Blond

Bilder från Sofis Mode Nr 7/2010.

Det e dags snart. På fredag ska jag till frisören och få håret färgat. Såg i senaste numret av Sofis Mode ett inslag, där jag gillade håret mycket. Färgen och längden!! Just nu är det kaffe och tvättstuga.

Kommentarer
Postat av: Erica ung fru och tvåbarnsmamma

Vad kul! Jag var hos frisören förra veckan och blev inte bara blond utan VIT hårig med lugg, så coolt!!Tänkte också tipsa om att min förra smyckestävling i bloggen blev superpopulär så nu har jag en ny!

vore kul om du ville delta! Vinsten är ett valfritt smyckte, tex ett namnhalsband med valfritt antal brickor?http://erica.myshowroom.se/2010/tavling-vinn-valfritt-smycke-fran-carolinessmyckesskrin/Man måste inte ha någon blogg, en kommentar räcker!Tipsa gärna andra om min tävling om du vill!Massa kramar och lycka till!

/Erica-ung mamma, mode, barnmode, inredning och matbloggare!2010-03-03 | 19:19:57
Bloggadress: http://erica.myshowroom.se
Postat av: mj81gd

Skriv din kommentar här...japp till frisören skulle man allt behöva ta sig,funderar själv ta mig ditt.Jag har börjat läsa din blogg, det är en trevlg blogg, som ger en tips på saker, som man själv undrar bland annat.så du har en bra blogg.har själv skaffat mig en men, det är inte det enklast, tycker jag att blogga/ maria

2010-03-24 | 00:26:23
Bloggadress: http://greendayfanetmj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback