Jul önskningar.

67191-605

En riktigt snygg designer väska skulle jag vilja ha. En sådan man bär på lääänge. En primer vill jag prova från ModelCo. Ett schampoo från Bumble & Bumble vill jag ha, har Seaweed nu, men som börjar ta slut.. Vill fortsätt nu med den serien :). Rågummiklack vill jag fortfarande ha, Kors by Michael Kors skulle vara nåt. Vill gärna ha högre skaft. Sett på stan med lägre, men det har känts sådär..
Andra önskningar som inte finns på bild är; berlocker till mitt armband, Strumpbyxor, knästrumpor, klänningar.. Jag borde nog sluta här.

Morgon tröttis.

God morgon!, vaken och har mitt Juicy set på mig. Ska snart till sjukhuset, för ett litet besök. Perfekt outfit för det :)
Disa visningen var kul, fick se smyckerna de har, även väskor och sjalar. Och fick höra historien bakom deras samarbete. Nu kan man även handla i deras webbutik, förrutom butiken de har, som har öppet fyra dagar i veckan.
Bl.a tyckte jag om deras silverhjärtan som man kan beställa med ett namn, eller nåt ord kanske på var fina..

67191-604

Time to go!

Onsdag

Den korta intervjuen med Stina gick bra, kul att prata om väskor ;). Sen bar det av till Marie Antoinette. Och jag tyckte filmen var bra. Den var väldigt bra gjord, kläderna och tiden de levde i. Kanske inte var så mycket till handling, men en annorlunda vacker film. Den tycker jag ni ska se :)

Idag blir det som sagt DISA. Ska bli kul att se den nya kollektionen av smycken som de släppt.

Och ni som missa mig i tidningen Klick! kan se det på nätet nu, HÄR.

67191-603
V&R by H&M tröja
&Denim Jeans, H&M
Stövlar, Scorett
Väska, Rizzo


Trevlig eftermiddag.

67191-600
Poloklänning blå, MQ
Svarta strumpbyxor, Åhléns
Ankelboots med rosett, Scorett.
Smycken

Snart in till stan. Först träffa Stina som är praktikant på VR, för att visa min favorit väska som ska visas för VR läsare. Sen efter det, bio på söder med Debbie. Blir en trevlig och rolig eftermiddag det. Skulle ha träffat Debbie redan kl: 14 men det blir precis innan bion (15.00), hoppas hon tycker det är okey. Hoppas du sett mitt sms!

Vi ses! ♥

Urban glas.

67191-599

Var på Urban Outfitters idag. Fanns mycket man kunde tänkas ta med sig hem, men just nu blev det två svarta martiniglas :).

I veckan annars blir det bio, Marie Antoinette, DISA pressvisning på onsdag, nån mer som ska dit, som blev bjuden? Ev. James Bond filmen Casino Royale också..

Nu: Middag!

Min helg!

67191-597

Haft en underbar födelsedags helg!
Började med att fira på fredagen, då min pojkvän överraskade mig hela dagen.Först åt vi en frukost på stan, sen bar det av till den första överraskningen som skorna var inbladade i. Han hade bokat smink och styling på MIST Stockholm. Och därefter fotogtafering med två olika outfits, en vardag och en fest. (Man fick låna kläder från BikBok som låg i närheten) Där jag skulle ha egna skor på mig. Ska sen få hem 80 bilder på CD-rom på posten. Det var riktigt kul, han vet att jag gillar smink och så ;). Och ett presentkort fick jag med att köpa produkter för hos MIST. Sen följde dagen med ansiktsbehandling med ansiksmassage, olika masker som var avslappnande och rygg massage. Middag på Sturehof. Och ett halsband med ett litet kors fick jag. + en flaska Rosa Champage!

Igår hade jag min rosa fest. Som vart lyckad! God mat, vin, trevligt sällskap och massa annat. Fick fina presenter av mina vänner, bl.a Thomas Sabo armband med några berlocker. Och en katalog med andra berlocker man kan köpa till. En Marilyn Monroe Tavla, Smycken från Pilgrim. Biljetter till Mamma Mia som min faster gav mig idag! Den 6:e december ska jag se den föreställningen.

Något sliten är man idag, men nöjd med helgen! Man fyller ju 25 en gång ;)

67191-595 
Lite av det jag fick. Och armbandet på den sista bilden. Berlcoker som var på; "Eau de Sabo"- parfymflaska, en rosa sten, en sko, och en stjärna som det stod "You are my lucky star". ♥

25 år!!

67191-594 
Klänning, MQ
A-linjeformad jacka, H&M
Strumpbyxor, Åhléns
Skor, Scorett

25år har jag blivit idag! Har precis kollat i Klick! och vad kul det var att se sig själv där :) Snart kommer pojkvännen och hämtar mig.

Ha en trevlig fredag!

Önska får man!

67191-593
Imorgon den 24:e fyller jag år, 25 blir jag :). Känns gammalt, ;). Har förberett mycket i veckan för en liten fest jag ska ha på lördag. Med temat: färgen Rosa. Alla inbjudna gäster ska ha något rosa på sig :). Imorgon ska det firas också, men vet inte hur.. För pojkvännen ska överraska mig. Det enda han sa var att packa ner 3-4 par skor (!). Så det har jag gjort. Så det får jag se imorn, vad skorna ska till för..

Glöm inte köpa helgens Klick!  ♥

Vi ses!

Trevlig gata.

En trevlig stadsrunda har jag haft precis. Fikat och kikat runt på götgatsbacken. Köpte en söt mörkblå sminkväska från FACE Stockholm.

67191-588
Härligt mjuk och i sammet.

67191-587
Dagens :)

*Kofta, Stockhlm MQ
* Klänning, American Apparel
* Stövlar, Scorett
* Tights, H&M.

Nu en skön kväll med tv, ♥


Juicy for me.

Idag ska det städas hemma, möbler ska flyttas omkring. Sen lite senare en fika på stan med denna tjej.

Mitt gråa Juicy set kom i förgår. UPS ringde på dörren och levererade det. Tull och moms tillkom, som man kunde räkna med.. Men jag är nöjd. Måste bara läppa upp byxorna lite :)

67191-58567191-584

Under har jag mitt röda cherry-tee linne.

Dagens..

67191-582


* Skinnjacka, H&M
* Tights, H&M
* Skor, Scorett
* Grön klänning, H&M
* Väska, Friis & Company

Rågummi sula.

67191-578

Att ha ett par snygga skor med klack som är bekvämma är inte lätt att få tag på. Men med rågummisula kan du få det. Tål väta och super sköna att ha på sig. Sofi hade på sig ett par stövlar med sådan klack. Är lite sugen själv på att prova ett par sådana skor. Dessa ovan kommer ifrån Kors by Michael Kors.
Men det finns säkerligen billigare alternativ ;). Sko jakt är jag nästan ständigt på jakt efter, så rågummisula ska jag hålla utkik efter härnäst..

Glammigt värre!

Wow vilken dag jag hade igår! Stor shopping med allt från budget till lyx. En kameraman filmade shopping dagen som sedan ska visas på webb tv på aftonbladet. En fotograf fotade under dagen också.
Mötte upp Sofi först av alla utanför Västermalmsgallerian Såg en taxi stanna vid entrén och tänkte direkt att det var hon.
Sofi var väldigt trevlig och det kändes lätt att spendera dagen med henne, men även med de andra som var med under dagen. Två från Jane Hellen var också med, som priset kom ifrån. Drygt två timmar hade vi som tid att spendera 20 000kr. Jag fick själv välja vad jag ville köpa och berätta lite om min stil och utgå ifrån det. Och Sofi var smakråd och fann massa godbitar som jag ivrigt provade! Smycken, skor, väskor, klänningar, korta jackor...

Efter en lunch med Sofi, fotograf och kameraman vart det dags att bege sig till Aftonbladet. En vit limosin väntade på oss! En vit! Wow, aldrig åkt limosin så det var verkligen lyx på en lördag eftermiddag. En rosa champagne öppnades i bilen och vi skåla tillsammans.När vi kom fram till Aftonbladet åkte vi direkt upp till studion där foto och styling skulle ske. Medans jag sminkades proffsigt av make-up Artisten Anna Frid valde Sofi ut två outfits som jag skulle ha på mig under fotograferingen. Sminkningen var hur cool som helst; lösögonfransar, mycket blå ögonskugga som gav en sotad look. Håret tuperades lite och lockades. Man kände sig riktigt glammig och snygg. Fotografering gick bra och var hur kul som helst. Sista bilden var det på Sofi och mig skåla i svarta snygga champagne glas.
Efter det vart denna fantastiska dag slut, men jag fortsatte i en taxi med alla kassar till en vän för en tjejmiddag. Stylad och snyggt klädd var jag redan.

Här kommer allt jag köpte;


 Två snygga väskor. En svart party väska med rosett från MQ. En stor Grön från Friis & Company.

 Svarta ankelboots med rosett på sidan, högklackade skor i marinblått och svart med en ankel rem. Klacken är ursnygg och hög som jag gillar. (Scorett)

En svart kort jacka med korta ärmar, en blå kort A-linje formad tunn jacka, en kofta som var lite Dagmar inspirerad tyckte Sofi, en kort tight skinnjacka, en vit kofta med tydliga sömmar på knappar och fickor från Tara Jarmon. Sofi tyckte jag passa bra i korta jackor med kort ärm, som kan användas som inne jacka till klänning t.ex. istället för kavaj
 
Det mest exklusiva jag köpte var en Missoni Sport halsduk! Så fort Sofi såg den sa hon; Prova den! Jag gjorde det, och åhh så snygg den var. Snälla köp den, så jag blir glad sa hon, och det gjorde jag. Inte ett svårt val..trots priset. Men rätt ensam kommer man vara med denna. Endast fyra exemplar finns i Sverige.

 Tre klänningar. En svart lite oversize med ett tillhörande skärp från MQ, en grön stickad från H&M och en underbar klänning från Rodebjer med dolda fickor på sidan! En klar favorit.

 Förrutom Missoni halsduken köpte jag andra accessoarer. En lila söt mössa som även Sofi köpte från H&M, ett par urcoola solglasögon från Tom Ford, söta svarta örhängen från by Miss Wilma, en ring med en mörk sten från Thomas Sabo och ett halsband från Steven Shein.

 Jeans från Acne. I modellen Hep Pure.

 En urgod parfym Från Stella McCartney "Stella in two" som jag var sugen på. En foundation från Chanel Teint Innocence. Som ska vara bra och ett solpuder från Dior. Inte provat dessa produkter så det ska bli spännande att göra det!

Redan nästa fredag den 24 november i Klick! kommer jag att vara med. Och jag tror samma dag kommer det visas på Webb Tv. Jag ska hålla utkik.

Mycket nöjd med dagen som var helt fantasktisk och glammigt exklusiv...


Snart är det dags.

Ska snart i väg till Västermalmsgallerian för att möta upp Sofi Fahrman och tre andra från aftonbladet. Ska bli jätte kul och så spännande hur allt kommer bli. ♥

Har på mig detta;

Tröjklänning, Top Shop
Tights svarta, H&M
Ankelboots, Nilson skor
Väska, Accessorize
Jacka, kappa från H&M   


Klicka för större.

Hoppas Ni får en bra dag. Efter min dag med Sofi ska jag på tjejmiddag så jag återkommer imorn hur det gick :)

Kram /Johanna.

Back home!

67191-546

Hemma från stan. Ingen stor föränding på håret, utan en uppfräschning av färg och topparna. Känns bra! Provade också Juicy setet på Dry Lake i Sturegallerian. Som annars hade massa fint, som en svart stor botiker väska. Vill ha den! Carolina Gynning syntes till i butiken också, hennes frisyr är verkligen snygg på henne. I Juicy setet blev stl: L bäst i byxa och jacka. Så skön den var att ha på sig! Och färgen blev, Grå. Den var riktigt snygg när man såg den :). Så nu har jag beställt den!

Resten av dagen blir nog inget speciellt..vila upp sig så jag inte blir mer sjuk tills imorn. Bion som jag och Debbie skulle på idag blir uppskjuten till ev. söndag. Fanns inte så många platser kvar..

Ha en trevlig fredag! ♥

Och ang. Petit Bateau linnet har jag stl: L, då blir den längre, men ändå en bra passform. :)

Hallonrött från Petit Bateau

67191-545

Från goodiebagen fick man även välja mellan ett linne och t-shirt av Petit Bateau från Shopaholic.
Jag valde linnet ovanför i hallonrött. Mycket skön att ha på sig! Om jag föredrar Petit Bateau framför Cherry-Tee kan jag inte säga att jag e 100 på.. Ribbade linnen och jag har en grej ihop. Men detta linne är absolut ett bra köp för er som vill ha. 159kr på shopaholic.

Nu snart ska jag åka til frisören och klippa och färga mitt hår. Efter det ska jag prova Juicy.

Ses sen! ♥

juicy rabatt.

Snart ska jag beställa ett Juicy set från Shopbop. Fick ett mail idag av dom om en rabattkod på Juicy hos dom. -20% när man anger koden SAYJUICY Gäller t.o.m. 19 november. Frakten är ju rätt mycket, blir nästan 500kr. Men med rabatt och allt blir det runt 1500kr. Så det blir ett bra pris för det.. :)

Men färgen är jag osäker på... röd? grå? blå-grön?
Utan tryck blir det iaf. ♥

Sen så vet jag att storlekarna är annorlunda.. Att man ska beställa en storlek större i jackan. Men i byxorna står det hos Mrs H att byxorna är stora att man ska ta den storlek man har, eller en mindre. Ska jag då beställa M som jag har!? Nån som vet...

Ha en trevlig kväll, kram!

På stan.

67191-538  67191-539 
Smycke, Disa, Blå poloklänning MQ, Skärp,Wedins.  

Små sjuk fortfarande.. lever på hostmedicin. Men ska iväg en snabbis till stan för att köpa en silverkedja till mitt hänge från Disa som fanns med i Goodiebagen. Mycket fint!

Ses! ♥

67191-541
C/O Stockholm kan latte också.. De servera också på ett tjusigt sätt ;).

67191-544

Hitta ingen kedja alls, kollade på Åhléns och Glitter bl.a. Så jag gick till Pärlshoppen istället, för några tior köpte jag lås och en kedja för att göra en egen. Vart ju bra! Valde en rätt tunn kedja, då jag tyckte det vart snyggast. ♥

Handkräm

67191-537 Har testat denna handkräm nu i några dagar. Jag måste säga att den är inte så bra som jag vill att en handkräm ska vara. Rinnig i konsistensen. Och man måste smörja in rätt så många gånger för att känna att händerna blir mjuka. Priset är desto lågt; ca:32kr för 200ml. 
Jag föredrar Elizabeth Ardens Eight Hour handtreatment. Kostar mer, men bättre för mina händer. Kommer nog varva denna med Eight Hour isf.

Lite nostalgi..

Kommer Ni ihåg Take That? De var mina idoler när jag var runt 14år :).  Jag bara älskade gruppen då, posters över hela rummet, gick med i fan cluben, köpte videos, skivor.. Ikväll ska de spela på fotbollsgalan. Måste kolla in! Lite nostalgi att se dom ;).

Annars har dagen varit lugn.. Rätt så segt då jag inte somna direkt efter H&M jakten inatt på nätet. I veckan annars ska jag till frisören på fredag, som är bokad sedan mitt förra besök för tio veckor sedan.. Rätt passande då jag ska på shopping turen på lördag. Bio på fredag är det tänkt, Marie Antoinette.

Ha en trevlig kväll! ♥


H&M.com

On fyra och en halvtimme släpper dom V&R ♥ kollektionen på H&M. Jag har tänkt sitta och försöka klicka hem något.. Vad vet jag inte.Inget jag känner att jag måste ha, för då blir man inte besviken att man inte fått nåt.. men något väl!?

Ses på H&M.com.

Ska du försöka?

Förresten, har fått många frågor vad jag skrev för motivering som gjorde att jag vann shoppingtävlingen.. Here it comes;
"Jag vill vinna en heldag med shopping tillsammans Sofi Fahrman för att jag älskar att shoppa! Att dessutom få shoppa tillsammans med en stilexpert skulle jag se som en utmaning. Att få tips och ideér man inte tänkt på alls. Det skulle vara en lyx att Sofi skulle välja kläder åt en och se i egna ögon hur hon skulle tänka och välja åt just en själv.Jag skulle nog lära mig mycket av henne. För shopping är ibland inte så enkelt har jag märkt.."


Uppdatering: Klockan är halv ett och jag lyckades klicka hem, tights svarta, en svart topp med ett band uppe, Svart BH och boxer trosa. Får se om de passar sen :)
Sidan var  väldigt trögt i början, men sen gick det med lite tålamod :) Nu: Sova! Natti, Kramis.
Fick Ni nåt?

Till stan!

Ska iväg till stan snart och äta lunch med en trevlig bloggare. :). Ska bli kul att träffa henne!
Lackat naglarna i Cluth me if U can. Har på mig sköna tights, A.A klänning den gråa college tröja från V&R och stövlar med låg klack, Scorett.

67191-534

Ses ♥ Kramis!


Väskor!

67191-533

Jag vill ha en stor svart väska. Jag har redan ett par svarta, men ganska små. Dessa ovan kommer ifrån Rizzo(nr: 1 &4) och Wedins(nr: 2 &3). Blandad prisklass med andra ord. Den får inte se för plastig ut. Men dessa skulle jag vilja kika lite mer på!

Friday.

67191-530
I goodiebagen fick man några pärlor att göra örhängen av från pärlparadiset. Så här såg mina ut.


67191-532
Väst, MQ
Vida byxor, H&M
Långärmad tröja, H&M
Lackskor, Miss Selfridge.
Knästrumpor, H&M

Små krasslig känner jag mig. Så en lugn och skön fredag! ♥

Viktor&Rolf

67191-525

67191-528

Jag befann mig i Kista Centrum imorse för släppet av kollektionen. Det var runt 15 personer då jag och min kompis kom, sen växte kön.. Jag fick tag på massa plagg, men lämnade massa, det jag inte ville ha. En ung tjej stod brevid mig och ville ha allt jag inte ville ha. Så kan man ju också göra. 
Köpte iaf den gråa college tröjan. Jätte skön att ha på sig. Ett doftprov på Flowerbomb fick man med också, ljuvlig doft.. 
Undrar hur det gick på hamngatan.. lär varit kaos och mycket mer folk där! Att köa ute i kylan tidigt på morgonen, skulle inte jag göra. Det var  tillräckligt jobbigt att stå i lite mer än en timme i ett varmt centrum.

Ha en bra dag ♥

EasyLook och Essie.

67191-524

Fick mitt Blush paket igår på posten. Ett baslack- ridge filling basecoat. Och ett mörkt lack  Clutch me if U can.
Baslacket är jätte bra! Om man har lite missfärgningar eller ojämn yta, som jag har lite grand. Blir detta baslack jätte bra att ha under ett nagellack. Så det blir jämt! Jag trodde att det mörka lacket jag beställde skulle vara en mörklila färg, men den var mer vinröd.. Så det var ju lite synd. Men snygg färg annars!


Har även provat EasyLook idag :). Alla ögonskuggor och rouge är creme baserade, så man får ta lite i taget när man applicerar. Så det inte blir för mycket på en gång. Men annars var foundationen, concealern och de andra produkterna bra! Så jag gillade EasyLook mycket.

Nu senare ska jag på litet födelsedags fika. Sen blir det inte så mycket mer idag.. Imorn; Viktor & Rolf i Kista.

Ha det så gott, ♥


Blogg drinken.

67191-523

Vilken trevlig kväll igår på café opera! Bloggdrinken som anordnades av Sophie och Amanda. Många nya ansikten fick man träffa. Jätte kul! Ovan ser ni goodiebagen som hade fina grejer som hade sponsrats av bl.a Accessora, Buzzador, Design Sverige, Disa, Easy Looks, L ´Oreal, Nelly m.fl. 

Nu är man lite trött, kom hem rätt sent. Ska kolla igenom lite nya bloggar som jag inte kikat in hos förr. :)

Ha en skön onsdag!

Är det sant!?

Självaste Sofi Fahrman ringde mig i morse!! Och sa; Grattis du har vunnit shopping dagen!!! Nyvaken som jag var, visste inte hur jag skulle reagera! 20 000kr ska vi shoppa för, äta lunch och sen blir det foto i tidningen. Är det sant!? Jaaa.. Brukar verkligen aldrig vinna, och detta är ju hur stort som helst!

Uppdatering: Fick mail imorse också om när det ska bli. 18 november (lördag) blir det. Sen får jag ett brev på posten om mer info. Har inte smält detta än. Men det känns kul!
Har inte gjort så mycket mer idag, sitter i myskläder och dricker varm choklad just nu. Men skönt det också :)

Uppdatering 2: Tack för alla kommentarer ♥!  Shoppingen kommer vara i Västermalmsgallerian. Och för att vinna denna tävling skulle man skriva varför man ville vinna en heldag med Sofi Fahrman.  Man kunde hitta tävlingen på aftonbladet.se och i aftonbladet klick bilagan..  
Nu ska jag sova. Små ont i halsen och lite förkyld. Måste kurera mig lite med massa te, för imorn blir det bloggdrink på Café Opera.

Ses imorn, natti natti!

Kramis Johanna.

Jeans söndag..och klänning.

67191-515  67191-516


Gråa jeans &Denim, H&M. Ny svart tröja H&M (tunn och skön), stövlar scorett.

Ska iväg in till stan, kolla efter underkläder.. Något som oftast bort prioriteras.

Middag och bio sen ikväll. Då ska jag ha på mig min nya blåa poloklänning med fickor som jag fick igår :)

Ses lite senare,

ha en trevlig söndag ♥


 Jag köpte Calvin Klein BH och trosa i härlig rosa färg =)

 Min cobolt blåa poloklänning med fickor! Den ska jag ha på mig ikväll.. Jätte skön =). Blir nog svarta stövlar till!


Läckra ögonfransar..

67191-514

Jag saknar riktigt böjda, snygga ögonfransar. Få det där lilla extra som ger lite mer än en mascara. Använder ingen ögonfransböjare just nu. Men skulle vilja prova denna. Lashwand från ModelCo. En elektrisk ögonfransböjare som böjer snabbt och smidigt. Priset är 320kr och säljs på Blush.  Och drivs med AAA batterier. ♥

Nån som kanske provat..?

Varma fötter..

67191-513Bild: Wedins.1295kr.

Dessa varma och sköna stövlar provade jag idag. Don Donna är märket på dessa. Så sköna dom var! Skulle vara så perfekta i vinter hos mig :)

Mycket snyggare i verkligheten =)

Fredag!

67191-512 

Hämtade ett H&M paket igår. Och där fanns två svarta långärmade tröjor. En har jag på mig nu under klänningen. Mycket skön ribbad och v-ringad fram och bak med en spets kant. Utmärkt till att ha under klänningen jag har på mig. Till det annars blir det strumpbyxor och benvärmare. Skor; ankelboots.

Mys!

67191-509

Ny mössa, så kallt har det blivit att mössa blir tvunget att ha på sig. Köpte en vit idag :). Idag har jag även fått en "gammal" bärbar dator, för pojkvännen köpte en ny mindre till sig själv.  

Varm choklad med grädde ska jag dricka snart. Varit så sugen på det ett tag. Och en extra tröja behöver jag nog, kallt även inne...

Och mina fötter skulle behöva...nya varma skor.

67191-510 Dessa skulle nog värma mina fötter riktigt bra I kylan. Juicy Couture har dessa SNOWBUNNY för 2789.- (medlem) hos Bubbleroom.

Snö, snö..

Vilken chock jag fick då jag titta ut genom fönstret.. Det snöar! Nu får man tänka om, vad man ska ha på sig.. vad det gäller skor och jackor iaf.. Nya skor vore inte helt fel..

Har kikat på vilken färg jag skulle vilja ha på juicy setet...kanske blir det Hitch, som är en blå-grön färg.

67191-50767191-506                                                       
Bild:
Shopbop.com

Med eller utan tryck, jag vet inte... Vad tycks?

Ha en trevlig dag, jag ska undvika att gå ut idag iaf ;).

Modeskytt -

Jul önskningar.

67191-605

En
riktigt snygg designer väska skulle jag vilja ha. En sådan man bär på lääänge. En primer vill jag prova från ModelCo. Ett schampoo från Bumble & Bumble vill jag ha, har Seaweed nu, men som börjar ta slut.. Vill fortsätt nu med den serien :). Rågummiklack vill jag fortfarande ha, Kors by Michael Kors skulle vara nåt. Vill gärna ha högre skaft. Sett på stan med lägre, men det har känts sådär..
Andra önskningar som inte finns på bild är; berlocker till mitt armband, Strumpbyxor, knästrumpor, klänningar.. Jag borde nog sluta här.

Morgon tröttis.

God morgon!, vaken och har mitt Juicy set på mig. Ska snart till sjukhuset, för ett litet besök. Perfekt outfit för det :)
Disa visningen var kul, fick se smyckerna de har, även väskor och sjalar. Och fick höra historien bakom deras samarbete. Nu kan man även handla i deras webbutik, förrutom butiken de har, som har öppet fyra dagar i veckan.
Bl.a tyckte jag om deras silverhjärtan som man kan beställa med ett namn, eller nåt ord kanske på var fina..

67191-604

Time to go!

Onsdag

Den korta intervjuen med Stina gick bra, kul att prata om väskor ;). Sen bar det av till Marie Antoinette. Och jag tyckte filmen var bra. Den var väldigt bra gjord, kläderna och tiden de levde i. Kanske inte var så mycket till handling, men en annorlunda vacker film. Den tycker jag ni ska se :)

Idag blir det som sagt
DISA. Ska bli kul att se den nya kollektionen av smycken som de släppt.

Och ni som missa mig i tidningen Klick! kan se det på nätet nu, HÄR.

67191-603
V&R by H&M tröja
&Denim Jeans, H&M
Stövlar, Scorett
Väska, Rizzo


Trevlig eftermiddag.

67191-600
Poloklänning blå, MQ
Svarta strumpbyxor, Åhléns
Ankelboots med rosett, Scorett.
Smycken

Snart in till stan. Först träffa
Stina som är praktikant på VR, för att visa min favorit väska som ska visas för VR läsare. Sen efter det, bio på söder med Debbie. Blir en trevlig och rolig eftermiddag det. Skulle ha träffat Debbie redan kl: 14 men det blir precis innan bion (15.00), hoppas hon tycker det är okey. Hoppas du sett mitt sms!

Vi ses! ♥

Urban glas.

67191-599

Var på Urban Outfitters idag. Fanns mycket man kunde tänkas ta med sig hem, men just nu blev det två svarta martiniglas :).

I veckan annars blir det bio, Marie Antoinette, DISA pressvisning på onsdag, nån mer som ska dit, som blev bjuden? Ev. James Bond filmen Casino Royale också..

Nu: Middag!

Min helg!

67191-597

Haft en underbar födelsedags helg!
Började med att fira på fredagen, då min pojkvän överraskade mig hela dagen.Först åt vi en frukost på stan, sen bar det av till den första överraskningen som skorna var inbladade i. Han hade bokat smink och styling på
MIST Stockholm. Och därefter fotogtafering med två olika outfits, en vardag och en fest. (Man fick låna kläder från BikBok som låg i närheten) Där jag skulle ha egna skor på mig. Ska sen få hem 80 bilder på CD-rom på posten. Det var riktigt kul, han vet att jag gillar smink och så ;). Och ett presentkort fick jag med att köpa produkter för hos MIST. Sen följde dagen med ansiktsbehandling med ansiksmassage, olika masker som var avslappnande och rygg massage. Middag på Sturehof. Och ett halsband med ett litet kors fick jag. + en flaska Rosa Champage!

Igår hade jag min rosa fest. Som vart lyckad! God mat, vin, trevligt sällskap och massa annat. Fick fina presenter av mina vänner, bl.a Thomas Sabo armband med några berlocker. Och en katalog med andra berlocker man kan köpa till. En Marilyn Monroe Tavla, Smycken från Pilgrim. Biljetter till Mamma Mia som min faster gav mig idag! Den 6:e december ska jag se den föreställningen.

Något sliten är man idag, men nöjd med helgen! Man fyller ju 25 en gång ;)

67191-595 
Lite av det jag fick. Och armbandet på den sista bilden. Berlcoker som var på; "Eau de Sabo"- parfymflaska, en rosa sten, en sko, och en stjärna som det stod "You are my lucky star". ♥

25 år!!

67191-594 
Klänning, MQ
A-linjeformad jacka, H&M
Strumpbyxor, Åhléns
Skor, Scorett

25år har jag blivit idag! Har precis kollat i Klick! och vad kul det var att se sig själv där :) Snart kommer pojkvännen och hämtar mig.

Ha en trevlig fredag!

Önska får man!

67191-593
Imorgon den 24:e fyller jag år, 25 blir jag :). Känns gammalt, ;). Har förberett mycket i veckan för en liten fest jag ska ha på lördag. Med temat: färgen Rosa. Alla inbjudna gäster ska ha något rosa på sig :). Imorgon ska det firas också, men vet inte hur.. För pojkvännen ska överraska mig. Det enda han sa var att packa ner 3-4 par skor (!). Så det har jag gjort. Så det får jag se imorn, vad skorna ska till för..

Glöm inte köpa helgens Klick!  ♥

Vi ses!

Trevlig gata.

En trevlig stadsrunda har jag haft precis. Fikat och kikat runt på götgatsbacken. Köpte en söt mörkblå sminkväska från FACE Stockholm.

67191-588
Härligt mjuk och i sammet.

67191-587
Dagens :)

*Kofta, Stockhlm MQ
* Klänning, American Apparel
* Stövlar, Scorett
* Tights, H&M.

Nu en skön kväll med tv, ♥


Juicy for me.

Idag ska det städas hemma, möbler ska flyttas omkring. Sen lite senare en fika på stan med denna tjej.

Mitt gråa Juicy set kom i förgår. UPS ringde på dörren och levererade det. Tull och moms tillkom, som man kunde räkna med.. Men jag är nöjd. Måste bara läppa upp byxorna lite :)

67191-58567191-584

Under har jag mitt röda cherry-tee linne.

Dagens..

67191-582


* Skinnjacka, H&M
* Tights, H&M
* Skor, Scorett
* Grön klänning, H&M
* Väska, Friis & Company

Rågummi sula.

67191-578

Att ha ett par snygga skor med klack som är bekvämma är inte lätt att få tag på. Men med rågummisula kan du få det. Tål väta och super sköna att ha på sig. Sofi hade på sig ett par stövlar med sådan klack. Är lite sugen själv på att prova ett par sådana skor. Dessa ovan kommer ifrån
Kors by Michael Kors.
Men det finns säkerligen billigare alternativ ;). Sko jakt är jag nästan ständigt på jakt efter, så rågummisula ska jag hålla utkik efter härnäst..

Glammigt värre!

Wow vilken dag jag hade igår! Stor shopping med allt från budget till lyx. En kameraman filmade shopping dagen som sedan ska visas på webb tv på aftonbladet. En fotograf fotade under dagen också.
Mötte upp Sofi först av alla utanför
Västermalmsgallerian Såg en taxi stanna vid entrén och tänkte direkt att det var hon.
Sofi var väldigt trevlig och det kändes lätt att spendera dagen med henne, men även med de andra som var med under dagen. Två från Jane Hellen var också med, som priset kom ifrån. Drygt två timmar hade vi som tid att spendera 20 000kr. Jag fick själv välja vad jag ville köpa och berätta lite om min stil och utgå ifrån det. Och Sofi var smakråd och fann massa godbitar som jag ivrigt provade! Smycken, skor, väskor, klänningar, korta jackor...

Efter en lunch med Sofi, fotograf och kameraman vart det dags att bege sig till Aftonbladet. En vit limosin väntade på oss! En vit! Wow, aldrig åkt limosin så det var verkligen lyx på en lördag eftermiddag. En rosa champagne öppnades i bilen och vi skåla tillsammans.När vi kom fram till Aftonbladet åkte vi direkt upp till studion där foto och styling skulle ske. Medans jag sminkades proffsigt av make-up Artisten Anna Frid valde Sofi ut två outfits som jag skulle ha på mig under fotograferingen. Sminkningen var hur cool som helst; lösögonfransar, mycket blå ögonskugga som gav en sotad look. Håret tuperades lite och lockades. Man kände sig riktigt glammig och snygg. Fotografering gick bra och var hur kul som helst. Sista bilden var det på Sofi och mig skåla i svarta snygga champagne glas.
Efter det vart denna fantastiska dag slut, men jag fortsatte i en taxi med alla kassar till en vän för en tjejmiddag. Stylad och snyggt klädd var jag redan.

Här kommer allt jag köpte;


 Två snygga väskor. En svart party väska med rosett från MQ. En stor Grön från Friis & Company.

 Svarta ankelboots med rosett på sidan, högklackade skor i marinblått och svart med en ankel rem. Klacken är ursnygg och hög som jag gillar. (Scorett)

En svart kort jacka med korta ärmar, en blå kort A-linje formad tunn jacka, en kofta som var lite Dagmar inspirerad tyckte Sofi, en kort tight skinnjacka, en vit kofta med tydliga sömmar på knappar och fickor från Tara Jarmon. Sofi tyckte jag passa bra i korta jackor med kort ärm, som kan användas som inne jacka till klänning t.ex. istället för kavaj
 
Det mest exklusiva jag köpte var en Missoni Sport halsduk! Så fort Sofi såg den sa hon; Prova den! Jag gjorde det, och åhh så snygg den var. Snälla köp den, så jag blir glad sa hon, och det gjorde jag. Inte ett svårt val..trots priset. Men rätt ensam kommer man vara med denna. Endast fyra exemplar finns i Sverige.

 Tre klänningar. En svart lite oversize med ett tillhörande skärp från MQ, en grön stickad från H&M och en underbar klänning från Rodebjer med dolda fickor på sidan! En klar favorit.

 Förrutom Missoni halsduken köpte jag andra accessoarer. En lila söt mössa som även Sofi köpte från H&M, ett par urcoola solglasögon från Tom Ford, söta svarta örhängen från by Miss Wilma, en ring med en mörk sten från Thomas Sabo och ett halsband från Steven Shein.

 Jeans från Acne. I modellen Hep Pure.

 En urgod parfym Från Stella McCartney "Stella in two" som jag var sugen på. En foundation från Chanel Teint Innocence. Som ska vara bra och ett solpuder från Dior. Inte provat dessa produkter så det ska bli spännande att göra det!

Redan nästa fredag den 24 november i Klick! kommer jag att vara med. Och jag tror samma dag kommer det visas på Webb Tv. Jag ska hålla utkik.

Mycket nöjd med dagen som var helt fantasktisk och glammigt exklusiv...


Snart är det dags.

Ska snart i väg till Västermalmsgallerian för att möta upp Sofi Fahrman och tre andra från aftonbladet. Ska bli jätte kul och så spännande hur allt kommer bli. ♥

Har på mig detta;

Tröjklänning, Top Shop
Tights svarta, H&M
Ankelboots, Nilson skor
Väska, Accessorize
Jacka, kappa från H&M   


Klicka för större.

Hoppas Ni får en bra dag. Efter min dag med Sofi ska jag på tjejmiddag så jag återkommer imorn hur det gick :)

Kram /Johanna.

Back home!

67191-546

Hemma från stan. Ingen stor föränding på håret, utan en uppfräschning av färg och topparna. Känns bra! Provade också Juicy setet på
Dry Lake i Sturegallerian. Som annars hade massa fint, som en svart stor botiker väska. Vill ha den! Carolina Gynning syntes till i butiken också, hennes frisyr är verkligen snygg på henne. I Juicy setet blev stl: L bäst i byxa och jacka. Så skön den var att ha på sig! Och färgen blev, Grå. Den var riktigt snygg när man såg den :). Så nu har jag beställt den!

Resten av dagen blir nog inget speciellt..vila upp sig så jag inte blir mer sjuk tills imorn. Bion som jag och Debbie skulle på idag blir uppskjuten till ev. söndag. Fanns inte så många platser kvar..

Ha en trevlig fredag! ♥

Och ang. Petit Bateau linnet har jag stl: L, då blir den längre, men ändå en bra passform. :)

Hallonrött från Petit Bateau

67191-545

Från goodiebagen fick man även välja mellan ett linne och t-shirt av Petit Bateau från
Shopaholic.
Jag valde linnet ovanför i hallonrött. Mycket skön att ha på sig! Om jag föredrar Petit Bateau framför Cherry-Tee kan jag inte säga att jag e 100 på.. Ribbade linnen och jag har en grej ihop. Men detta linne är absolut ett bra köp för er som vill ha. 159kr på shopaholic.

Nu snart ska jag åka til frisören och klippa och färga mitt hår. Efter det ska jag prova Juicy.

Ses sen! ♥

juicy rabatt.

Snart ska jag beställa ett Juicy set från Shopbop. Fick ett mail idag av dom om en rabattkod på Juicy hos dom. -20% när man anger koden SAYJUICY Gäller t.o.m. 19 november. Frakten är ju rätt mycket, blir nästan 500kr. Men med rabatt och allt blir det runt 1500kr. Så det blir ett bra pris för det.. :)

Men färgen är jag osäker på... röd? grå? blå-grön?
Utan tryck blir det iaf. ♥

Sen så vet jag att storlekarna är annorlunda.. Att man ska beställa en storlek större i jackan. Men i byxorna står det hos Mrs H att byxorna är stora att man ska ta den storlek man har, eller en mindre. Ska jag då beställa M som jag har!? Nån som vet...

Ha en trevlig kväll, kram!

På stan.

67191-538  67191-539 
Smycke, Disa, Blå poloklänning MQ, Skärp,Wedins.  

Små sjuk fortfarande.. lever på hostmedicin. Men ska iväg en snabbis till stan för att köpa en silverkedja till mitt hänge från
Disa som fanns med i Goodiebagen. Mycket fint!

Ses! ♥

67191-541
C/O Stockholm kan latte också.. De servera också på ett tjusigt sätt ;).

67191-544

Hitta ingen kedja alls, kollade på Åhléns och Glitter bl.a. Så jag gick till Pärlshoppen istället, för några tior köpte jag lås och en kedja för att göra en egen. Vart ju bra! Valde en rätt tunn kedja, då jag tyckte det vart snyggast. ♥

Handkräm

67191-537 Har testat denna handkräm nu i några dagar. Jag måste säga att den är inte så bra som jag vill att en handkräm ska vara. Rinnig i konsistensen. Och man måste smörja in rätt så många gånger för att känna att händerna blir mjuka. Priset är desto lågt; ca:32kr för 200ml. 
Jag föredrar Elizabeth Ardens Eight Hour handtreatment. Kostar mer, men bättre för mina händer. Kommer nog varva denna med Eight Hour isf.

Lite nostalgi..

Kommer Ni ihåg Take That? De var mina idoler när jag var runt 14år :).  Jag bara älskade gruppen då, posters över hela rummet, gick med i fan cluben, köpte videos, skivor.. Ikväll ska de spela på fotbollsgalan. Måste kolla in! Lite nostalgi att se dom ;).

Annars har dagen varit lugn.. Rätt så segt då jag inte somna direkt efter H&M jakten inatt på nätet. I veckan annars ska jag till frisören på fredag, som är bokad sedan mitt förra besök för tio veckor sedan.. Rätt passande då jag ska på shopping turen på lördag. Bio på fredag är det tänkt, Marie Antoinette.

Ha en trevlig kväll! ♥


H&M.com

On fyra och en halvtimme släpper dom V&R ♥ kollektionen på H&M. Jag har tänkt sitta och försöka klicka hem något.. Vad vet jag inte.Inget jag känner att jag måste ha, för då blir man inte besviken att man inte fått nåt.. men något väl!?

Ses på H&M.com.

Ska du försöka?

Förresten, har fått många frågor vad jag skrev för motivering som gjorde att jag vann shoppingtävlingen.. Here it comes;
"Jag vill vinna en heldag med shopping tillsammans Sofi Fahrman för att jag älskar att shoppa! Att dessutom få shoppa tillsammans med en stilexpert skulle jag se som en utmaning. Att få tips och ideér man inte tänkt på alls. Det skulle vara en lyx att Sofi skulle välja kläder åt en och se i egna ögon hur hon skulle tänka och välja åt just en själv.Jag skulle nog lära mig mycket av henne. För shopping är ibland inte så enkelt har jag märkt.."


Uppdatering: Klockan är halv ett och jag lyckades klicka hem, tights svarta, en svart topp med ett band uppe, Svart BH och boxer trosa. Får se om de passar sen :)
Sidan var  väldigt trögt i början, men sen gick det med lite tålamod :) Nu: Sova! Natti, Kramis.
Fick Ni nåt?

Till stan!

Ska iväg till stan snart och äta lunch med en trevlig bloggare. :). Ska bli kul att träffa henne!
Lackat naglarna i Cluth me if U can. Har på mig sköna tights, A.A klänning den gråa college tröja från V&R och stövlar med låg klack, Scorett.

67191-534

Ses ♥ Kramis!


Väskor!

67191-533

Jag vill ha en stor svart väska. Jag har redan ett par svarta, men ganska små. Dessa ovan kommer ifrån Rizzo(nr: 1 &4) och Wedins(nr: 2 &3). Blandad prisklass med andra ord. Den får inte se för plastig ut. Men dessa skulle jag vilja kika lite mer på!

Friday.

67191-530
I goodiebagen fick man några pärlor att göra örhängen av från
pärlparadiset. Så här såg mina ut.


67191-532
Väst, MQ
Vida byxor, H&M
Långärmad tröja, H&M
Lackskor, Miss Selfridge.
Knästrumpor, H&M

Små krasslig känner jag mig. Så en lugn och skön fredag! ♥

Viktor&Rolf

67191-525

67191-528

Jag befann mig i Kista Centrum imorse för släppet av kollektionen. Det var runt 15 personer då jag och min kompis kom, sen växte kön.. Jag fick tag på massa plagg, men lämnade massa, det jag inte ville ha. En ung tjej stod brevid mig och ville ha allt jag inte ville ha. Så kan man ju också göra. 
Köpte iaf den gråa college tröjan. Jätte skön att ha på sig. Ett doftprov på Flowerbomb fick man med också, ljuvlig doft.. 
Undrar hur det gick på hamngatan.. lär varit kaos och mycket mer folk där! Att köa ute i kylan tidigt på morgonen, skulle inte jag göra. Det var  tillräckligt jobbigt att stå i lite mer än en timme i ett varmt centrum.

Ha en bra dag ♥

EasyLook och Essie.

67191-524

Fick mitt Blush paket igår på posten. Ett baslack- ridge filling basecoat. Och ett mörkt lack  Clutch me if U can.
Baslacket är jätte bra! Om man har lite missfärgningar eller ojämn yta, som jag har lite grand. Blir detta baslack jätte bra att ha under ett nagellack. Så det blir jämt! Jag trodde att det mörka lacket jag beställde skulle vara en mörklila färg, men den var mer vinröd.. Så det var ju lite synd. Men snygg färg annars!


Har även provat EasyLook idag :). Alla ögonskuggor och rouge är creme baserade, så man får ta lite i taget när man applicerar. Så det inte blir för mycket på en gång. Men annars var foundationen, concealern och de andra produkterna bra! Så jag gillade EasyLook mycket.

Nu senare ska jag på litet födelsedags fika. Sen blir det inte så mycket mer idag.. Imorn; Viktor & Rolf i Kista.

Ha det så gott, ♥


Blogg drinken.

67191-523

Vilken trevlig kväll igår på café opera! Bloggdrinken som anordnades av
Sophie och Amanda. Många nya ansikten fick man träffa. Jätte kul! Ovan ser ni goodiebagen som hade fina grejer som hade sponsrats av bl.a Accessora, Buzzador, Design Sverige, Disa, Easy Looks, L ´Oreal, Nelly m.fl. 

Nu är man lite trött, kom hem rätt sent. Ska kolla igenom lite nya bloggar som jag inte kikat in hos förr. :)

Ha en skön onsdag!

Är det sant!?

Självaste Sofi Fahrman ringde mig i morse!! Och sa; Grattis du har vunnit shopping dagen!!! Nyvaken som jag var, visste inte hur jag skulle reagera! 20 000kr ska vi shoppa för, äta lunch och sen blir det foto i tidningen. Är det sant!? Jaaa.. Brukar verkligen aldrig vinna, och detta är ju hur stort som helst!

Uppdatering: Fick mail imorse också om när det ska bli. 18 november (lördag) blir det. Sen får jag ett brev på posten om mer info. Har inte smält detta än. Men det känns kul!
Har inte gjort så mycket mer idag, sitter i myskläder och dricker varm choklad just nu. Men skönt det också :)

Uppdatering 2: Tack för alla kommentarer ♥!  Shoppingen kommer vara i Västermalmsgallerian. Och för att vinna denna tävling skulle man skriva varför man ville vinna en heldag med Sofi Fahrman.  Man kunde hitta tävlingen på aftonbladet.se och i aftonbladet klick bilagan..  
Nu ska jag sova. Små ont i halsen och lite förkyld. Måste kurera mig lite med massa te, för imorn blir det bloggdrink på Café Opera.

Ses imorn, natti natti!

Kramis Johanna.

Jeans söndag..och klänning.

67191-515  67191-516


Gråa jeans &Denim, H&M. Ny svart tröja H&M (tunn och skön), stövlar scorett.

Ska iväg in till stan, kolla efter underkläder.. Något som oftast bort prioriteras.

Middag och bio sen ikväll. Då ska jag ha på mig min nya blåa poloklänning med fickor som jag fick igår :)

Ses lite senare,

ha en trevlig söndag ♥


 Jag köpte Calvin Klein BH och trosa i härlig rosa färg =)

 Min cobolt blåa poloklänning med fickor! Den ska jag ha på mig ikväll.. Jätte skön =). Blir nog svarta stövlar till!


Läckra ögonfransar..

67191-514

Jag saknar riktigt böjda, snygga ögonfransar. Få det där lilla extra som ger lite mer än en mascara. Använder ingen ögonfransböjare just nu. Men skulle vilja prova denna. Lashwand från ModelCo. En elektrisk ögonfransböjare som böjer snabbt och smidigt. Priset är 320kr och säljs på
Blush.  Och drivs med AAA batterier. ♥

Nån som kanske provat..?

Varma fötter..

67191-513Bild: Wedins.1295kr.

Dessa varma och sköna stövlar provade jag idag. Don Donna är märket på dessa. Så sköna dom var! Skulle vara så perfekta i vinter hos mig :)

Mycket snyggare i verkligheten =)

Fredag!

67191-512 

Hämtade ett H&M paket igår. Och där fanns två svarta långärmade tröjor. En har jag på mig nu under klänningen. Mycket skön ribbad och v-ringad fram och bak med en spets kant. Utmärkt till att ha under klänningen jag har på mig. Till det annars blir det strumpbyxor och benvärmare. Skor; ankelboots.

Mys!

67191-509

Ny mössa, så kallt har det blivit att mössa blir tvunget att ha på sig. Köpte en vit idag :). Idag har jag även fått en "gammal" bärbar dator, för pojkvännen köpte en ny mindre till sig själv.  

Varm choklad med grädde ska jag dricka snart. Varit så sugen på det ett tag. Och en extra tröja behöver jag nog, kallt även inne...

Och mina fötter skulle behöva...nya varma skor.

67191-510 Dessa skulle nog värma mina fötter riktigt bra I kylan. Juicy Couture har dessa SNOWBUNNY för 2789.- (medlem) hos
Bubbleroom.

Snö, snö..

Vilken chock jag fick då jag titta ut genom fönstret.. Det snöar! Nu får man tänka om, vad man ska ha på sig.. vad det gäller skor och jackor iaf.. Nya skor vore inte helt fel..

Har kikat på vilken färg jag skulle vilja ha på juicy setet...kanske blir det Hitch, som är en blå-grön färg.

67191-50767191-506                                                       
Bild:
Shopbop.com

Med eller utan tryck, jag vet inte... Vad tycks?

Ha en trevlig dag, jag ska undvika att gå ut idag iaf ;).


Bloggtoppen.se
Top Mode & design bloggar

RSS 0.91