Rött läppstift i höst!

Rött läppstift i höst känns så hett! Har provat det förr, men inget jag använder ofta läs: sällan. Rött  är ju en intensiv färg på läpparna, som ska passa i rätt outfit och övrig make up tycker jag. Rött läppstift för mig signalerar säkerhet, modighet och makt. Och modig måste man nog vara för att våga rött på läpparna. Men nu till hösten tänker jag testa igen. Man ser en massa sminkningar med rött läppstift överallt, kändisar bära det t.ex. Och det är ju snyggt! Gäller att hitta den röda nyans som passar en själv.. för det finns ju såå många nyanser.

Läppstift för mig får inte vara för torrt, det ska kännas mjukt på läpparna som läppglans, men ge mer färg som läppglans inte alltid gör.

I Make Up kollektionen Luna Chic, från Lancôme, som lanserats av make up artisten Gucci Westman. Har en del nytt för läppar som jag skulle vilja testa. Som läppstiiftet Color Fever eller nåt som verkar intressant Potion Of Love-som är en penna som ger en mjuk känsla på läpparna när man penslar på färg. Bara namnet ger denna penna en anledning att vilja testa..

Dior som är en annan favorit hos mig, har läppstift jag vill kolla efter. 

Jag ska ge mig på jakt efter det perfekta röda läppstiftet. Man får inte stressa för det ska kännas rätt med den nyansen. Överhuvud taget vill jag ha mer rött i höst. Väskor, skor...som jag tänker på i första hand iaf =)

Vad känner ni för rött läppstift? Nyfiken på det, och om ni testat nåt bra läppstift i rött! ♥


Kommentarer
Postat av: Käthe

Jag tänkte satsa på ett lite transparant rött läppstift i höst till vardags, lite mot rosthållet som passar mig bäst. Och kanske ett mer matt och heltäckande läppstift till fest.

2006-08-28 | 22:38:03
Bloggadress: http://kathe.blogg.se
Postat av: Johanna

Käthe: Ja heltäckande till fest vill jag också ha! Har ett läppglans från Lipparazi som jag använder till vardags, men också kvällstid har hänt. :)

2006-08-29 | 09:04:47
Bloggadress: http://www.modeskytt.webblogg.se
Postat av: Debbie

Oh, samma här! Rött känns såå lockande när det gäller allt :D ska beställa rött cherry tee, typ rött läppstift eller läppglans också, och gärna en väska :D

2006-08-30 | 16:03:42
Bloggadress: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: Debbie

gillade mockabootsen ja la upp på ett kollage också! me want, kollade på dom IRL i förrgår.. så snygga!

2006-08-30 | 16:04:09
Bloggadress: http://dendardebbie.blogg.se
Postat av: cizzi

jag testar röda läppstift på min blogg. ska också använda det i höst =)
http://cizzi.webblogg.se/cizzi_testar.html

2006-08-31 | 22:49:43
Bloggadress: http://cizzi.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Har precis köpt ett rött läppstift! Det är så snyggt. : ) Rätt färg är jätteviktigt. Jag har ett knallrött från Maxfactor som är jättebra.
vad är det för färg du vill ha? Ljusare eller mörkare?

2006-09-02 | 19:46:28
Bloggadress: http://Gwilvileth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback