att le, ha olika miner och posera framför kameran. Fotografen var väldigt duktig, hon hjälpte en mycket.
Olika bakgrunder och soffor och även en fläkt fanns med.

Här kommer tre bilder till, jag tog med mig 11 på en cd-rom skiva.



Var en riktigt kul grej att göra! Tillhör inte ens vardag direkt att stå framför kameran.
Nåt jag kan tänka mig att gå, är en make up artist kurs. Frågade lite make up artisten om det. Är stort intresserad av smink, så det vore kul! Skulle inte vara omöjligt!

Nu ska jag vila fötterna, kanske beställa en pizza. Glo på tv och kanske ett fotbad.. vore skönt för mina fossingar nu.

Ha en underbar onsdag kväll!


C´ya!




Sweet dreams


Nu är det dags att sova, ska bli en spännande dag imorn! Återkommer imorn hur det gick. Och även min väsk garderob kommer =).

Natti, natti! ♥

Rensa i sminkdjungeln!


67191-102

Ja ibland måste man gå igenom sin sminkväska och rensa lite! Även smink har ett bäst före datum.
Läppglans håller i ca: 6 månader, mascaran ska helst bytas efter 4 månader, eftersom den samlar bakterier. Ögonskuggor,kajalpennor och puder håller länge, kajalen vässar man så då får du en ren topp, och ögonskuggan hålls längre om du undviker att använda fingrar i den. Pudret kan man använda till sen tar slut. Undvik därför att använda fingrar i sminket. Sen så ska man absolut tvätta sina penslar! Förvarar man sin foundation mörkt och svalt håller den i ca: 1 år.  Men det gör inte jag. Utan allt ligger tillsammans. Men sen så brukar min foundation ta slut innan ett år.  Jag brukar använda handen när jag sminkar mig, ha lite foundation på, innan jag tar svampen och bygger på. Eller borsta av lite skugga från pensel om det blir för mycket.

Bra tips har jag fått från mina smink kurser från Make Up Store, där man får tipsen samtidigt som de sminkar en! Perfekt present att ge till nån också!

Jag kastade:

*Läppglans, juicy tube. Inte mycket var, men haft den ett tag.
*Ögonkräm, köpte en ny nyss. Den jag hade var så lite kvar.
* Foundation, en annan nyans än den jag använder.

Torkade ur sminväskan. (Från Make Up Store)

Den rymmer rätt bra. Man kan öppna den på båda sidorna. Men börjar kännas full.. 


I denna har har jag penslarna.



Blommig härlig från Make Up Store.



Hur förvarar Ni erat smink?
Ta gärna bilder och visa det i eran blogg =).



Morgonstund

Det första jag ser när jag vaknat är att det regnar. Solen ville inte visst hålla sig från igår.. En tisdag utan bemärkelse, eller några planer.
Mysigt med film idag, kanske ett film maraton och massa te. Det kan det bli, kanske baka något gott, paj, mmm.. med vanilj visp =).

Ikväll ska jag iaf göra en ansiktsmask, frächa upp ansiktet. För imorn bitti ska jag till
The Studio. Bli stylad, sminkad och få håret fixat. Och fotograferas. Ska bli kul! Kul att göra en sådan sak ibland. Imorn får Ni veta mer....


Nuu, blir det te och rostat bröd, och Freaky Friday på Tv 1000 family.

C´ya!


Och så lite till..


Jag som inte tänkte handla nåt mer efter min Asos beställning, ja iaf inte idag ;)

Hade på mig mina sköna Fiskarbyxor från
hangmatta.



Men köpte lite budget saker:


Solisar Indiska, 50 kr! Sen Bronzer fån Isa Dora, generös dosa!

Sen kika jag lite på barnavdelningen på H&M, hitta denna söta klänning, och köpte den med!



Har den tillsammans med mina nya skor från Thailand =).

Sen min guldväska, H&M. Rymmer mer än vad det ser ut som. Mern ändå inte allt som jag brukar ha med.



Solen skiner lite mer idag, små blåste lite bara. Så det e ju skönt! Hoppas solen skiner mer nuuu..

Cýa!

Asos till mig!


Jaa.. nu gjorde jag det! =)

Jag beställde:

67191-9767191-96

Klänningen och halsbandet från
Asos.

Sen fick mamma en vit  väska som jag och syrran köpte till henne i morsdags present. =)

Har börjat städa och tvätta nu. Tycker inte om oreda alls. Kan bli irriterad och man ser ju inte vad som är rent och inte. Känner mig fortfarande hängig, allergi förkylning.

Snart ska jag till Sickla köpcentrum! Och ta en fika och koppla av.. känner mig upp i varv bara.

Ha en skön måndag! Solen verkar titta fram mera..


My gifts!

Hemma, väskor att packa upp, stökigt är det! Usch.. är så trött nu, orkar inte ta hand om det nuu.
Men jag fick ju fina saker från Annie;


Armband i glas stenar, svart skinn plånbok, med en diskret Prada logga, snygg!, ett par rosa skor med hjärtan =), Sen ett par tofflor, med Hello Kitty logga =)
Sen fick jag även en lampa, som jag inte satt ihop ännu.

Idag åkte vi till Södertälje, Annie ville hitta en Trench. De gjorde hon! Snygg var den. Jag har känt mig trött och hängig hela dagen. Vi hyrde The Fog, men somna till lite, måste ha varit väldans trött..när jag annars sitter spänd framföfr tv:n och blir skrämd för minsta grej :)

Det blir att sova snart, så trött.. Städa imorn, och får se om solen kikar fram, hoppas. Nu har det varit regn lite för läänge.

Kramis!


Finsk seger.

Kolla på ESC nyss... Finland var segrarna. Inte min smak på styling av scen kläder eller musik. Men kul att Finland ändå kom så långt.

Annie kom så fint brun och även de andra på Arlanda. Hon visade sin shopping som hon shoppat loss på =)
Jeans, väskor, skor.. allt möjligt!

Jag fick även fiiiina presenter, ska lägga upp bilder sen. Har inte sladden här för att överföra bilder. E kvar hos henne och sambon.

Läggdags nu, rätt trött..
Imorn en ny dag! En soligare sådan!? Hoppas!

♥Natti natti! 

Gummistövlar skulle passa idag..

Vakna precis, trött, allergi förkylning, lite ont i huvet. Vart ett par glas rödvin igår. En kestine och en alvedon kanske gör susen. Men skulle behöva en kaffe! (Latte för mig =)
Ska snart åka till arlanda och hämta Annie och hennes sambo! Yeahh.. de kommer hem idag som sagt! Ännu mera regn idag.. i Sthlm. Så nu skulle ett par snygga gummistövlar sätta sin plats. Kanske
dessa i rosa rutiga?

Jag som har tagit hem alla mina kläder, har mina jeans shorts och en klänning här.. Får ta klänningen. Har ju min trench här! Så, såå kallt blir det inte, vaddå lite regn bara?!

Nu ska jag ta och fixa i ordning mig, och äta något och bli lite piggare.

C´ya!

Uppdatering: De missa flyget i London, så de kommer inte förrän på e.m. Då behöver jag inte stressa..

Shopping time!

Var o shoppa lite idag, i Forum Nacka.  Köpte vagabond stövlarna på halva priset!


 Dessa =)

Sen så hitta jag lite annat också som:


En turkos BH från Twilfit, ett badlinne halterneck och svarta trosor till, H&M.

Sen vart det Dior Show mascaran, inte provat den! Och ett hårband på H&M.

Sen så lämnade jag in mina favvo stövlar till skomakaren:



Love them!

2 latte hann man med också =). Ikväll städa lite här, nån middag också. Får se!

Nån shopping för er idag?


Friday!

Ja, en helg är kommen nu. Även om jag är hemma alla dagar, så känns helgen mera speciell.
Idag tänkte jag kolla på lite skor, såg ett par vagabond stövlar på rea, 50%! Ska nog köpa dom, ha dessa i höst sen =). Sen kanske nån väska.. :) Lämna in ett annat par favorit stövlar på klackning blir det också.
Tänkte visa upp lite av mina skor som jag gillar och väskor nån dag. Eftersom jag är galen i dessa ting!

Sen lite packning och städning ska det bli, Annie kommer hem från Thailand imorn. Ska bli super kul att träffa henne! Har saknat henne. Men det har varit skönt att få bo här hos henne, alldeles själv..

Vädret är grått men det ska inte göra mig på dåligt humör, lite shopping kan hjälpa ;).
Har H&M katalogen framför mig, kanske nån beställning också.

Ha en underbar fredag!

Kramis!


Regn ute-Sol inne.

Känns som det vart en lång dag, varit på södersjukhuset halva dagen. Gjorde en undersökning i narkos. Så man vart trött efteråt. Sen så är man svår stucken, så inga bra blodkärl hittar dom..

Provade min glansspray jag köpte, sprayade i vått hår, sen fönade jag. Sen lite mer när det var torrt. Så mjukt och glansigt det blev. Bra spray. Dyr var den.. men suverän. Så det var värt det!

Men nu e man hemma. Köpte en Elle tidning som jag ska bläddra i senare. Ett erbjudande om Elle Lyx, fanns med. 3 nummer för 99kr, sen får man ett lippgloss från M.U.S, i färgen Azur =). Lovely det! Ska skicka iväg lappen.

Inget fint väder, grått o regnigt. Så en film,
Elisabethtown passar bra. En riktig Love movie, med Kirsten Dunst och Orlando Bloom. Sen så har jag köpt jordgubbar som jag ska mums med filmen!

Var en sväng på Kicks också. Köpte en nagelfil. Sen så dofta jag lite på sommar dofter. Hitta en som dofta så gott! Cacharel, Amor amor,Eau Fraiche; Summer Edition! Så ljuvlig, och snygg flaska.

Den vill jag dofta i sommar!!









Sidenbandet!

Med ett sidenband kan du för några kronor enkelt piffa upp din outfit, ha den i håret. Variera med olika färger. Jag köpte idag ett svart, gult och ett rosa.

Det svarta var 4 cm bred, och det tänkte jag ha runt midjan. Provade den till en klänning jag har hemma:


Klänning, H&M. Enkelt rep runt var det runt midjan på klänningen då jag köpte den.

Efter:


Det svarta sidenbandet runt. Mer festligare nu! Och personligare. Köpte 2 meter, och det var perfekt längd.

Och det gula och det rosa ska jag ha i håret. (Köpte 1 m, vaddera)




Kommer att köpa i fler färger och i olika storlekar. Det är ju så enkelt och så snyggt!


Blush Therapy.

Jag provade idag min DuWop, Hug.

Och jag tyckte om den:

Luktade gott! Smart förpackning. Gav en transparent rosa färg på kinderna, sådär "rosiga kinder". Jag gillade den! Ska använda den till vardags. Vill ha en lite mörkare på kvällen också.
Är inte van vid kräm rouge, så lite svårt vart det att applicera, men man lär sig trixet. Älskar smink så denna blush är jag nöjd med!
Tyvärr fick jag ingen bra bild på denna.. Men kommer sen kanske då jag gör mina sminkningar., =) ♥.



Lippgloss utmaningen!

67191-80

Hannahsthlm hade gjort utmaningen, och jag gör det också =)!

1) DuWop, Lantana.
2)Lippgloss by H&M (Använder knappt, köpte för den söta förpacknngen, som även har en liten spegel i)
3)Dior Addict,Ultra-Gloss: 471.
4)Dessert Beauty, Luscious.
5)Rosebud
6)Fcuk, från London, rött.
7)Clinique, Shyest beige.
8)Juicy Tube, Melon.
9)Make Up Store, kobo.



Mitt eleven paket..

har kommit idag! Snabb leverans det. Fick inte plats i brevlådan, så en försändelse låg i lådan =).

Här är de två sakerna jag beställde:

* Philip B, Shin Shine
*Läppglans, Dessert Beauty, luscious.




Provade läppglanset med detsamma! Doftade gott, som karamell. Och hade en snygg glans, transparent rosa. Gillade den!

Glans sprayen har jag inte provat än.

Min första Eleven beställning och är nöjd!
Rekommenderas!!

Min shopping dag!

Idag har jag varit i stan och shoppat lite med systern min. Gick bl.a till H&M Hamngatan, Zara, NK, Åhléns..
 
Jag efter att jag köpt mina shorts =)

Detta köpte jag..



*Shorts Zara.
*Dior Addict läppglans, nyans: 471.
*Ögonkräm, Nivea, Aqua sensation.(Fick en prov av denna i senaste cosmo, utmärkt ögonkräm! Känns svalkande mot ögonen, rekommenderas!)
*Bomullsrondeller.

Sen så kom paketet från Accessora också idag! Det var snabbt.
Så min DuWop Blush Therapy ligger på det rosa silkespappret som den var paketerat i.
Har inte provat den än, ska göra det imorn..

Nu ska jag snart äta min Ben & Jerry glass, "caramell chew chew" ska jag prova, mums!






Yammie!



Det blir jag, en latte med lättmjölk och kanel på, och en blåbärs muffins, Yammie!




Super fynd!

Dessa skor köpte jag på Dinsko igår, fynd! 180kr.



Super sköna och snygga tycker jag!

Party girl!



Nu är det fest, druckit fruktdrinkar. Och ska ut snart!
Har på mig:

*Jeans, Gina Tricot.
*Svart linne med spets, MQ.
*Högklackade skor, DinSko.

Smink:
*DuWops läppglans, Lantana.
*Mascara, Maxlashes, svart, M.U.S
*Svart kajal, M.U.S
*Bronzer, M.U.S

Dags att gå nu...



Sval outfit.



♥ Vit herr skjorta.
♣ Leggins, Twilfit
♥ Rosa, ballerina, skinn. Vagabond.

Ut i solen idag, med solisar på!

Igår vart det en lugn kväll, middag och film. Idag kanske ett party hos grannnen, who knows..

Ses sen!





Dress for success..


67191-70


Ett Asos, newsletter dimper ner ibland i min mailbox.Alltid lika kul! Denna snygga Open Back Dress, in style of Sarah Harding( Girls Aloud) fanns med..

Så enkel men så snygg! Verkar så skön att ha på sig också.
Fanns i vitt och grönt också, för 340kr ungefär.

Men jag skulle ta den svarta..

Små blommigt..



  

♥ Mina avklippta jeans.
♣ En blommig skjorta, Gina Tricot.
♥ Gucci solisar
♣ Kilklackar, London, Clarks.
♥ Håret nytvättat, och utsläppt.

Wuuhuu, en underbart solig dag igen, möta upp två vänner. Fika med dom :). Sen planera om kvällen, blir en mysig middag iaf.

Ha det fiint idag.

Hur känner man igen en fejkad designerväska..

Ja, hur vet man. Tittade i Ebbas Stil, och där stod det några punkter som man kan gå efter, jag skrev ner några av dom..


*Priset- Smakar det så kostar det, gå inte på nitarna på nätet som lovar ut original och äkta till lägre priser.

* Sömmarna- Fina väskor är fint sydda, sömmarna ska vara små och diskreta, inte klumpiga och ojämna.

*Handtagen- På fejkväskor görs ofta handtagen och mindre läderdetaljer i läderfärgad plast. På en äkta Louis Vuitton t.ex. mörknar dessutom de ljusa läderhandtagen och detaljerna med tiden.

* Dragkedjorna- På en äkta väska ska dragkedjan gå lätt att stänga och öppna. Inte tröga som på de fejka.

* Tillbehören- Kolla med försäljaren på nätet om det finns tillbehör. Väskan ska ha en så kallad "Dustbag", en förvaringspåse som kommer med en äkta väska. Även kvitton och kontrollkort som finns i innerfacket. Men även detta förfalskas tyvärr..


Jag tycker dessa tips var bra, jag kan vara skeptisk till att köpa en äkta väska på nätet, och att den inte är falsk... Så svårt.
Och själv går jag efter priset, och sen om man får känna på väskan och kolla på den mera.
Men om jag köper en väska på nätet så ska jag kolla efter dessa punkter iaf! Och Ni med, om du vill köpa en.

Tre olika sätt att bära den stora skjortan på..

enligt Mig..




 Till ett par avklippta shorts, skor till detta skulle jag ta ett par söta seglar skor.
                          
 Till ett par leggins, ett par ballerina skulle passa fint.

Med ett skärp omkring midjan, jag tog mitt röda. Skor till detta, ett par kilklackar skulle sitta fint tror jag.

Skjortan är en skön vit i bomull som jag fått av J, jag kom ihåg när jag fråga honom om han hade en vit skjorta jag kunde få, då svara han.. Men jag tror den är för stor för dig.. :)
Den är verkligen så skön att ha på sig, sval.

Jag tyckte mest om outfiten med legginsen.

Ändrat design!

Har ändrat min design, såg att man kunde ha denna också.. Men Fashion passar bra! Och rosa rubriker:)






Min outfit idag!

En lite mulen torsdag. Innebär att man skulle vilja kolla på film, äta godis, och inte göra nåt! Men måste städa lite idag, kommer lite vänner hit imorn.. Blir kanske en blandning av det hela :)

* Jeans, Gina Tricot
*Ribbat linne, MQ
*Kofta, Gina Tricot (Lite oversize)






Och håret sattes upp i tofs och ett rosa sidenband runt.



Bubbelgum rosa.

Fikan idag var väldigt skön, mycket folk satt ute bland bord och parasoller. Drack en latte, och lite morotskaka, med en jordgubbe på :).

Sen kolla man runt lite och hitta massa fint, ett par kilklackar från Din Sko, otroligt snygga! Sköna att ha på sig och snygg guld färg..


Ett nagellack inhandlades, en underbar bubbelgum rosa färg! Ipanema, är färgen.
Var en sväng hemma också, hämtade ett par kilklackar, min vita stora skjorta och min Ebbas Stil.


Shorts ofcourse.



Ett ribbat linne från MQ.
Mina avklippta jeans, Replay.
Ett brett brunt skärp med nitar från Saddler.

Fika i solen time!
En latte på waynes coffee, väntar på mig.  Ska möta upp systern min där. Ska bli super! Älskade sol är så skön. Man blir så glad av detta väder.

Lååång lista..

Denna lista hittade jag hos Tesan, hon manade andra att kryssa för.. Så det har jag gjort!



Jag har:

(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) börjat gråta av en film
(x) börjat gråta av en låt
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) köpt ny mobil senaste halvåret
( ) somnat helt blodig
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) druckit en god drink
(x) haft sex med någon som somnat efteråt
(x) druckit en äcklig drink
(x) gått hem från stan klockan fem på natten
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av dig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) varit kär i någon av samma kön
(x) varit nykter när alla andra varit fulla
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
( ) haft sex med någon av samma kön
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
( ) ljugit om din sexuella läggning
( ) byggt en avancerat snö figur
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) drömt om att bli våldtagen (på ett negativt sätt alltså)
(x) lekt uppklädd
( ) bett någon köpa ut cigg/snus
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
( ) fuskat när du spelat spel
(x) köpt något totalt idiotiskt
( ) åkt dit för att ha tagit tjack
( ) varit nära på att åka dit för att ha tagit tjack
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) skrikit åt en lärare
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) varit vaken 3 nätter i sträck
( ) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
( ) ätit något som fått dig att spy
( ) spytt självmant
(x) vunnit en tävling
( ) fotat några som haft sex
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) svimmat av ren utmattning
(x) känt dig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat ditt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt ditt hjärta
( ) Varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
( ) varit otrogen
( ) varit ihop med någon som varit otrogen mer än 5 ggr
( ) blivit tillfrågad att ha sex med någon för pengar
( ) haft sex med någon för pengar
(x) simmat i havet
(x) känt som om du håller på att dö
(x) gråtit dig själv till sömns
( ) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något mot dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
( ) legat i en vattenpöl mitt på natten
( ) försökt begå självmord
(x) pekat finger åt någon
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
( ) sårat någon väldigt mycket
( ) gjort upp eld på en strand
( ) skrivit en låttext
( ) varit seriöst besatt av någon
( ) burit hakkors/vita skosnören/bombarjacka i syfte att provocera
( ) sovit på en busshållplats
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
( ) skadat någon väldigt mycket
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) kastat sten på en anka
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungt i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att du gift dig med någon
( ) limmat fast din hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(x) kysst en snusare
( ) genomgått medveten självsvält
( ) kysst en fisk
( ) varit ihop med en tönt
( ) varit ihop med en gangster
( ) låtsats varit full
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) blivit aggressiv under en fylla
( ) jagat någon genom halva stan
(x) inte duschat på en vecka
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
( ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam( eller med någon )
(x) gjort en kriminell handling
( ) tror på spöken (vet ej!)
( ) burit annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) köpt underkläder på myrorna
( ) spelat kyckling
(  ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) haft sex hos en kompis
( ) haft sex med en kompis
( ) brutit ett ben
( ) vela döda någon
( ) haft chansen att döda någon
( ) fångat en fisk och sen ätit den
( ) fångat en fjäril
(x) haft en myskompis
(x) skrattat så mycket att du grät
(x) gråtit så mycket att du skrattade
( ) sugit av någon offentligt
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Säger som Tesan, kopiera och kryssa på!

Paris Style.


67191-54


Asos hade denna underbara klänning, "Paris Sash Dress" , Style of Paris.
Gillar när den är lite utsvängd, och omlott ringningen. Finns i svart och vit också, med denna färg så skulle en solbränna sitta fint under..Super snygg är den!


67191-55

Natt hand kräm.

Jag provade igår "Time Night Hand Cream".

Konsistensen på den var bra, inte alls rinning. Gick in i händerna snabbt, hade en svag parfym doft som var god. Mina händer idag känns verkligen super lena! Priset är 75kr för 75ml. Vilket inte är farligt alls.
En utmärkt natt hand kräm, som jag rekomenderar stort!
Time serien på apoteket tycker jag bra och prisvärd. Rengöring och sådant. Även snygga förpackningar!

Skönt att ha en handkräm på dagen, och en på natten.

Köp säger jag!

Min måndag.

Gick inte att publicera igår kväll, så den kommer idag, tisdag istället..

En bra dag jag har haft! En sminkfri, solig och svettig sådan.
Solade lite på balkongen. Körde ett svettigt aerobics pass, guu det var  varmt. Dricka mycket vatten, ett måste!
Inhandlade även idag en
handkräm på apoteket. Ska prova den sen..Recension kommer.

Nu e man rätt slut, lagade en snabb pasta rätt som jag kan rekomendera.
Jag köpte färsk fettuccine med tomat smak, en Kelda ädelost sås (Färdig i kylen), skinka. Bara att koka pastan ett par minuter, värma upp såsen, skära upp skinkan och lägg i såsen. Yammie!

En kopp te snart o hopp i soffan...

I min väska..

67191-53


Har massor av saker i min väska så man till slut inte hittar nåt, men detta har jag alltid med mig..

Handkräm, just nu från Body Shop.
Rosebud
Näsdukar
Kalender
med penna
Läppglans, denna en Juicy Tube "Melon"
Mobil
Plånbok
, Louis Vuitton
Liten vattenflaska
En borste med spegel som man kan fälla ihop
Solglasögon och fodral, Gucci.
Alvedon
Nycklar

Skulle inte klara mig utan något av dessa när jag går iväg.

Finns det något som Ni inte skulle klara er utan, i er väska?

Emmas Värld..

..på kanal 5 kl: 20.00 idag, söndag, var riktigt kul att se!
Handlade om Finland där  båda mina föräldrar kommer ifrån. Så man kände igen det. Ska se andra avsnittet med :)
Såg ni det, och vad tyckte Ni?

Handkräm på natten.

Ja igår ikväll så smörjde jag in mina händer med min body shop handkräm, smörjde in lite extra. Satte på mig vantarna. Och det gick smidigt. Inte så kladdigt som jag trodde. Sov med dom, och tog av mig dom på morgonen. Och händerna var mjuka och lena! Härligt!. Ska göra detta flera gånger. Och vantarna kan man använa igen, trodde dom skulle vara kladdiga på morgonen.

Jag ska köpa en
annan handkräm att ha på natten, en på apoteket som verkar bra. Så den ska jag prova i vantarna sen.

Riktig fashion Girl.

Lindsay Lohan som jag skrivit att jag gillar.
Blott 19 åring, men redan en stjärna, hon ser bra ut, har schyst stil. Spelar gitarr, sjunger, hon har en passion för väskor, hennes favorit färg är rosa,(som jag ;)  hon byter stil och ser bra ut i varenda .
Hennes filmer, bl.a. Mean Girls och Freaky Friday är bra tycker jag.

Hon verkar cool helt enkelt!


Och Ebba som fick träffa henne i L.A senast., wow!  Coolt ;)




Addicted




Jag och min yngre syster var på uteserveringen på Waynes i Sickla och åt lunch, det var trevligt :), och skönt när solen sken så varmt.
Min kompis Annie som är i Thailand skickade en bild på att hon varit på Starbucks..åhh..  dit får jag gå till i höst, när vi ska till London.

Var som vanligt och titta på smink, hitta ett läppglans (ytterligare ett) jag vill ha, Dior Addict, nyans: 471. Snygg hylsa och bra rosa glans gav det.


Addicted...ja av latte och smink.



Mjuka händer.

Jag har varit på apoteket och köpt bomullsvantar. 5 par för 40 kr. Ska prova att ha dem i natt, först smörja in händerna sen på med vantarna.

Fick tipset av
Vintage*Jessica i mitt inlägg om test av handkräm.  Så nu ska jag prova!

Skriver imorn hur det gick, och hur resultatet blev...

Utmaning:



hannahsthlm skrev i dagens blogg om utmaning att visa dagens sminkning, blev ju klart på där. Älskar att sminka mig.

Min dags sminkning.

Jag använder mig utav:

Fuktkräm: Dramatically different moisturizing lotion, Clinique,"den gula"
Ögonkräm: Make Up Store, skincare system
Liquid foundation: Make Up Store, nyans: Cream
Löspuder: Micro Loose powder, Make Up Store; Cream
Cover all mix, Make Up Store. En kaka om tre som täcker mörka ringar under ögonen, röda partier i ansiktet. Rött täcker blått, gult täcker rött, sen den sista vita har jag under ögonskuggan efter foundation och puder. Kan även användas om du vill ha bleka läppar, snyggt tycker jag ibland.
Bronzer: Bronzing powder, Make Up Store. Nyans: Beam
Ögonskuggor: Microshadow, Make Up Store, Nyans: Vanilla. Använder den under den vanliga skuggan så den sitter hela dagen. Sen tog ja Sultan, sen skugga jag med cookie som är något mörkare.
Kajal: Svart och vanilla. Make Up Store.
Mascara: Nivea, Lash Designer
Tri brow color: För att markera ögonbryen, använder en sneskuren borste som är suverän till det och även att lägga skugga under frans kanten. Super bra redskap!
Rouge: Blush, Make Up Store, Nyans: Complex. ( Åt det rosa hållet)
Som highlight tog jag, Karen Millen: Body & Face sparkle dust, i nyans: Gold 513.
Läppar: cover all mix, läppstift från Make Up Store, nyans: Bare. Sen lite Rosebud salve på.

Har väldigt mycket smink från Make Up Store, tycker om deras smink. Men provar som sagt nytt också :)

Ni ser på den sista bilden skillnaden på läpparna, jämfört med de första. Där använde jag bara rosebud salve.

Nu måste man nästan ut när man sminkat sig :)










Bloggtoppen.se
Top Mode & design bloggar

RSS 0.91