Min nya byrå!

67191-386

Är klar med min byrå och vill visa den! Så här ser den ut. Från IKEAs serie MALM. Den är så fiffig att den har en lucka överst som har en spegel på locket och ett fack för smycken. Köpte ett svart sammets liknande tyg och satte fast på den annars tråkiga plattan. Vart nöjd!

Packning pågår!

Just nu håller jag på att packa och städa lite. Ikväll åker jag till Annie som jag ska åka med till London imorn =)

Ska inte ha med mig mycket alls, blir två nätter på hotellet St Giles, som ligger nära shoppinggatan Oxfordstreet =).

67191-385

Min resväska fylld!


67191-384

Fick paket från La Redoute igår! Mina shorts och min väska. Väskan ser ni ovanför, gilla den mycket! Har gjort om den lite och trätt en scarf runt öglorna, fick inspiration av den snygga Gucci väskan. Med scarfen runt.
Shortsen var för små, ska skicka tillbaka dom, byta till en större storlek. Synd.. Bh:n jag beställde skulle komma om 5-10 veckor (!)

Min rese outfit ska vara bekväm och det blir detta;


 Klicka för större.

Tights, H&M
Lång topp, Gina Tricot
Jacka, Track Suit, Madonna loves H&M.

Nu ska jag iväg och skicka tillbaka shortsen! Och fixa lite annat,

Ses innan jag åker! ♥

Uppdatering: (kl: 18.10) Fick mitt American Apparel linne på posten idag! Jätte snyggt och satt bra. Beställde i svart och i M och det var en bra storlek! S hade nog varit för liten.. Allt är färdigt nu, så jag ska koppla av nu hemma innan jag åker till min vän! Blir kanske inget mer bloggande nu innan jag åker, så jag säger Hej då nu, och vi ses när jag kommer hem (söndag). Kramisar till mina läsare! ♥


Nya skor!

Har aldrig köpt skor på skopunkten. Men igår var jag där och kom hem med ett par.. Tag 3 betala för 2 är det ju hos dom, så syrran tog ett par och mamma ett.

Gråa ankelboots blev det. Har ju svarta så ett par gråa sitter fint också!

67191-381 

Svarta stuprörs jeans, Lee.
Vit skjorta, Gina Tricot.
Skärp, MQ (Nytt)
Ankelboots, Skopunkten.

Till stan en sväng snart. Solen skiner så mycket idag, så ingen jacka behövs =)

Ha en trevlig dag! Kramis ♥


Dagens, tisdag!

67191-379

H&M blus
MQ Pennkjol i denim
H&M Scarf

Dagens outfit det! Ha en solig dag! Här i Stockholm skinner solen iaf =)

Kramis!


American Apparel linne.

67191-378

God morgon! Började med att kika in på Nellys hemsida angående detta linne ovanför. Ribbat funkar till allt. Så snyggt och enkelt. Cherry-Tee är ju en favorit hos mig, men vill prova detta linne också. Så ett i svart ska flytta in i min garderob snart =) Inget högt pris alls heller..

Uppdatering; Jaa, jag kan kommentera här igen och i andras bloggar!! ♥

Rött läppstift i höst!

Rött läppstift i höst känns så hett! Har provat det förr, men inget jag använder ofta läs: sällan. Rött  är ju en intensiv färg på läpparna, som ska passa i rätt outfit och övrig make up tycker jag. Rött läppstift för mig signalerar säkerhet, modighet och makt. Och modig måste man nog vara för att våga rött på läpparna. Men nu till hösten tänker jag testa igen. Man ser en massa sminkningar med rött läppstift överallt, kändisar bära det t.ex. Och det är ju snyggt! Gäller att hitta den röda nyans som passar en själv.. för det finns ju såå många nyanser.

Läppstift för mig får inte vara för torrt, det ska kännas mjukt på läpparna som läppglans, men ge mer färg som läppglans inte alltid gör.

I Make Up kollektionen Luna Chic, från Lancôme, som lanserats av make up artisten Gucci Westman. Har en del nytt för läppar som jag skulle vilja testa. Som läppstiiftet Color Fever eller nåt som verkar intressant Potion Of Love-som är en penna som ger en mjuk känsla på läpparna när man penslar på färg. Bara namnet ger denna penna en anledning att vilja testa..

Dior som är en annan favorit hos mig, har läppstift jag vill kolla efter. 

Jag ska ge mig på jakt efter det perfekta röda läppstiftet. Man får inte stressa för det ska kännas rätt med den nyansen. Överhuvud taget vill jag ha mer rött i höst. Väskor, skor...som jag tänker på i första hand iaf =)

Vad känner ni för rött läppstift? Nyfiken på det, och om ni testat nåt bra läppstift i rött! ♥


IKEA besök är krävande..

Var på IKEA idag. Först kungens kurva sen till barkaby för att köpa en byrå som var slut på föregående. Jag är helt slut nu! Så trött på att skruva ihop saker. Är inte helt klar med byrån, men den blir nog snygg. Den har en spegel och ett fack för smycken :). Sen köpte jag även en lägre bokhylla för mina böcker..Imorn ska det bli klart! Sen måste det planeras lite packning till London, åker ju på fredag!

Snart ska jag iväg och äta, orkar inte laga nån mat. Gabriel kommer och hämtar mig.

Sen blir det ett fotbad och avkoppling på soffan =)

Ha så mysigt ikväll!

Bio!

67191-373 

Sminket sitter kvar sen imorse, bara läppglans att bättra på. Humöret är på topp och det är dags att åka iväg till bion! Ska ha på mig klänningen från H&M jag hade på mig på midsommar. Tights under, ankelboots och min marinblåa Fancy Fanny väska till med tunn kedja. Och den svarta cardigan från H&M, brukar vara kallt i biograferna. Hoppas filmen är bra, hört att den ska vara tårdrypande. Och jag som har lätt att gråta till filmer ;)

Vi ses!

Famous and jubilee

67191-372

Dagens sminkning med mina nya ögonskuggor!

La först en bas som jag brukar. Färgad dagkräm, sen lite håkansson powder. Började med den guldiga ögonskuggan "famous" upp till ögongloben. Sen kom det knepiga att ta den mörka svarta skuggan, "jubilee". Tycker det är lätt att kombinera två närgående nyanser på skuggor, men just som dessa- en ljus och en väldigt mörk. Men jag tog lite på borsten och sudda ut lite på handen. Bättre att ta för lite än för mycket. Började på kanten utåt, och sudda inåt lite. Svårt att förklara. Men man får trixa med det. Vill göra det bättre, men så här blev det idag! Kombinerade med mitt Liparazzi läppglans i nyansen; After Party =). Avslutade sen med solpuder, inget rouge för nu ska ögonen ha fokus!

Ikväll ska jag på bio och se "Säg att du älskar mig.." med en vän!

Ha en underbar söndag!

P.S Jag kan inte svara på kommentarer här i bloggen, märkte även i morse att jag inte kunde kommentera i andra bloggar. Why!?. Hoppas det löser sig sen.. Men jag har läst allt iaf! Tack! ♥


Nya skuggor!

67191-371


Idag har jag köpt en ny ansiktspeeling från Clinique. Som jag redan provat! Mycket skön peeling för ansiktet, och den går även att använda varje dag, så mild är den. Fungerar på alla hudtyper. 235kr kostar den, jag köpte min på Åhléns.

Sen fick jag två stycken ögonskuggor av Gabriel. Från Make Up Store. Från deras nya serie Celebration. De heter "famous" och "jubilee". Den först nämnda är en guldig skugga och den andra har en svart nyans. Mycket snyggt ihop! Har inte provat själv, men såg en bild med dessa ögonskuggor ihop. Sen så har dessa en ny förpackning, som jag hoppas alla skuggor får sen :). Förpackning är också viktigt =).
Ska prova dessa skuggor imorn, visar hur det blev!

Nu ikväll blir det lugnt och skönt.. Läsa, se nån film kanske.

Ha en mysig lördag kväll, så ses vi! ♥ Johanna

Btw, kolla in denna mode sida; fashionweekendshop.se
Mycket snygga kläder och skor!

Dagens outfit, lördag!

67191-370

Svarta Tights, H&M
Svarta shorts, MQ
Vit top, MQ
Väst, MQ

Och förresten fick jag ett mail av La Redoute att mitt paket är skickat, jaa, hoppas jag får det på måndag då!  =)

Ses!

Min nya Garderob!

Äntligen färdig! Skruvat, rensat bland kläder och hängt upp. Känns bra att det är klart! Jag är jätte nöjd. Ska köpa nån byrå eller så brevid. Behövs nog.

Här är den =)


67191-368  Klicka för större.

En garderob från IKEA, Pax heter serien. Köpte en hörn garderob som har bra med utrymme, kan hänga upp mer kläder nu! Och jag ser vad jag har! Sen kan man bygga vidare på den, om man vill. Men jag får ingen plats hemma nu.. Där pallen står ska jag ha en smal byrå eller så. Blir nog ett IKEA besök på söndag förhoppningsvis.

Ikväll blir det film hemma med Gabriel. Pusta ut efter garderobs jobbet som var rätt jobbigt ;)

Ha en bra fredag kväll!

Kramis /Johanna ♥

Pizza och desperate..

Är inte klar med garderoben, har inte gjort så mycket med den idag =). Men imorn ska den vara det, har jag bestämt. Nu snart ska jag äta Pizza och se på Desperate Housewifes. Och bara ta det lugnt... Köpte förresten Madonna Track suit jackan i vit, byxorna ville jag inte ha. Men den var skön! Show U later

Ha en trevlig kväll, Johanna :)

Uppdatering; Beställt hem detta från H&M;



Linne, Ljuslila. Tights naturvita och gråa.

Sen kom det idag i brevlådan H&M News. Och där vill man beställa mer.. men inte nu =)

Natti natti, dags att sova. ♥

Paket!

I detta lilla guldiga paket..



...innehöll mitt gråa Cherry-Tee linne! Så mjuk och skön, men det visste man ju. Men den gråa färgen gillar jag mycket! Tog samma storlek som mitt mörkblåa, stl: 1. Super nöjd!

67191-361

Fick även mitt H&M paket för några dagar sen.. Det innehöll...

Ett pyjamas set;

 Klicka för större!

Good morning Gorgeous..
står det på. Hotpants och t-shirt. Sköna att sova i :)

Min svarta cardigan! Jaa, nuu kom den finally =)

67191-364

På bilden finns även svarta byxor med vidd. Jätte sköna att ha på sig, och snygga till stövlar och ankelboots t.ex. :)

Nöjd med denna beställning! Väntar bara på mer från H&M.

Just nu håller jag på att bygga ihop min garderob. Vill bli klar! Men ibland vill inte skruvarna dit som jag vill... Hoppas på att bli klar idag!

Ses sen!





Lite smått oreda..

67191-360

Jaa, nu funkar nätet igen =) Håller på att bygga ihop min garderob. Går bra! Här ser ni lite "före bilder". En hög med kläder och delar till garderoben! Blir nog bra sen. Ska passa på att rensa mer också, bland kläderna! Nu ska jag fortsätta igen!

Ses sen!

P.S Ni missa väl inte Säsongs start av Desperate Housewifes igår? Såå bra! :) D.S

Dumma åska..

P.g.a åskan så funkar inte mitt internet hemma.. Sitter i ett bibliotek just nu.

I morse har jag varit hos tandläkaren, ett litet hål lagades. 900kr gick det på, usch. Sen in till SÖS för att ta ett blodprov..

Har varit på IKEA igår och köpt en större garderob! Jippi, äntligen. Har inte byggt ihop den än, men ska göra det snart =).

Hoppas mitt internet funkar snart så kan jag visa mitt H&M paket och den nya garderoben =)

Ha en bra dag i regnet!

Kramis /Johanna

Bowling!

Idag har jag varit och bowlat med Gabriel och hans vän. Jag kom sist.. men kul iaf =) Har fått en del av mitt H&M paket idag, visar imorn vad! Men jag är nöjd med det som kommit iaf. Blir rätt lugnt ikväll, Magnolia kanske vi ska se ikväll. Inte sett den, men det är Gabriels favorit film. Nån som sett den?

Det var riktigt med åska nu på eftermiddagen och ösregn, lite översvämmningar vart det på vägarna. Skulle även varit hos tandläkaren idag, men det ställdes in p.g.a det kom in vatten i huset.

Ha så fortsatt bra på kvällen =)

Ny blus!

67191-359

Ny blus från H&M, så skön i materialet och med puffärmar. Smal randig som kanske inte syns på bilden. Ska ha den tillsammans med min pennkjol från MQ.  =)


Ha en skön dag alla Ni! Regn är hos mig iaf.

Kramis /Johanna

Cherry-Tee har ju så sköna linnen!

En mycket trevlig helg har det varit! Nu är jag hemma och har precis beställt hem ett cherry-tee linne i grått från shopaholic.  Fattas ett grått i garderoben, och cherry-tee har så sköna linnen!

Juicy Gelée som jag köpte igår har en underbar glans och doftar gott! Söt burk och inte kladdig! Köpte min på Åhléns för 185kr.

67191-356 Tänk dig sotad sminkning på fest och detta läppglans till! =)

Just nu önskar jag mig en (av många) sak till för hösten. En kappa till, men i svart. ♥  
Likadan som min vita jag har! Gilla den så mycket, och vill ev. ha den i svart med :). Men det får vi se, får sova på saken!

Måste bara skriva också om Chanel mascaran jag köpte sist på tax-free. Jag tycker inte att den var så bra. En rätt tunn boste och ger inget lyft på fransarna alls. Köpte den i brunt. Inget jag rekomenderar iaf! Ska köpa en annan sen på tax-free sen..

Hej så länge!




Ny jacka!

Kvällen igår var mysig. Mycket god middag och vi satt ute nära vattnet, kändes romantiskt :). Han gilla min outfit mycket! Sen åkte vi in till stan för att se på United 93. Den filmen var väldigt otäck! Förstår varför den fått bra betyg, för den var väldigt verklighets trogen! Var som de filma direkt från händelsen. Men jag vart så arg och det var jobbigt att se den.. Vi gick från bion efter en och en halv timme, jag ville inte se den nån mer. 5 år sedan det hände, men kändes ändå som nyligen!

Idag så har jag shoppat lite, En jacka och Juicy gelée i Cassis (den lila). Så mjuk och skön på läpparna!

67191-355

Här är den! Från Gina Tricot, 399kr. Så skön att ha på sig och såå fin till hösten =)

Ikväll blir det film och goo middag hos en vän!

Ha så trevligt ikväll alla trevliga läsare! ♥

Middags outfit!

67191-353

♥ Klänning från VILA
♥ Skor från Scorett, Outlet Barkaby
♥ Väska, Accessorize. (Köpt idag)
♥ Halsband, Madebyme.

Kl: 20.30 har vi bokat bord för middagen. Sen bion som börjar 23.59 på Rigoletto på kungsgatan =)

Ha en trevlig fredag kväll!


Yeahh Friday!

67191-354

♣ Shorts i ull. Gråa. Med knytskärp. 339kr

♣  Väska. Beställde i svart. Skimrande mocka. 469kr
♣  Push up- BH med bygel.(Brun) Med avtagbara BH band. 169kr

Började min morgon med att beställa lite från La Redoute. De är ju snabbare med leveranser, så om en vecka hoppas jag att det kommer!

Ikväll ska jag ut och äta middag med Gabriel på Jimmys Steakhouse i Hammarby sjöstad. Sen blir det en nattbio, United 93. Ska bli mycket trevligt! Ska ha på mig en klänning jag inte haft på mig än och mina guldskor, visar sen =)

Hoppas Ni har en trevlig fredag! Vad ska ni göra?

Testar lite med min layout på bloggen också, som ni kanske märker :)


Nya modemagasin!

67191-351

Dessa två modemagasin fick jag av älskling idag när vi var i Ica. INSTYLE (British Edition) har jag inte läst förr (!). Omslaget pryder av Keira Knightley i en röd underbar klänning. I detta nummer kan man läsa om höstens önskelista; skor, väskor, klänningar...bl.a. Låter underbart!

ELLE tidningen på svenska pryder omslaget med Mona Johannesson som är agent för Mikas/Carina Edvards. Hon har på sig en såå snygg klänning från sass and bide. 372 sidor med innehåll som höstmodet och en trendbibel =).  Dessa snygga jeans från sass and bide vore ju inte helt fel i höst!

Kika också på Bubblerooms hemsida och såg att de fått in flera Juicy set! I höst myser jag gärna med det vita setet eller ett grått i  Velour... Ja lite av det jag har på min önskelista i höst =)

Grekisk mat igår.

Gårdagen var mycket trevlig! Vi åt vår middag på Greken på hörnet. Mycket god mat där! Var mitt första besök på den restaurangen. Rekomenderar den restaurangen! Sen gick vi till söder och drack lite drinkar =)

Har kollat lite i La Redoute katalogen. Har inte beställt nåt där alls och vet inte om jag ska det heller.. Men fick igår på posten ett brev från dom som ger mig 20% rabatt på en valfri vara. Låter ju lite lockande... får se om jag hittar nåt då :)
Har Ni beställt nåt från höst katalogen?  

Ses senare! Ha en trevlig torsdag ♥

Middag ute ikväll!

Ikväll ska jag ut och äta middag med några vänner. Efter det blir det nog en utgång med drinkar. Lite ont i huvudet nu, men hoppas alvedonen ska hjälpa. En av dom ska med ikväll flyttar till Göteborg i helgen. Så det ska bli trevligt att ses innan hon flyttar =)

Outfit för ikväll blir detta...

67191-350


Röd klänning Asos
Svarta Leggins med spets
Svarta Pumps
Jacka; Min svarta kortaTrench
Väska: Rizzo chainbag.
Armband, H&M.

Ses!


Ny väst!

Väst


Köpte denna väst igår, från MQ. Gillar detta rutmönster och det går att knyta där bak =). Kommer ha den till shorts, kjol med skjorta under, top... U name it!


Idag var det planerat att Gabriel och jag skulle till IKEA och titta på en större garderob till mig, behövs! Men han fick lite arbete som måste fixas. Men kanske skulle han hinna...

Vädret här växlas mellan sol, regn, sol, regn... Kände för en promenad med musik i öronen, men hopppar det idag. Blir att läsa idag och kanske en latte sen ♥

Ha en trevlig onsdag!

Kramis /Johanna


Essie lack i Legally Blonde anda..

67191-346   Klicka för större!

Ett liitet Blush paket kom till mig idag. Hade nämligen beställt ett Essie lack från Anniversary collection i färgen; Bachelorette Bash. En rosa färg i "äkta Legally Blonde anda" som Blush beskriver det. Det följde även med ett Good to go! lack från Essie(värde 139kr). Som är ett överlack som torkar super snabbt! Jag har redan lackat ena handen med båda lacken, och det har torkat. Ingen risk om man stöter till nåt att det flagnar bort direkt. Så detta överlack visar sig vara Good! =).

Beställ du också ett lack!, och få överlacket på köpet. Begränsat lager så ni vet...!

Randigt är fint.

67191-345


Fann denna smala scarf från H&M idag. Skönt material och snygga ränder! Kommer användas i höst. Snygg accessoar till din outfit som piffar till =) Pris; 79,50kr.

Shorts från Johnson-

Shopaholic finns det att köpa shorts från Johnson. Super snygga modeller och färger. Med detaljer som guldiga knappar. Skulle vara helrätt till hösten med thights under, eller kanske ett par over knee strumpor!? Dessa kostar 537kr på rea, men just nu är de slutsålda..Det enda negativa är att det är kemtvätt på dessa. Men jag skulle vilja ha ett par ändå.

67191-344

Bilder; Shopaholic.se

Filmen Miami Vice..

Morning alla! Lovade en recension av Miami Vice jag såg igår =)

Miami Vice är en riktig action film med bl.a Colin Farell i rollerna. Åhh vad jag gillade filmen mycket! Colin Farell och hans partner Jamie Foxx är två snutar som  tillhör en grupp som sysslar med köphandel. Reser runt och levererar knark. Han träffar en tjej(Li Gong) som han finner intresse för, men som han inte kan inleda något med p.g.a risken med deras liv. Filmen hade inlag av kärlek vilket jag tycker en action film ska ha ;). Kolla in dansen som Colin Farell gör med Li Gong =) Och även repliker med lite humor fanns med som gör att den inte känns så allvarlig hela tiden. Snygga bilar som jag älskar i actionfilmer. Gabriels favvo bil var med =)Film musiken var bra som filmen inleder med och även under filmen. Snyggt gjort och jaa.. Se den! I Like It ♥

Fyra av saker och ting..

Blev utmanad av Sandra, here it comes!


Fyra arbeten jag haft i mitt liv:

* Ålderdomshem
* Butiksbiträde på DUKA.
* Grillbiträde (mitt första jobb)
* Städare

Fyra filmer jag kan se om och om igen...

* Legally Blonde
* The Ring 1 & 2
* Bridget Jones
* Mean Girls

Fyra städer jag har bott i:

* Uppsala
* Stockholm..

Fyra tv-serier jag gärna ser på:

* Desperate Housewifes!
* Sex and the city
* O.C
* Prison Break

Fyra ställen jag vill åka till:

* USA; New York bl.a
* Grekland
* Italien!
* Paris

Fyra Websidor jag besöker dagligen:

* Min egen blogg.
* Blush.se
* Andra bloggar
* Aftonbladet.se

Fyra favoriträtter:

* Indisk mat.
* Pasta!
* Lax
* Kyckling

Fyra ställen jag trivs på:

* Hemma
* Hos Gabriel var som helst..
* Bio salong
* I en skön soffa

Så det var Fyra av allt det... =)







Miami Vice ikväll!

67191-343

Ikväll
blir det bio, Miami Vice ska det ses. Känns något bättre idag, hostar inte som igår. Ska bli mysigt med en bio nu när det regnar ute! Kommer med recension imorn =)

Ha en trevlig söndag kväll ♥

Lumenes Quick & Chic

Var tvungen att åka iväg en gång till för att köpa en antenn kabel till tv:n, lyckades ha sönder den. Skulle dra ut den ur digital boxen och då fastna en del i den.. Men det fixade sig nu =)

Gick in till Åhléns också..Köpte Lumenes Quick & Chic som är en nagelbandskräm. Jag har stort behov att smörja in mina nagelband och smörja in händerna. Har ju använt rosebud, men nu är den slut. Så jag köpte denna. Jag gillar den lilla tuben. Och spetsen där krämen kommer ut, vilket gör att  det inte blir kladdigt och gör det lätt att dosera krämen på nagelbanden. 80kr kostar den på Åhléns. Och den är bra! Ett bra komplement till handkrämen!

Nu blir det soffan igen och boken =)

Ha så fortsatt bra på lördagen!

Nu är man sjuk..

Jag är sjuk just nu. Hostar, förkyld och ont i halsen.. Ska bara sitta hemma idag. Måste ha glass! De får jag gå och köpa =) Dricka massa te...

Igår så gjorde vi inget speciellt, orkade inte så mycket. Så vi var hemma hos mig.. Känner mig helt död nu!

Har du ett bra tips när man är sjuk? Vad som helst. Vad vill du göra då eller ha? Som glass..t.ex.

Ha en mysig lördag!

Kramis från en sjukling ♥

Uppdatering; Har köpt glass,  en smak jag inte testat, mums! Ett kort besök på älsklings jobb. Fick te med mig hem. Deras te är så gott. Nu är jag hemma. Och ska ligga i soffan nu... Läsa i Bergdorfs Blondiner som jag läst halva nu, se på film och så =)

Känns konstigt bara..

Var verkligen trött igår och känner detsamma just nu.. Besviken fortfarande och arg! Ont i halsen när jag vakna och täppt i näsan..

Packade upp lite i väskan idag, det som jag behöver nu.. Orkar inte bry mig om det. Vi kollade andra resor som till; Barcelona och Paris. Men det skulle bli mycket dyrare.. Så ingen resa i helgen!

Idag fyller dessutom Gabirel år, så lite uppåt måste jag vara känner jag.. Annars händer inget alls idag. Vill inte shoppa här heller. Känns ingen kul just nu!
Hann köpa iaf på Tax free igår;  Brun Chanel Mascara och YSL Touche Éclat.

Nu ska jag iväg och handla halstabletter på Apoteket..

Ses!

Ha en bra dag!

Uppdatering; Vi har bokat en ny resa til London. 1 september åker vi, ( Fredag-Söndag). Hoppas det går vägen då!!



Helt inställt.....

Är så trött, irriterad, besviken och arg just nu!!! Skulle ha varit i London nu. Men NEJ det är jag inte. Först var det förseningar...sen stängde de av flygplatsen i London till en viss tid..Sen så var Flyget inställt HELT!
Sååå Nu sitter jag hemma. Bara för att terrorister planerar ett massmord och vill spärnga ca: 20 plan i luften!? Varför!? Ska det göra världen bättre!? Jag undrar bara... hur de tänker! Idioter!

Fick iaf alla pengar tilbaka från det vi växla och för resan. Bra service Resfeber har! Ringde ett samtal på 5 minuter och de skickar tillbaka hela summan till kontot.

Nu ska jag och min vän se om vi kan åka nån annan stans...

Återkommer senare..


Så snart..

Wuhuu snart är det dags att åka till London! Har inte fattat det än...men det ska bli såå kuul!

Starbucks kommer det bli ett eller ja flera besök av. Jamie Olivers Restaurang FIFTEEN kommer vi besöka för en lunch på fredagen. Shoppa längs gator och varuhus. Ska kolla efter väskor, skor och annat =) En röd väska vill jag till hösten. Röda skor vore snyggt Philosophy produkter..

Ni får se vad det blev för något jag köpt sen när jag kommer hem! Ha det så gott och vi ses när helgen är slut.

Kramis och go natt ♥ :)



Bilder från igår!

67191-338

Det var riktigt mysigt igår på Restaurang Göteborg! Skönt att sitta ute vid vattnet, drack lite goda drinkar som strawberry daiquiri och åt lite bakad potatis. Ett tips från mig att åka dit =)

Har packat nu det mesta, ska inte ta med mig mycket! Min rutiga Zoul klänning, Diesel jeans, svarta pumps följer med iaf. Stannar ju bara i två nätter! Men det ska bli skoj med lite miljö ombyte för ett kort tag!

Idag på dagen blir det picknic med Gabriel, sen på kvällen ska jag till min vän som jag ska åka med. Vi flyger tidigt, 07:55 går planet imorn =). Vi får skjuts till Arlanda av Gabriel, skönt det :)

Vi hörs mera ikväll :)

Ha en mysig dag!


Ny outfit kväll!

67191-337

Nu blir sjalen runt halsen istället tillsammans med en vit kjol och ett turkost linne!

Ha en trevlig kväll!

Johanna :)



Dagens outfit med sjalen.

67191-336

Svart linne Gina Tricot, vita shorts MQ, Sjal Gina Tricot; runt midjan idag.

Det är dagens outfit det!

Ikväll ska jag till Göteborg, en restaurang i Hammarby sjöstad! Ska bli trevligt, ta en drink och äta lite och bara umgås med vänner.

På dagen ska jag till Sickla, Debbie kommer ju åka dit och köpa sin sjal, så jag får nog syn på henne där =)

Ha en trevlig dag alla ni!

Kramisen Johanna

Lista... =)

Blev utmanad av Lea;

Tio första:
Första bästa kompis: Annica
Första bil: Har ingen egen bil, men lånar pojkvännens och mina föräldrars =)
Första kärlek: Allra första!? Oj.. när var det ;)
Första husdjur: Fiskar, haha!
Första semester: Turkiet (Alanya)
Första jobb: Hamburgare/Pizza ställe (16år var jag då)
Första köpta skiva: Det kommer jag ihåg konstigt nog, det var Absolute Music, men kommer inte ihåg vilket nummer. Köpte den tillsammans med min första Cd-spelare :)
Första riktiga kärlek: En pojkvän jag hade för ett par år sedan var det.. 
Första piercing: Öronen!
Första konsert: Kent!

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Vin (rött)
Sista bilfärd: Med min pojkvän.
Sista filmen du såg: The Break-up på bio.
Sista bubbelbadet: Igår kväll faktiskt hemma =)
Sista spelade cd: Blir inte så mycket CD, utan radio hemma och Mp-3 annars..
Sista gången du grät: När jag såg The Break-up, en scen där gjorde att mina tårar kom :)
Sista måltiden: Frukost

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej!
Blivit arresterad? Inte det heller..
Blivit kär vid första ögonkastet? Jaa det har hänt!
Varit på tv? Ja, i en publik. Nåt program om roliga hemma videos, lääänge sedan det.
Fått ditt hjärta krossat? Ohh ja!
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej.
Haft ett one night stand? Ja..
Busringt till nån? Ja det har jag, ett antal gånger =)

Sju saker du har på dig:
1. Vita shorts
2. Min nya sjal
4. Svart linne
5. Rosa BH, J.Lo
6. Diadem, vit.
7.Tofs svart

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Bästa vännen
2. Pojkvännen
3. Syrran
4.

Tre val:
Svart eller vit? Hmm..svårt. Men vitt väljer jag!
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör.
1. Gifta mig, skaffa barn!
2. Shoppa i New York =) och resa annars mycket!

En sak du ångrar:
1. Att jag stått ut med massa saker som man kunde avslutat.


Ett roligt äventyr!

Haft en kuuul dag idag! Började med en frukost på Waynes, där min pojkvän jobbar (Och äger också stället) tillsammans med en god vän som ska flytta till Göteborg snart! På Gina Tricot i Sickla köpte jag denna underbara sjal!

67191-334

Chanel look-a-like =). 129kr kostar den. Och det fanns några kvar.. Finns också i rött. Men denna i svart tyckte jag mest om :)

Sen bar det av till stan för att träffa en rolig söt bloggerska! Vi gick runt på stan, överallt och kolla i affärer och suktade efter mycket.. Bl.a gick förbi skyltfönstret Thomas SaboBirger Jarlsgatan. Där såg jag min dröm, armbandet med berlocker! Sååååå sööt. Vill ha! Även en ring med en rosa sten =) Kär igen då ;)

Åt en god glass gjorde vi mellan allt spring. En riktigt kul dag på stan hade vi =)

Sen åkte jag tillbaka till Sickla.. Gabirel jobba och även hans syrra som fick syn på min sjal. Hon sprang till Gina och köpte den med ;), så mycket ville hon ha den. Det var mitt äventyr idag. Nu ska jag äta scones med cream cheese och marmelad på och thé. Och se på tv.. Mina ben är trötta. Puh..

Ha en super kväll!

Kramis Johanna



Härmat lite :)

67191-333


Jag vet att jag Inte skulle köpa nåt innan London. Men denna J.Lindeberg linne var på Rea! 30% och den gick på 350kr då. Vet att Jocelyn har en, fast i blå. Var så snygg, och när jag såg denna i vit, kunde jag inte låta bli ;)

Så det blir dagens outfit tillsammans med de super sköna thigtsen och Cherry-Tee under!

Idag ska det fikas med en god vän, sen in till stan och träffa en bloggerska.

Ses alla godingar!

Påminner om Thomas Sabo..

Köpte en grej på H&M för ynka 40 kronor. Som jag måste visa! Skrev igår att jag vill ha Thomas Sabo smycken.. Och köpte ett par örhängen på H&M som påminner om dessa.

67191-332

Voila! H&M örhängerna. Tycker dessa är fina, blingar fint i öronen. Men det betyder inte att jag inte vill ha Thomas Sabo örhängen för det. Det vill jag! ;)

Är en rätt tröttis nu, kollat på ytterligare ett avsnitt av Desperate Housewifes på den andra skivan i boxen. Hur går det för dig Debbie? =)

Kramis Johanna


Thomas Sabo

67191-328



Jag vill ha smycken från Thomas Sabo, specielt ett armband med söta berlocker som man köper till! 

Skulle vara så fint runt min armled. Ska kolla i London efter Thomas Sabo...Även dessa örhängen skulle vara fina..

The Break-up

Skorna kändes bra att gå i, trodde det skulle vara jobbigt efter ett tag! Men inget skavsår, blåsor eller ont i fötterna alls! Skönt det =)

67191-326

Ikväll blir det bio...igen ;) Vi (Gabriel och jag) ska se The Break-up. Tycker Jennifer Aniston och Vince Vaughn är bra skådisar. Så denna film tror jag är rätt rolig att se! Sen så tycker jag att Vince är snygg också.. ;)

Naglarna är nu målade i Los Angeles röd från Mavala. Och tänkte ha på mig mina guld skor med klack nu till bion istället :) Och min Rizzo väska.


Vi ses!

Uppdatering; Hemma från bion nu! Och filmen var ju bra. Inte såå bra som jag trodde. Men den hade roliga scener som man skratta åt och även lite tårdrypande scener.. ;)
Vart ett besök på Café Albert sen, nu bara sova! Natti natti, kramis Johanna


Enkel outfit som jag gillar!

67191-324


En enkel outfit som jag gillar; sköna svarta thigts från H&M, en längre top från Gina Tricot, Madebyme Halsband och mina nya svarta pumps! Vill gå in i dom lite innan London, så idag ska jag ha dessa på mig :)

Ha en skön lördag alla ni!

Model co

67191-323

Jag har nu köpt Model co "Eye Liquid buds". Flytande ögon makeup remover i tops. 98kr kostar dom hos C/O Stockholm. Och dessa tops är urbra! Luktar ingenting och lätt att använda! Asken innehåller 36 stycken tops. Som lätt byts av vid markeringen (ett rött streck). Så lätt att kunna förbättra sminket, med att ta bort mascara under ögonen. Bor du inte i Stockholm kan du beställa detta hos Blush.

Super att ha i väskan!


Favorit i repris!

67191-319

Yes, det blir att ha min röd rutiga klänning från Zoul idag!

67191-320

Min IsaDora gröna krämskugga blir det och YSL solisarna :)

Ingen shopping får det bli innan jag åker till London, men måste köpa En sak på C/O Stockholm.. nämligen detta..

Som jag måste prova!

Ses =)♥


Svart & Vitt.

67191-318

Jag har testat Picasa! Såå kul ju, att trixa och fixa med bilder och göra collage! Nu har jag fixat lite i svart-vitt. Det var lätt att ladda ner, och inte så svårt att fixa med bilder!
Ladda ner här!


Creative Scentsations.

67191-315

Jag köpte en ny handkräm på Åhléns igår, innan jag träffa min vän. Creative Scentsations heter den. Fanns i många doftkombinationer. Mycket goa dofter. Jag köpte Peach & Ginseng.  Doftar så gott och går lätt in i huden. Fanns i pumpflaska för 190kr och en lite mindre flaska att ha i väskan som jag köpte, 75kr.
Tycker ni ska gå och kolla på dessa! Utmärkt handkräm, och en sån bra flaska att ha i väskan. Jag kommer nog köpa flera sen, i andra dofter.. Vad sägs som; Melon & Jasmine, Lavender & Jojoba och Mango & Coconut.. fler finns det :)


Nu är jag trött...

Trött men mätt. Har ätit med Gabriel och hans lillesyrra på Texas Burger Co i Sickla. Mums, vad gott =). London närmar sig för mig, åker nästa torsdag (10 augusti).. Börjat tänka på vad jag ska ha med mig. Inte mycket! Stannar i två nätter, så jag ska lära mig att inte ha med mig mycket! =). Måste ju ha plats för all shopping.

Nu är jag bara trött, ska läsa i min bok och sen sova.

Våga Orange!

67191-312

Köpte ju ett par ögonskuggor igår. Var väldigt nyfiken på att prova Doris som jag köpte. En skugga som är orange, men inte matt! Utan med lite glitter i. Jag måste säga att jag gilla den! Ger ett varmt intryck och kan mycket väl kombineras med en annan skugga som bronzer om man vill det. Så jag säger bara att våga prova en färg ni kanske inte tänkt er att ha. Det kan se hur snyggt ut som helst! Make Up Store har ju Rea, så det fanns ett antal skuggor att välja bland..

Dagens Outfit blir idag =)

67191-313

Super sköna thights från H&M och en omlott klänning från MQ.

Ska träffa en vän i stan idag, som varit bortrest. Vill höra allt om hennes bilresa i Europa !

Ha en trevlig dag!




Make Up Store fynd..

Fynda lite på MakeUpStore idag!

67191-31067191-311

En stor neccesär, svart med vita sömmar. Har kollat på den ett tag. Och nu när jag skulle köpa den, var den på Rea! 145kr kostade den (!). Och sen följde två ögonskuggor med som också var på Rea; Clueless-turkos blå och Doris.-orange aktig. Den orange är jag nyfiken på,. hur den ska se ut. Kul med lite "annorlunda" färger.

Följde med Gabriels brorsa som klippte sig, men han var inte på Tony & Guy som jag skrev.. Han vill dit vet jag. Men det vart Maria Nila i Globen.

Fortsättning på Bergdorf blondiner blir ikväll och ja.. vem vet!?

Ny månad...

Jaha, så idag bröjar Augusti månad. Var har sommaren/året tagit vägen? Var så trött igår att jag somna lite på soffan.. Man blir trött av äventyr ;)

Idag är jag sugen på att ha min nya klänning på mig, så det blir så =)

67191-309

Provade också klänningen tillsammans med mina nya svarta pumps. Det vart snyggt! Men ska ej ha på mig dom idag, men de kommer att användas.. I London ska dessa följa med :)

Ska hälsa på Gabriel på jobbet och sen ska hans lillebror klippa sig på Tony & Guy, kanske följer med då..

Ha en underbar dag alla ni!

Modeskytt -

Min nya byrå!

67191-386

Är klar med min byrå och vill visa den! Så här ser den ut. Från IKEAs serie MALM. Den är så fiffig att den har en lucka överst som har en spegel på locket och ett fack för smycken. Köpte ett svart sammets liknande tyg och satte fast på den annars tråkiga plattan. Vart nöjd!

Packning pågår!

Just nu håller jag på att packa och städa lite. Ikväll åker jag till Annie som jag ska åka med till London imorn =)

Ska inte ha med mig mycket alls, blir två nätter på hotellet
St Giles, som ligger nära shoppinggatan Oxfordstreet =).

67191-385

Min resväska fylld!


67191-384

Fick paket från La Redoute igår! Mina shorts och min väska. Väskan ser ni ovanför, gilla den mycket! Har gjort om den lite och trätt en scarf runt öglorna, fick inspiration av den snygga Gucci väskan. Med scarfen runt.
Shortsen var för små, ska skicka tillbaka dom, byta till en större storlek. Synd.. Bh:n jag beställde skulle komma om 5-10 veckor (!)

Min rese outfit ska vara bekväm och det blir detta;


 Klicka för större.

Tights, H&M
Lång topp, Gina Tricot
Jacka, Track Suit, Madonna loves H&M.

Nu ska jag iväg och skicka tillbaka shortsen! Och fixa lite annat,

Ses innan jag åker! ♥

Uppdatering: (kl: 18.10) Fick mitt American Apparel linne på posten idag! Jätte snyggt och satt bra. Beställde i svart och i M och det var en bra storlek! S hade nog varit för liten.. Allt är färdigt nu, så jag ska koppla av nu hemma innan jag åker till min vän! Blir kanske inget mer bloggande nu innan jag åker, så jag säger Hej då nu, och vi ses när jag kommer hem (söndag). Kramisar till mina läsare! ♥


Nya skor!

Har aldrig köpt skor på skopunkten. Men igår var jag där och kom hem med ett par.. Tag 3 betala för 2 är det ju hos dom, så syrran tog ett par och mamma ett.

Gråa ankelboots blev det. Har ju svarta så ett par gråa sitter fint också!

67191-381 


Svarta stuprörs jeans, Lee.
Vit skjorta, Gina Tricot.
Skärp, MQ (Nytt)
Ankelboots, Skopunkten.

Till stan en sväng snart. Solen skiner så mycket idag, så ingen jacka behövs =)

Ha en trevlig dag! Kramis ♥


Dagens, tisdag!

67191-379

H&M blus
MQ Pennkjol i denim
H&M Scarf

Dagens outfit det! Ha en solig dag! Här i Stockholm skinner solen iaf =)

Kramis!


American Apparel linne.

67191-378

God morgon! Började med att kika in på
Nellys hemsida angående detta linne ovanför. Ribbat funkar till allt. Så snyggt och enkelt. Cherry-Tee är ju en favorit hos mig, men vill prova detta linne också. Så ett i svart ska flytta in i min garderob snart =) Inget högt pris alls heller..

Uppdatering; Jaa, jag kan kommentera här igen och i andras bloggar!! ♥

Rött läppstift i höst!

Rött läppstift i höst känns så hett! Har provat det förr, men inget jag använder ofta läs: sällan. Rött  är ju en intensiv färg på läpparna, som ska passa i rätt outfit och övrig make up tycker jag. Rött läppstift för mig signalerar säkerhet, modighet och makt. Och modig måste man nog vara för att våga rött på läpparna. Men nu till hösten tänker jag testa igen. Man ser en massa sminkningar med rött läppstift överallt, kändisar bära det t.ex. Och det är ju snyggt! Gäller att hitta den röda nyans som passar en själv.. för det finns ju såå många nyanser.

Läppstift för mig får inte vara för torrt, det ska kännas mjukt på läpparna som läppglans, men ge mer färg som läppglans inte alltid gör.

I Make Up kollektionen Luna Chic, från Lancôme, som lanserats av make up artisten Gucci Westman. Har en del nytt för läppar som jag skulle vilja testa. Som läppstiiftet Color Fever eller nåt som verkar intressant Potion Of Love-som är en penna som ger en mjuk känsla på läpparna när man penslar på färg. Bara namnet ger denna penna en anledning att vilja testa..

Dior som är en annan favorit hos mig, har läppstift jag vill kolla efter. 

Jag ska ge mig på jakt efter det perfekta röda läppstiftet. Man får inte stressa för det ska kännas rätt med den nyansen. Överhuvud taget vill jag ha mer rött i höst. Väskor, skor...som jag tänker på i första hand iaf =)

Vad känner ni för rött läppstift? Nyfiken på det, och om ni testat nåt bra läppstift i rött! ♥


IKEA besök är krävande..

Var på IKEA idag. Först kungens kurva sen till barkaby för att köpa en byrå som var slut på föregående. Jag är helt slut nu! Så trött på att skruva ihop saker. Är inte helt klar med byrån, men den blir nog snygg. Den har en spegel och ett fack för smycken :). Sen köpte jag även en lägre bokhylla för mina böcker..Imorn ska det bli klart! Sen måste det planeras lite packning till London, åker ju på fredag!

Snart ska jag iväg och äta, orkar inte laga nån mat. Gabriel kommer och hämtar mig.

Sen blir det ett fotbad och avkoppling på soffan =)

Ha så mysigt ikväll!

Bio!

67191-373 

Sminket sitter kvar sen imorse, bara läppglans att bättra på. Humöret är på topp och det är dags att åka iväg till bion! Ska ha på mig klänningen från H&M jag hade på mig på midsommar. Tights under, ankelboots och min marinblåa Fancy Fanny väska till med tunn kedja. Och den svarta cardigan från H&M, brukar vara kallt i biograferna. Hoppas filmen är bra, hört att den ska vara tårdrypande. Och jag som har lätt att gråta till filmer ;)

Vi ses!

Famous and jubilee

67191-372

Dagens sminkning med mina nya ögonskuggor!

La först en bas som jag brukar.
Färgad dagkräm, sen lite håkansson powder. Började med den guldiga ögonskuggan "famous" upp till ögongloben. Sen kom det knepiga att ta den mörka svarta skuggan, "jubilee". Tycker det är lätt att kombinera två närgående nyanser på skuggor, men just som dessa- en ljus och en väldigt mörk. Men jag tog lite på borsten och sudda ut lite på handen. Bättre att ta för lite än för mycket. Började på kanten utåt, och sudda inåt lite. Svårt att förklara. Men man får trixa med det. Vill göra det bättre, men så här blev det idag! Kombinerade med mitt Liparazzi läppglans i nyansen; After Party =). Avslutade sen med solpuder, inget rouge för nu ska ögonen ha fokus!

Ikväll ska jag på bio och se "Säg att du älskar mig.." med en vän!

Ha en underbar söndag!

P.S Jag kan inte svara på kommentarer här i bloggen, märkte även i morse att jag inte kunde kommentera i andra bloggar. Why!?. Hoppas det löser sig sen.. Men jag har läst allt iaf! Tack! ♥


Nya skuggor!

67191-371


Idag har jag köpt en ny
ansiktspeeling från Clinique. Som jag redan provat! Mycket skön peeling för ansiktet, och den går även att använda varje dag, så mild är den. Fungerar på alla hudtyper. 235kr kostar den, jag köpte min på Åhléns.

Sen fick jag två stycken ögonskuggor av Gabriel. Från Make Up Store. Från deras nya serie Celebration. De heter "famous" och "jubilee". Den först nämnda är en guldig skugga och den andra har en svart nyans. Mycket snyggt ihop! Har inte provat själv, men såg en bild med dessa ögonskuggor ihop. Sen så har dessa en ny förpackning, som jag hoppas alla skuggor får sen :). Förpackning är också viktigt =).
Ska prova dessa skuggor imorn, visar hur det blev!

Nu ikväll blir det lugnt och skönt.. Läsa, se nån film kanske.

Ha en mysig lördag kväll, så ses vi! ♥ Johanna

Btw, kolla in denna mode sida; fashionweekendshop.se
Mycket snygga kläder och skor!

Dagens outfit, lördag!

67191-370

Svarta Tights, H&M
Svarta shorts, MQ
Vit top, MQ
Väst, MQ

Och förresten fick jag ett mail av La Redoute att
mitt paket är skickat, jaa, hoppas jag får det på måndag då!  =)

Ses!

Min nya Garderob!

Äntligen färdig! Skruvat, rensat bland kläder och hängt upp. Känns bra att det är klart! Jag är jätte nöjd. Ska köpa nån byrå eller så brevid. Behövs nog.

Här är den =)


67191-368 
Klicka för större.

En garderob från IKEA, Pax heter serien. Köpte en hörn garderob som har bra med utrymme, kan hänga upp mer kläder nu! Och jag ser vad jag har! Sen kan man bygga vidare på den, om man vill. Men jag får ingen plats hemma nu.. Där pallen står ska jag ha en smal byrå eller så. Blir nog ett IKEA besök på söndag förhoppningsvis.

Ikväll blir det film hemma med Gabriel. Pusta ut efter garderobs jobbet som var rätt jobbigt ;)

Ha en bra fredag kväll!

Kramis /Johanna ♥

Pizza och desperate..

Är inte klar med garderoben, har inte gjort så mycket med den idag =). Men imorn ska den vara det, har jag bestämt. Nu snart ska jag äta Pizza och se på Desperate Housewifes. Och bara ta det lugnt... Köpte förresten Madonna Track suit jackan i vit, byxorna ville jag inte ha. Men den var skön! Show U later

Ha en trevlig kväll, Johanna :)

Uppdatering; Beställt hem detta från H&M;



Linne, Ljuslila. Tights naturvita och gråa.

Sen kom det idag i brevlådan H&M News. Och där vill man beställa mer.. men inte nu =)

Natti natti, dags att sova. ♥

Paket!

I detta lilla guldiga paket..



...innehöll mitt gråa Cherry-Tee linne! Så mjuk och skön, men det visste man ju. Men den gråa färgen gillar jag mycket! Tog samma storlek som mitt mörkblåa, stl: 1. Super nöjd!

67191-361

Fick även mitt H&M paket för några dagar sen.. Det innehöll...

Ett pyjamas set;

 Klicka för större!

Good morning Gorgeous..
står det på. Hotpants och t-shirt. Sköna att sova i :)

Min svarta cardigan! Jaa, nuu kom den finally =)

67191-364

På bilden finns även svarta byxor med vidd. Jätte sköna att ha på sig, och snygga till stövlar och ankelboots t.ex. :)

Nöjd med denna beställning! Väntar bara på mer från H&M.

Just nu håller jag på att bygga ihop min garderob. Vill bli klar! Men ibland vill inte skruvarna dit som jag vill... Hoppas på att bli klar idag!

Ses sen!





Lite smått oreda..

67191-360

Jaa, nu funkar nätet igen =) Håller på att bygga ihop min garderob. Går bra! Här ser ni lite "före bilder". En hög med kläder och delar till garderoben! Blir nog bra sen. Ska passa på att rensa mer också, bland kläderna! Nu ska jag fortsätta igen!

Ses sen!

P.S Ni missa väl inte Säsongs start av Desperate Housewifes igår? Såå bra! :) D.S

Dumma åska..

P.g.a åskan så funkar inte mitt internet hemma.. Sitter i ett bibliotek just nu.

I morse har jag varit hos tandläkaren, ett litet hål lagades. 900kr gick det på, usch. Sen in till SÖS för att ta ett blodprov..

Har varit på IKEA igår och köpt en större garderob! Jippi, äntligen. Har inte byggt ihop den än, men ska göra det snart =).

Hoppas mitt internet funkar snart så kan jag visa mitt H&M paket och den nya garderoben =)

Ha en bra dag i regnet!

Kramis /Johanna

Bowling!

Idag har jag varit och bowlat med Gabriel och hans vän. Jag kom sist.. men kul iaf =) Har fått en del av mitt H&M paket idag, visar imorn vad! Men jag är nöjd med det som kommit iaf. Blir rätt lugnt ikväll, Magnolia kanske vi ska se ikväll. Inte sett den, men det är Gabriels favorit film. Nån som sett den?

Det var riktigt med åska nu på eftermiddagen och ösregn, lite översvämmningar vart det på vägarna. Skulle även varit hos tandläkaren idag, men det ställdes in p.g.a det kom in vatten i huset.

Ha så fortsatt bra på kvällen =)

Ny blus!

67191-359

Ny blus från H&M, så skön i materialet och med puffärmar. Smal randig som kanske inte syns på bilden. Ska ha den tillsammans med min
pennkjol från MQ.  =)


Ha en skön dag alla Ni! Regn är hos mig iaf.

Kramis /Johanna

Cherry-Tee har ju så sköna linnen!

En mycket trevlig helg har det varit! Nu är jag hemma och har precis beställt hem ett cherry-tee linne i grått från shopaholic.  Fattas ett grått i garderoben, och cherry-tee har så sköna linnen!

Juicy Gelée som jag köpte igår har en underbar glans och doftar gott! Söt burk och inte kladdig! Köpte min på Åhléns för 185kr.

67191-356 Tänk dig sotad sminkning på fest och detta läppglans till! =)

Just nu önskar jag mig en (av många) sak till för hösten. En kappa till, men i svart. ♥  
Likadan som min vita jag har! Gilla den så mycket, och vill ev. ha den i svart med :). Men det får vi se, får sova på saken!

Måste bara skriva också om Chanel mascaran jag köpte sist på tax-free. Jag tycker inte att den var så bra. En rätt tunn boste och ger inget lyft på fransarna alls. Köpte den i brunt. Inget jag rekomenderar iaf! Ska köpa en annan sen på tax-free sen..

Hej så länge!




Ny jacka!

Kvällen igår var mysig. Mycket god middag och vi satt ute nära vattnet, kändes romantiskt :). Han gilla min outfit mycket! Sen åkte vi in till stan för att se på United 93. Den filmen var väldigt otäck! Förstår varför den fått bra betyg, för den var väldigt verklighets trogen! Var som de filma direkt från händelsen. Men jag vart så arg och det var jobbigt att se den.. Vi gick från bion efter en och en halv timme, jag ville inte se den nån mer. 5 år sedan det hände, men kändes ändå som nyligen!

Idag så har jag shoppat lite, En jacka och
Juicy gelée i Cassis (den lila). Så mjuk och skön på läpparna!

67191-355

Här är den! Från Gina Tricot, 399kr. Så skön att ha på sig och såå fin till hösten =)

Ikväll blir det film och goo middag hos en vän!

Ha så trevligt ikväll alla trevliga läsare! ♥

Middags outfit!

67191-353

♥ Klänning från VILA
♥ Skor från Scorett, Outlet Barkaby
♥ Väska, Accessorize. (Köpt idag)
♥ Halsband, Madebyme.

Kl: 20.30 har vi bokat bord för middagen. Sen bion som börjar 23.59 på Rigoletto på kungsgatan =)

Ha en trevlig fredag kväll!


Yeahh Friday!

67191-354

♣ Shorts i ull. Gråa. Med knytskärp. 339kr

♣  Väska. Beställde i svart. Skimrande mocka. 469kr
♣  Push up- BH med bygel.(Brun) Med avtagbara BH band. 169kr

Började min morgon med att beställa lite från La Redoute. De är ju snabbare med leveranser, så om en vecka hoppas jag att det kommer!

Ikväll ska jag ut och äta middag med Gabriel på
Jimmys Steakhouse i Hammarby sjöstad. Sen blir det en nattbio, United 93. Ska bli mycket trevligt! Ska ha på mig en klänning jag inte haft på mig än och mina guldskor, visar sen =)

Hoppas Ni har en trevlig fredag! Vad ska ni göra?

Testar lite med min layout på bloggen också, som ni kanske märker :)


Nya modemagasin!

67191-351

Dessa två modemagasin fick jag av älskling idag när vi var i Ica. INSTYLE (British Edition) har jag inte läst förr (!). Omslaget pryder av Keira Knightley i en röd underbar klänning. I detta nummer kan man läsa om höstens önskelista; skor, väskor, klänningar...bl.a. Låter underbart!

ELLE tidningen på svenska pryder
omslaget med Mona Johannesson som är agent för Mikas/Carina Edvards. Hon har på sig en såå snygg klänning från sass and bide. 372 sidor med innehåll som höstmodet och en trendbibel =).  Dessa snygga jeans från sass and bide vore ju inte helt fel i höst!

Kika också på Bubblerooms hemsida och såg att de fått in flera Juicy set! I höst myser jag gärna med det vita setet eller ett grått i  Velour... Ja lite av det jag har på min önskelista i höst =)

Grekisk mat igår.

Gårdagen var mycket trevlig! Vi åt vår middag på Greken på hörnet. Mycket god mat där! Var mitt första besök på den restaurangen. Rekomenderar den restaurangen! Sen gick vi till söder och drack lite drinkar =)

Har kollat lite i La Redoute katalogen. Har inte beställt nåt där alls och vet inte om jag ska det heller.. Men fick igår på posten ett brev från dom som ger mig 20% rabatt på en valfri vara. Låter ju lite lockande... får se om jag hittar nåt då :)
Har Ni beställt nåt från höst katalogen?  

Ses senare! Ha en trevlig torsdag ♥

Middag ute ikväll!

Ikväll ska jag ut och äta middag med några vänner. Efter det blir det nog en utgång med drinkar. Lite ont i huvudet nu, men hoppas alvedonen ska hjälpa. En av dom ska med ikväll flyttar till Göteborg i helgen. Så det ska bli trevligt att ses innan hon flyttar =)

Outfit för ikväll blir detta...

67191-350


Röd klänning Asos
Svarta Leggins med spets
Svarta Pumps
Jacka; Min svarta kortaTrench
Väska: Rizzo chainbag.
Armband, H&M.

Ses!


Ny väst!

Väst


Köpte denna väst igår, från MQ. Gillar detta rutmönster och det går att knyta där bak =). Kommer ha den till shorts, kjol med skjorta under, top... U name it!


Idag var det planerat att Gabriel och jag skulle till IKEA och titta på en större garderob till mig, behövs! Men han fick lite arbete som måste fixas. Men kanske skulle han hinna...

Vädret här växlas mellan sol, regn, sol, regn... Kände för en promenad med musik i öronen, men hopppar det idag. Blir att läsa idag och kanske en latte sen ♥

Ha en trevlig onsdag!

Kramis /Johanna


Essie lack i Legally Blonde anda..

67191-346   Klicka för större!

Ett liitet Blush paket kom till mig idag. Hade nämligen beställt ett Essie lack från Anniversary collection i färgen; Bachelorette Bash. En rosa färg i "äkta Legally Blonde anda" som Blush beskriver det. Det följde även med ett Good to go! lack från Essie(värde 139kr). Som är ett överlack som torkar super snabbt! Jag har redan lackat ena handen med båda lacken, och det har torkat. Ingen risk om man stöter till nåt att det flagnar bort direkt. Så detta överlack visar sig vara Good! =).

Beställ du också ett lack!, och få överlacket på köpet. Begränsat lager så ni vet...!

Randigt är fint.

67191-345


Fann denna smala scarf från H&M idag. Skönt material och snygga ränder! Kommer användas i höst. Snygg accessoar till din outfit som piffar till =) Pris; 79,50kr.

Shorts från Johnson-

Shopaholic finns det att köpa shorts från Johnson. Super snygga modeller och färger. Med detaljer som guldiga knappar. Skulle vara helrätt till hösten med thights under, eller kanske ett par over knee strumpor!? Dessa kostar 537kr på rea, men just nu är de slutsålda..Det enda negativa är att det är kemtvätt på dessa. Men jag skulle vilja ha ett par ändå.

67191-344

Bilder; Shopaholic.se

Filmen Miami Vice..

Morning alla! Lovade en recension av Miami Vice jag såg igår =)

Miami Vice är en riktig action film med bl.a Colin Farell i rollerna. Åhh vad jag gillade filmen mycket!
Colin Farell och hans partner Jamie Foxx är två snutar som  tillhör en grupp som sysslar med köphandel. Reser runt och levererar knark. Han träffar en tjej(Li Gong) som han finner intresse för, men som han inte kan inleda något med p.g.a risken med deras liv. Filmen hade inlag av kärlek vilket jag tycker en action film ska ha ;). Kolla in dansen som Colin Farell gör med Li Gong =) Och även repliker med lite humor fanns med som gör att den inte känns så allvarlig hela tiden. Snygga bilar som jag älskar i actionfilmer. Gabriels favvo bil var med =)Film musiken var bra som filmen inleder med och även under filmen. Snyggt gjort och jaa.. Se den! I Like It ♥

Fyra av saker och ting..

Blev utmanad av Sandra, here it comes!


Fyra arbeten jag haft i mitt liv:

* Ålderdomshem
* Butiksbiträde på DUKA.
* Grillbiträde (mitt första jobb)
* Städare

Fyra filmer jag kan se om och om igen...

* Legally Blonde
* The Ring 1 & 2
* Bridget Jones
* Mean Girls

Fyra städer jag har bott i:

* Uppsala
* Stockholm..

Fyra tv-serier jag gärna ser på:

* Desperate Housewifes!
* Sex and the city
* O.C
* Prison Break

Fyra ställen jag vill åka till:

* USA; New York bl.a
* Grekland
* Italien!
* Paris

Fyra Websidor jag besöker dagligen:

* Min egen blogg.
* Blush.se
* Andra bloggar
* Aftonbladet.se

Fyra favoriträtter:

* Indisk mat.
* Pasta!
* Lax
* Kyckling

Fyra ställen jag trivs på:

* Hemma
* Hos Gabriel var som helst..
* Bio salong
* I en skön soffa

Så det var Fyra av allt det... =)







Miami Vice ikväll!

67191-343

Ikväll
blir det bio,
Miami Vice ska det ses. Känns något bättre idag, hostar inte som igår. Ska bli mysigt med en bio nu när det regnar ute! Kommer med recension imorn =)

Ha en trevlig söndag kväll ♥

Lumenes Quick & Chic

Var tvungen att åka iväg en gång till för att köpa en antenn kabel till tv:n, lyckades ha sönder den. Skulle dra ut den ur digital boxen och då fastna en del i den.. Men det fixade sig nu =)

Gick in till Åhléns också..Köpte
Lumenes Quick & Chic som är en nagelbandskräm. Jag har stort behov att smörja in mina nagelband och smörja in händerna. Har ju använt rosebud, men nu är den slut. Så jag köpte denna. Jag gillar den lilla tuben. Och spetsen där krämen kommer ut, vilket gör att  det inte blir kladdigt och gör det lätt att dosera krämen på nagelbanden. 80kr kostar den på Åhléns. Och den är bra! Ett bra komplement till handkrämen!

Nu blir det soffan igen och boken =)

Ha så fortsatt bra på lördagen!

Nu är man sjuk..

Jag är sjuk just nu. Hostar, förkyld och ont i halsen.. Ska bara sitta hemma idag. Måste ha glass! De får jag gå och köpa =) Dricka massa te...

Igår så gjorde vi inget speciellt, orkade inte så mycket. Så vi var hemma hos mig.. Känner mig helt död nu!

Har du ett bra tips när man är sjuk? Vad som helst. Vad vill du göra då eller ha? Som glass..t.ex.

Ha en mysig lördag!

Kramis från en sjukling ♥

Uppdatering; Har köpt
glass,  en smak jag inte testat, mums! Ett kort besök på älsklings jobb. Fick te med mig hem. Deras te är så gott. Nu är jag hemma. Och ska ligga i soffan nu... Läsa i Bergdorfs Blondiner som jag läst halva nu, se på film och så =)

Känns konstigt bara..

Var verkligen trött igår och känner detsamma just nu.. Besviken fortfarande och arg! Ont i halsen när jag vakna och täppt i näsan..

Packade upp lite i väskan idag, det som jag behöver nu.. Orkar inte bry mig om det. Vi kollade andra resor som till; Barcelona och Paris. Men det skulle bli mycket dyrare.. Så ingen resa i helgen!

Idag fyller dessutom Gabirel år, så lite uppåt måste jag vara känner jag.. Annars händer inget alls idag. Vill inte shoppa här heller. Känns ingen kul just nu!
Hann köpa iaf på Tax free igår;  Brun
Chanel Mascara och YSL Touche Éclat.

Nu ska jag iväg och handla halstabletter på Apoteket..

Ses!

Ha en bra dag!

Uppdatering; Vi har bokat en ny resa til London. 1 september åker vi, ( Fredag-Söndag). Hoppas det går vägen då!!



Helt inställt.....

Är så trött, irriterad, besviken och arg just nu!!! Skulle ha varit i London nu. Men NEJ det är jag inte. Först var det förseningar...sen stängde de av flygplatsen i London till en viss tid..Sen så var Flyget inställt HELT!
Sååå Nu sitter jag hemma. Bara för att terrorister planerar ett massmord och vill spärnga ca: 20 plan i luften!? Varför!? Ska det göra världen bättre!? Jag undrar bara... hur de tänker! Idioter!

Fick iaf alla pengar tilbaka från det vi växla och för resan. Bra service
Resfeber har! Ringde ett samtal på 5 minuter och de skickar tillbaka hela summan till kontot.

Nu ska jag och min vän se om vi kan åka nån annan stans...

Återkommer senare..


Så snart..

Wuhuu snart är det dags att åka till London! Har inte fattat det än...men det ska bli såå kuul!

Starbucks kommer det bli ett eller ja flera besök av. Jamie Olivers Restaurang
FIFTEEN kommer vi besöka för en lunch på fredagen. Shoppa längs gator och varuhus. Ska kolla efter väskor, skor och annat =) En röd väska vill jag till hösten. Röda skor vore snyggt Philosophy produkter..

Ni får se vad det blev för något jag köpt sen när jag kommer hem! Ha det så gott och vi ses när helgen är slut.

Kramis och go natt ♥ :)



Bilder från igår!

67191-338

Det var riktigt mysigt igår på
Restaurang Göteborg! Skönt att sitta ute vid vattnet, drack lite goda drinkar som strawberry daiquiri och åt lite bakad potatis. Ett tips från mig att åka dit =)

Har packat nu det mesta, ska inte ta med mig mycket! Min rutiga Zoul klänning, Diesel jeans, svarta pumps följer med iaf. Stannar ju bara i två nätter! Men det ska bli skoj med lite miljö ombyte för ett kort tag!

Idag på dagen blir det picknic med Gabriel, sen på kvällen ska jag till min vän som jag ska åka med. Vi flyger tidigt, 07:55 går planet imorn =). Vi får skjuts till Arlanda av Gabriel, skönt det :)

Vi hörs mera ikväll :)

Ha en mysig dag!


Ny outfit kväll!

67191-337

Nu blir sjalen runt halsen istället tillsammans med en vit kjol och ett turkost linne!

Ha en trevlig kväll!

Johanna :)



Dagens outfit med sjalen.

67191-336

Svart linne Gina Tricot, vita shorts MQ, Sjal Gina Tricot; runt midjan idag.

Det är dagens outfit det!

Ikväll ska jag till
Göteborg, en restaurang i Hammarby sjöstad! Ska bli trevligt, ta en drink och äta lite och bara umgås med vänner.

På dagen ska jag till Sickla, Debbie kommer ju åka dit och köpa sin sjal, så jag får nog syn på henne där =)

Ha en trevlig dag alla ni!

Kramisen Johanna

Lista... =)

Blev utmanad av Lea;

Tio första:
Första bästa kompis: Annica
Första bil: Har ingen egen bil, men lånar pojkvännens och mina föräldrars =)
Första kärlek: Allra första!? Oj.. när var det ;)
Första husdjur: Fiskar, haha!
Första semester: Turkiet (Alanya)
Första jobb: Hamburgare/Pizza ställe (16år var jag då)
Första köpta skiva: Det kommer jag ihåg konstigt nog, det var Absolute Music, men kommer inte ihåg vilket nummer. Köpte den tillsammans med min första Cd-spelare :)
Första riktiga kärlek: En pojkvän jag hade för ett par år sedan var det.. 
Första piercing: Öronen!
Första konsert: Kent!

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Vin (rött)
Sista bilfärd: Med min pojkvän.
Sista filmen du såg: The Break-up på bio.
Sista bubbelbadet: Igår kväll faktiskt hemma =)
Sista spelade cd: Blir inte så mycket CD, utan radio hemma och Mp-3 annars..
Sista gången du grät: När jag såg The Break-up, en scen där gjorde att mina tårar kom :)
Sista måltiden: Frukost

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej!
Blivit arresterad? Inte det heller..
Blivit kär vid första ögonkastet? Jaa det har hänt!
Varit på tv? Ja, i en publik. Nåt program om roliga hemma videos, lääänge sedan det.
Fått ditt hjärta krossat? Ohh ja!
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej.
Haft ett one night stand? Ja..
Busringt till nån? Ja det har jag, ett antal gånger =)

Sju saker du har på dig:
1. Vita shorts
2. Min nya sjal
4. Svart linne
5. Rosa BH, J.Lo
6. Diadem, vit.
7.Tofs svart

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Bästa vännen
2. Pojkvännen
3. Syrran
4.

Tre val:
Svart eller vit? Hmm..svårt. Men vitt väljer jag!
Sommar eller vinter? sommar
Choklad eller chips? choklad

Två saker att göra innan du dör.
1. Gifta mig, skaffa barn!
2. Shoppa i New York =) och resa annars mycket!

En sak du ångrar:
1. Att jag stått ut med massa saker som man kunde avslutat.


Ett roligt äventyr!

Haft en kuuul dag idag! Började med en frukost på Waynes, där min pojkvän jobbar (Och äger också stället) tillsammans med en god vän som ska flytta till Göteborg snart! På Gina Tricot i Sickla köpte jag denna underbara sjal!

67191-334

Chanel look-a-like =). 129kr kostar den. Och det fanns några kvar.. Finns också i rött. Men denna i svart tyckte jag mest om :)

Sen bar det av till stan för att träffa en
rolig söt bloggerska! Vi gick runt på stan, överallt och kolla i affärer och suktade efter mycket.. Bl.a gick förbi skyltfönstret Thomas SaboBirger Jarlsgatan. Där såg jag min dröm, armbandet med berlocker! Sååååå sööt. Vill ha! Även en ring med en rosa sten =) Kär igen då ;)

Åt en god glass gjorde vi mellan allt spring. En riktigt kul dag på stan hade vi =)

Sen åkte jag tillbaka till Sickla.. Gabirel jobba och även hans syrra som fick syn på min sjal. Hon sprang till Gina och köpte den med ;), så mycket ville hon ha den. Det var mitt äventyr idag. Nu ska jag äta scones med cream cheese och marmelad på och thé. Och se på tv.. Mina ben är trötta. Puh..

Ha en super kväll!

Kramis Johanna



Härmat lite :)

67191-333


Jag vet att jag Inte skulle köpa nåt innan London. Men denna J.Lindeberg linne var på Rea! 30% och den gick på 350kr då. Vet att
Jocelyn har en, fast i blå. Var så snygg, och när jag såg denna i vit, kunde jag inte låta bli ;)

Så det blir dagens outfit tillsammans med de super sköna thigtsen och Cherry-Tee under!

Idag ska det fikas med en god vän, sen in till stan och träffa en bloggerska.

Ses alla godingar!

Påminner om Thomas Sabo..

Köpte en grej på H&M för ynka 40 kronor. Som jag måste visa! Skrev igår att jag vill ha Thomas Sabo smycken.. Och köpte ett par örhängen på H&M som påminner om dessa.

67191-332

Voila! H&M örhängerna. Tycker dessa är fina, blingar fint i öronen. Men det betyder inte att jag inte vill ha Thomas Sabo örhängen för det. Det vill jag! ;)

Är en rätt tröttis nu, kollat på ytterligare ett avsnitt av Desperate Housewifes på den andra skivan i boxen. Hur går det för dig Debbie? =)

Kramis Johanna


Thomas Sabo

67191-328



Jag vill ha smycken från
Thomas Sabo, specielt ett armband med söta berlocker som man köper till! 

Skulle vara så fint runt min armled. Ska kolla i London efter Thomas Sabo...Även dessa örhängen skulle vara fina..

The Break-up

Skorna kändes bra att gå i, trodde det skulle vara jobbigt efter ett tag! Men inget skavsår, blåsor eller ont i fötterna alls! Skönt det =)

67191-326

Ikväll blir det bio...igen ;) Vi (Gabriel och jag) ska se
The Break-up. Tycker Jennifer Aniston och Vince Vaughn är bra skådisar. Så denna film tror jag är rätt rolig att se! Sen så tycker jag att Vince är snygg också.. ;)

Naglarna är nu målade i Los Angeles röd från Mavala. Och tänkte ha på mig mina guld skor med klack nu till bion istället :) Och min Rizzo väska.


Vi ses!

Uppdatering; Hemma från bion nu! Och filmen var ju bra. Inte såå bra som jag trodde. Men den hade roliga scener som man skratta åt och även lite tårdrypande scener.. ;)
Vart ett besök på Café Albert sen, nu bara sova! Natti natti, kramis Johanna


Enkel outfit som jag gillar!

67191-324


En enkel outfit som jag gillar; sköna svarta thigts från H&M, en längre top från Gina Tricot,
Madebyme Halsband och mina nya svarta pumps! Vill gå in i dom lite innan London, så idag ska jag ha dessa på mig :)

Ha en skön lördag alla ni!

Model co

67191-323

Jag har nu köpt Model co "Eye Liquid buds". Flytande ögon makeup remover i tops. 98kr kostar dom hos C/O Stockholm. Och dessa tops är urbra! Luktar ingenting och lätt att använda! Asken innehåller 36 stycken tops. Som lätt byts av vid markeringen (ett rött streck). Så lätt att kunna förbättra sminket, med att ta bort mascara under ögonen. Bor du inte i Stockholm kan du beställa detta hos
Blush.

Super att ha i väskan!


Favorit i repris!

67191-319

Yes, det blir att ha min röd rutiga klänning från Zoul idag!

67191-320

Min IsaDora gröna krämskugga blir det och YSL solisarna :)

Ingen shopping får det bli innan jag åker till London, men måste köpa En sak på C/O Stockholm.. nämligen
detta..

Som jag måste prova!

Ses =)♥


Svart & Vitt.

67191-318

Jag har testat
Picasa! Såå kul ju, att trixa och fixa med bilder och göra collage! Nu har jag fixat lite i svart-vitt. Det var lätt att ladda ner, och inte så svårt att fixa med bilder!
Ladda ner här!


Creative Scentsations.

67191-315

Jag köpte en ny handkräm på Åhléns igår, innan jag träffa min vän. Creative Scentsations heter den. Fanns i
många doftkombinationer. Mycket goa dofter. Jag köpte Peach & Ginseng.  Doftar så gott och går lätt in i huden. Fanns i pumpflaska för 190kr och en lite mindre flaska att ha i väskan som jag köpte, 75kr.
Tycker ni ska gå och kolla på dessa! Utmärkt handkräm, och en sån bra flaska att ha i väskan. Jag kommer nog köpa flera sen, i andra dofter.. Vad sägs som; Melon & Jasmine, Lavender & Jojoba och Mango & Coconut.. fler finns det :)


Nu är jag trött...

Trött men mätt. Har ätit med Gabriel och hans lillesyrra på Texas Burger Co i Sickla. Mums, vad gott =). London närmar sig för mig, åker nästa torsdag (10 augusti).. Börjat tänka på vad jag ska ha med mig. Inte mycket! Stannar i två nätter, så jag ska lära mig att inte ha med mig mycket! =). Måste ju ha plats för all shopping.

Nu är jag bara trött, ska läsa i min bok och sen sova.

Våga Orange!

67191-312

Köpte ju ett par ögonskuggor igår. Var väldigt nyfiken på att prova Doris som jag köpte. En skugga som är orange, men inte matt! Utan med lite glitter i. Jag måste säga att jag gilla den! Ger ett varmt intryck och kan mycket väl kombineras med en annan skugga som bronzer om man vill det. Så jag säger bara att våga prova en färg ni kanske inte tänkt er att ha. Det kan se hur snyggt ut som helst! Make Up Store har ju Rea, så det fanns ett antal skuggor att välja bland..

Dagens Outfit blir idag =)

67191-313

Super sköna thights från H&M och en omlott klänning från MQ.

Ska träffa en vän i stan idag, som varit bortrest. Vill höra allt om hennes bilresa i Europa !

Ha en trevlig dag!




Make Up Store fynd..

Fynda lite på MakeUpStore idag!

67191-31067191-311

En stor neccesär, svart med vita sömmar. Har kollat på den ett tag. Och nu när jag skulle köpa den, var den på Rea! 145kr kostade den (!). Och sen följde två ögonskuggor med som också var på Rea; Clueless-turkos blå och Doris.-orange aktig. Den orange är jag nyfiken på,. hur den ska se ut. Kul med lite "annorlunda" färger.

Följde med Gabriels brorsa som klippte sig, men han var inte på Tony & Guy som jag skrev.. Han vill dit vet jag. Men det vart Maria Nila i Globen.

Fortsättning på Bergdorf blondiner blir ikväll och ja.. vem vet!?

Ny månad...

Jaha, så idag bröjar Augusti månad. Var har sommaren/året tagit vägen? Var så trött igår att jag somna lite på soffan.. Man blir trött av äventyr ;)

Idag är jag sugen på att ha min
nya klänning på mig, så det blir så =)

67191-309

Provade också klänningen tillsammans med mina nya svarta pumps. Det vart snyggt! Men ska ej ha på mig dom idag, men de kommer att användas.. I London ska dessa följa med :)

Ska hälsa på Gabriel på jobbet och sen ska hans lillebror klippa sig på Tony & Guy, kanske följer med då..

Ha en underbar dag alla ni!


Bloggtoppen.se
Top Mode & design bloggar

RSS 0.91