Nya byxor!

67191-505

Nya byxor har jag fått. Ett par från Hilfiger Denim. Med fickor på sidan. 3/4 längd. Tre knappar längst ner på byxan. Riktigt sköna är dom. Jag hade på mig dom igår med benvärmare och ankelboots. Dessa byxor blir dagens outfit med. ♥

Idag ska jag till Ikea med en vän. Ska bli skoj. Inte planerat att köpa nåt, men man vet ju aldrig hur det blir..  ;)

Bara tittat på den.

Har sett Babel idag. Väldigt bra film! Se den tycker jag. Annars var jag i stan. Var inne på Mrs H butiken för första gången, såg väskan jag vill ha. Chloé Paddington :)

Nu ska jag äta Wrap från Sandy´s..mm..gott.

Ha en trevlig kväll!

Friskt vatten för hyn.

67191-504L´oréals Ideal Balance Toner.

Jag har idag köpt ett ansiktsvatten. Inget dyrt. Utan budget. Brukar inte använda ansiktsvatten alls, men kände att det skulle nog vara bra. Ansiktsvatten tar bort rester av smuts och makeuprengöring från ansiktet, täpper igen porer och huden känns fräsch efteråt. Nu har jag bara använt detta en gång, men det verkar vara bra. Behaglig doft. Och huden stramar inte åt så mycket efteråt. 65kr kostar flaskan på 200ml.

Även när man tvättat ansiktet med rengöring så finns det lite smuts kvar. Jag har märkt det på mitt ansikte. Ansiktsvatten är därför bra som komplement till rengöringen!

Använder Ni ansiktsvatten?

Inte mysigt att frysa..

67191-503

Nu börjar det bli kallare.. Hade på mig min vita kappa från H&M och min rosa halsduk från London. Stövlar tillsammans med knästrumpor. Var och kika på en mössa idag, men hittade ingen..

Ska nog beställa ett Juicy set till min födelsedag i november som jag ska få i present..men vet inte vilken färg jag vill ha.. Men det är ju ett tag tills dess :)

Kramis ♥

Mysigt café.

67191-502

Var på ett mysigt café idag med Gabriel. Foam coffeebar Karlavägen 75 i Sthlm. Snygg inredning och gooo latte. Tog bilden ovan med min nya mobil :)

Nu blir det idol =)

Ha en trevlig fredag kväll.

Inte som jag hade tänkt mig..

67191-501

Ny mobil har jag! En Ericsson K610i. Röd. Fick den gratis tillsammans med ett abonnemang hos Telenor. Ville ju ha en Motorola v3i...men det vart denna. Lucka på mobilen har varit ett måste.. Men det vart inte så nu. En bra mobil annars, 2 megapixel kamera, 3G.. Provade t.o.m att surfa och gå in på min blogg :).
Så det känns bra med denna! Ingen jag hade tänkt mig innan, men så kan det bli! ♥




Mysig dag!

67191-500

En mysig dag på stan med min syrra och Gabriel. Fika/åt lunch på Espresso House. En sväng på nya H&M som var stoort! Snyggt. Provade en grå oversize tröja/klänning med fickor på sidan. Men jag gillade inte den.. A-linje format känns inte jag.. passar inte i det. Eller är jag inte van!? Vill ha en med fickor på sidan.
Men jag köpte annars svarta benvärmare och svarta overknee strumpor.

Hoppas ni haft det bra idag!




Knästrumpor på nytt sätt!?

67191-495   En ficka på tröjklänningen, nåt jag vill ha! (Klicka för större view )

Såå läckert! Igen. Lindsay lyckas ofta. En oversize tröjklänning och stövlar.. En annan sak jag inte tänkt på. Knästrumpor som syns under stövlarna. När jag haft tights och haft knästrumpor har jag sett till att de inte syns.. Inte tänk på detta sätt att bära dom :). Snyggt tycker jag.

inte igen..

Finally fått min iPod tillbaka. Ska lägga in alla låtar igen imorn eller så.. Ett återbesök hos min läkare idag, vilket innebar; blodprov, en antibiotika kur på en vecka, lung röntgen.. Min operation som skulle vara den 26 oktober, är inställd igen! P.g.a av att jag känner mig dålig.. ont i magen... Så han tyckte att jag skulle skjuta upp den.. Jobbigt, och att ha tålamod är inte min starkaste sida. Men bättre att vara i bra skick inför en operation.

Annars besökte jag nyrenoverade Wayne´s på kungsgatan idag för en lunch. Var såå hungrig efter en något längre tid på Sös. Var snyggt där! Alltid kul med nyrenovering av ställen tycker jag, känns frächt =)

Ikväll blir det D.H såklart =).

Läste i dagens Metro att en ny H&M ska öppnas på drottninggatan i Sthlm kl: 11.00, och de 100 första kunderna som går in får ett presentkort på 250kr. Mycket folk imorn!? Kan tänka mig det.

Kram♥

Snygga skor!

67191-494

Såå snygga skor Lindsay har på sig! Ingen klack alls. Perfekta. Dom ser sköna ut =)


Måndag för min del var slappt. Men okey för det. Imorn ska jag äntligen hämta min iPod så mina rosa hörlurar kan användas!


Natti natti, ♥


Me a star!?

Moa ville att man skulle göra en Date star som var så lik som en själv. Min date star kan du hitta HÄR.

Den har på sig;

♥ Svarta tights
♥ Svart AA klänning.
♥ Min rosa dunjacka med luva, köpt i Helsingfors.
♥ Svarta ballerina
♥ Smink
♥ Utsläppt hår

Gör en du me tycker jag. =)

Nya skor.

67191-493 67191-492

Nya skor!! Stövlar med låg klack. Var ute efter med ingen klack eller låg..Fann dessa på Scorett. Och priset; 399kr, väldigt bra! Dessa är jätte sköna att ha på sig :)


Okej film!

67191-490


En mycket trevlig kväll igår! God mat på Mest bar & kök på götgatsbacken tillsammans med vin och ett par drinkar. Sen gick vi till biografen som var fullsatt. Och filmen? Jag tyckte den var okej. När man läst boken så kommer man ihåg detaljer och annat. Men detta överrensstämde inte med filmen. I boken var Miranda mycket hårdare. Men i filmen var hon inte såå hård. Allt gick så lätt i filmen, vilket det inte gjorde i boken..
Filmen hade annars många godbitar som garderoben som Runway hade! Skor, väskor och kläder.. =)

Nu idag ska jag äta brunch med min vän. Sen kanske middag ikväll, om min pojkvän mår bra..

Ha en trevlig lördag ♥

Uppdatering; Skulle ha blivit middag med min pojkvän, men han mår inte så bra just nu.. Han var inblandad i en seriekrock igår, han klarade sig, men har ont i axlar och nacke. Det blir film hemma med min syster. "Välkommen till Familjen" och "When a stranger calls". Mysigt med tanke på det gråa vädret.

Kramis! /Johanna.

Film premiär!

Nu snart blir det bio- Djävulen bär Prada på söder och middag innan dess =)

Ha en trevlig fredag kväll! Ses :)

Kramis ♥

Mina inköp igår :)

67191-488


Köpte den underbara röda väskan från Friis & Company! Och sen i den svarta påsen ligger en svart klänning som jag ska ha på mig ikväll.. Visar den sen!
Nu på dagen ska jag inte göra nåt speciellt. Sen på kvällen bli det middag och bio med en god vän.

Ses senare!

67191-489

Dagens outfit på dagen. Har på mig min tunika jag fick på posten från La Redoute. Vart like osäker först, men behåller den =)

Men dessa rosa är fina..

67191-486
God morgon! Riktigt kallt ute nu ser det ut som. Regnat har det också i natt. Men det hindrar inte mig från att åka till stan. Har klickat hem dessa hörlurar i rosa till min iPod =). Väntar fortfarande på att få min iPod tillbaka. Men sen, ska den få nya rosa hörlurar! Köpta på iShop
Annars blir det lite annan shopping! =)

Outfit idag.. blir nog något varmt.

Ha en super dag!

Beslutsångest..

Trevlig lunch ute med syrran har jag just haft.  Var så nära att klicka hem denna kjol igår från Nelly.  Så snygg och ett bra pris också. Såg nu att hannahsthlm beställt två stycken..  Men jag vet inte än.. Ska in till stan imorn och se efter om jag hittar nåt där..

Jag har även hittat en sida där de säljer billigare mobiltelefoner. På pricerunner kan man söka efter det billigaste affären. Såg då att  Neptunsat.com har en Motorola v3i för 1999kr exkl. frakt. Med frakt en hundring till. Men vågar man beställa sådär!? Blir ju  700kr billigare än om jag köper den i affären.. Måste tänka hur jag ska göra.. Har ni beställt mobiler från nätet?

Får ta och fundera lite..

Ses sen, ♥


Dagens minishopping.

67191-482

Ett par mönstrade mörkblåa strumpbyxor från Twilfit. En bok- Mina hemligheter av Sophie Kinsella. ♥

Ätit god lunch med mamma och syrran. Nu hemma en stund. Snart iväg en stund igen!

Ses!

Jag går och tänker på en ny mobil hela tiden... Måste ha en snart känner jag :)

Kalas!

67191-479

En trevlig söndag var det!

Födelsedagsfirande på dagen med goo lunch och tårta =). Sen åkte jag iväg för en bio vid nio tiden. Såg Lady in the water. Som var inte så jätte bra.. Den hade några få scener som var läskiga och några få som man skratta lite åt. Men sen vart det rätt segt..

Snart ska jag iväg och äta Thai lunch. Har även köpt biljettter till Djävulen bär prada tills på fredag.. på Söder. Ser framemot att se den filmen! Känns som man har höga förväntningar på den filmen..

Ha en mycket trevlig dag =)

Sweet day!

Underbara söndag. Heter det så!? Nja, den brukar vara rätt trist..Men idag ska jag fira en kompis som fyller 24 år! Sen på kvällen hinner man nog med en bio. Men innan dess måste jag få i mig en latte.

Har på mig min A.A klänning tillsammans med mina svarta stövlar. Uppsatt hår, sotad makeup och en aningens rött läppstift.

Har nu fått upp rosa bandet loggan, tog sin lilla tid att fatta var man ska sätta in koden ;).

Ha en sån underbar söndag och bli inte mera sjuka ni som är krassliga.

Kramis! ♥

Vill ha en ny mobil.

En lång promenad på en timme har jag gått idag. Känns mycket bra! Drack ett par latten på Gabriels jobb sen åkte jag hem. Hyrde en film på vägen, "Tjocktjuven".

Är så sugen på en ny mobil. Tror inte jag ska leta efter en rosa, utan en annan. Och blinga den istället som jag vill göra!

Har kollat på en Motorola v3i. Som verkar bra. Gillar att den är platt. Sen priset är inte så faligt, 2800kr utan abonnemang.

67191-477
Motorola v3i

/Johanna ♥

Kvällen.

Har lämnat in både min iPod och mobil på service idag. Min mobil ville stänga av sig själv hela tiden.. Andra gången jag lämnat in min mobil på service under En månad! Jag har en samsung Z500. Är så sugen på en sån HÄR. Men då måste man ha 3 nätet, om man ska den i rosa.. Trist!

Annars har dagen varit trevlig, varit med pojkvännen.

Snart ska vi se X-men The last stand.. Inte mitt val av film, utan Gabirels ;). Extra lata och köpt hem Mc Donalds.

Ha en trevlig kväll, kramis =).


A.A klänning..

vart det i paketet från Nelly!

Åhh vilken skön klänning det var! Lika skön som det ribbade linnet jag har. Jag beställde min normala storlek, den jag brukar köpa i kläder (M). Och den satt bra. Lagom tight. Och i klassisk svart färg.

67191-47667191-475


Rekomenderar denna klänning! ♥ Pris; 329kr.


Varm jacka..

67191-472

Kallt ute! Därför passar min bruna varma skinnjacka perfekt. Jeans och en kofta under. Jag fryser så lätt, så varma jackor blir ett måste hos mig. Har även plockat undan mina sommarkläder från garderoben. Och tagit fram mina höst/vinterskor.

Nu ska jag försöka komma iväg till Birger Jarlsg. och lämna in min iPod..

Ha en trevlig dag! Kramis.

Uppdatering; Yeahh mitt nelly paket har kommit! Show U later =)


Bra lack..

67191-470
Jag fick mitt lilla Essie set i förgår från Blush. Nagellacket har en ursnygg färg som ger nästan lite pärlemor vitt, inte som mademoiselle som är en riktigt ljus färg. Nagelfilen var bra.Den är så liten som 9cm. Har testat glasfilar förr, men de har gått sönder (!). Men denna ska jag hålla i..

Idag ska jag ev.lämna in min iPod, andra gången. Den går inte att ladda. Första gången var det ingen musik som kom i ena hörluren. Då gav de mig en ny iPod, men denna funkar inte alls nu..

Ses! ♥


Nio bästa köp.

Fick utmaning av Cicci att lista upp mina nio bästa köp! Här kommer dom, utan någon speciell ordning.

1) Mina Seven jeans. Köpte dom på 50% rea för nåt år sedan. Dom sitter snyggt och tappar inte passformen alls! Absoluta favorit jeans hos mig.

2) Min svarta trench som jag köpte nyligen från Zara. Kommer att bli mycket använd!

3) Mina bruna stövlar med knyt runt. Gillar dom mycket!  Den runda tån gillar jag mycket på stövlarna.

4) Min digitalkamera. Hur skulle klara jag mig utan den!?.

5) Mina gråa &Denim jeans. Som var mina första också från H&M. Överraskad över att dom var så sköna och satt bra. Bra budget jeans!

6) Min L.V plånbok. Den var dyr men jag gillar den fortfarande. Köpte den för två år sedan.

7) Min svarta dunväst från Canada Goose. Innan jag köpte denna väst var jag inget fan av dunvästar eller märket. Men denna är så skön och snygg. Den ser inte så sportig ut som dunvästar kan göra. Köpte den för två år sedan.

8) Mina svarta mysbyxor, velour från H&M. Dom mysigaste och snyggaste mysbyxorna jag haft. Var lite orolig hur de skulle bli efter att man tvättat dom. Men de är lika sköna efter det :)

9). Cherry-Tee linnen. Har ett i mörkblått och ett i grått. Otroligt mjuka tvätt efter tvätt. Används mycket hos mig!

 
De flesta jag tänkt utmana har det fått denna utmaning men jag utmanar Amanda. Hon är lite dålig på utmaningar säger hon, men denna hoppas jag faller för henne. Är nyfiken på hennes nio bästa köp! =)

Listor..

Utmaningar igen här, två listor!


Första rätt närgående..

* Berätta om första fyllan: Utomlands var det, 17år.


* Vem är ditt snyggaste hångel? Gabriel!


* Yngsta respektive äldsta hångel? Två yngre och fem år äldre än mig..


* Har du hånglat med fler än en person under en 24 timmar period? Ja, det har jag.. När jag var yngre då.


* Säg något du är nöjd med i ditt utseende? Ansiktet.


* Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig? Armar..


* Favorit sexsoundtrack? Hmm.. nåt som rockar kanske!? ;)

* Vilken är din pinsammaste skivan du äger? Britney Spears kanske..

* Har du ljugit för att få nån i säng? Nej.

* Har du strippat för någon? Nää..

* Har du stoppat upp behån nån gång? Nej inte alls.

* Har du snattat? Ja..

* Har du moonat? Nää..

Sen kommer 10 positiva saker om mig!
Var faktiskt svårt att komma på alla saker på en gång, man fick tänka lite.. Men dessa saker är positiva om mig;

1) Hjälpsam
2) Har ordning och reda omkring mig.
3) Kan laga mat
4) Lättlärd
5) Aktiv
6) Generös
7) Lättsam
8) Duktig på att planera
9) Ger inte upp!
10) Målmedveten.

Nu snart, dags för D.H. Spännande =)

Promenaden var hur skön som helst. Musik i öronen och frisk luft, mycket bra!


Promenad!

67191-468

Känner mig jätte sugen på att gå en promenad idag också. En låång sådan. Har på mig tights, en lång t-shirt, grå kofta, svart jacka med guld knappar, basker och sköna skor! =)

Har två list utmaningar jag ska göra senare idag och en annan utmaning =)

Tills dess, ha en skön dag.

Kramis Johanna


Rosa bandet outfit!

Har börjat morgonen med att tvätta och stryka.. Stryka kläder är ingen favorit grej hos mig, men man måste det ibland.. :)

Ska iväg snart och köpa rosa bandet. Och göra en outfit bild tillsammans med det senare. Blir en latte också, på vägen. Behöver piggas upp.

En produkt jag vill testa är en primer. Lancômes Transparence Base De Teint. är en som verkar bra.
Smashbox har ju en också, men vet inte vilken jag vill testa.. Kanske blir det smashbox. Vi får se sen.  

Senare blir det outfit med rosa bandet!

Ha en skön måndag!

Uppdatering: (kväll)

67191-467

Outfit; kofta i färg: Vanilla FCUK, Ribbat svart linne och rosa bandet. Byxor; svarta velour H&M.

Gått en lång promenad idag, skönt! Varför gör man inte det varje dag!?

Ha en skön kväll :)


Utmaning!


Fick en utmaning av Deluxe by Hannah.
Tillsammans med en grå Chloé Paddington skulle man knåpa ihop en outfit för 1700kr, gärna mindre. Så här ser min ut! Valde mycket enkel outfit, men ändå stilfull :)

67191-466


Lördag..

67191-458

Lätt att man fastnar och klickar hem saker från nätet ;). Beställde hem Essie Pink Ribbon med nagel fil. Mest nyfiken på nagelfilen! Sen på Nelly.se vart det en top från AA.  

Ha en trevlig lördag kväll, vad ni nu ska göra :)


Lista..

Listor verkar vara en populär utmaning, här kommer en till..

One three hill eller O.C: O.C

Ute- eller hemmakväll: Både och!

Sex eller mys: Båda här med =)

Salt eller sött: Salt!

Lyx eller budget: Blandar gärna båda..

Sommar eller vinter: Sommar!

När är du Född: 1981

Vad har du på dig en ledig dag hemma: mysbyxor och linne.

Favoritresturang: Jimmys Steakhouse gillar jag.

Favoritfilm: Mååånga.

Drömväska: Chloé Paddington

Har du barn: Nej

Födelseort: Nacka

Smeknamn: Hannah, Schnappi ;)

Favoritfärg: Rosa

Drömprins: Gabriel =)

Har du varit kär: Jag är kär nu

Favoritlåt: Oj, det varierar..

Maträtt: Pasta!

FavoritResemål: N.Y vill jag till!

Favoritblomma: Orkidé och Stora rosor!

Tycker inte om: Folk som utnyttjar.

Senaste sjukhusvistelse Idag..


Favoritdricka: Latte, Mineralvatten

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Sandsten och choklad brunt

Vad gör du när du är uttråkad: Surfar, ringer nån..

Missbruk: Shopping ;)

Vän som bor längst från dig: En vän i Göteborg

Vad retar du dig mest på: Små saker som är onödiga att reta sig på.. ibland

Läggdags: Varierar, men har blivit runt 23..

Nagellack: Ljust och mörkt!

Husdjur: Nej!

Skostorlek: 36-37

Syskon: En yngre.

Favorit pålägg: Skinka!

Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Cancerfonden.

Vilket är det vackraste ordet: Kärlek.

Bästa bok du läst: Gömda och Asyl gillade jag mycket då jag läste dom..

Är du Internetberoende: Skulle inte klara mig utan!

Favoritparfym: Laura.

Gillar du snö: Ej plask, men mjukt snö.

När köpte du något åt dig själv sist: Länge sedan..;)

Vilken är din bästa egenskap: Målmedveten

Senaste pojkvännen: Gabriel som jag är tillsammans med nu.

Vilken film såg du på bio senast: På andra sidan häcken.

Senaste köpta skiva: Köper inte skivor längre..och kommer inte ihåg den senaste.

Favoritgodis: Lakrits!

Studier eller jobb: Inget av dom just nu, men vill plugga..

Bästa kompis: Annica.

Innerstad eller liten ort: Innerstad

Favorit bloggar: Många!!

Nytt eller vintage: Nytt!

Det var den listan


Nu Idol!


Snart dags..

Snart är det dags för mig att sova, eller ja försöka iaf =). Just nu känner jag mig inte så nervös, men det kommer nog imorn.. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men det märker ni :).

Må så gott alla läsare!

♥ Kramisar Johanna.

Höst outfit!

67191-457

Här är kjolen som jag fick igår! Vart tveksam först, men bestämde mig för att behålla den! Shortsen från La Redoute vart ingen bra, dessa storlekar är knepiga. Skickade tillbaka dom, och beställde nåt helt annat!

Annars har det varit en rätt skön dag idag. Mycket regn! Men bara mysigt tycker jag.

Imorn gäller det för mig, ska in till Sös. Min operation sker imorn, tidigt. Måste upp 04:30 imorn (!).

Fått blandade kommentarer på min nya layout, kul! Jag gillar personligen att den syns, att den är stor. Sen att resten känns stilrent. =)

Dags att komma på nåt till middag! Ses senare ikväll ♥

Ny layout!

Jaaaa, söta och snälla Felicia har gjort om min layot på min blogg.. Och jag är så nöjd! Så duktig hon är!!
Kommer kännas ännu roligare att skriva här ;).

Ska läsa lite snart och sen sova, natti och vi ses imorn =)

Vad tycker Ni om min nya blogg?

Nya VR!

Jaaa, nya VR kom i brevlådan idag. Mycket bra nummer. Massa roliga test i detta nummer =). Sen följde en kupong med i tidningen; köp två ögonskuggor från Make Up Store betala för en.. Ska jag utnyttja!

Fick även en kjol från H&M och ett par ull shorts från La Redoute i brevlådan, visar dom sen =).

Dagen känns bättre nu än i morse, ;).

Inget sko köp nu, får köpa dom när jag kommer hem från sjukhuset. Ska ju in på torsdag morgon för min operation.

Ha en fortsatt bra dag, vi ses!

Kramis.

Min morgon.

Har bestämt mig för att äta frukost ute idag. Vakna av mensvärk så då blir jag trött och små irriterad.. :)


Igår såg jag förresten På andra sidan häcken! Sööt film och rolig var den, se värd =)

67191-455 Såg denna bild på Ashley Olsen, tänkte först.. Är det hon!?. Men ja.. det är det.. Kände inte igen henne alls.

Bild: Celebworld.org

Ha en trevlig tisdag, vad ska ni göra?

Ses senare! ♥


Monday!

Klockan är ett och jag har hunnit åka till Sös för att hämta ett recept, sen till apoteket där jag bor. Druckit en latte för att relaxa lite, så gott på morgonen! Spanade på ett par skor jag vill ha. Kom på att jag behöver ett par boots med ingen klack, halv högt skaft  och i svart skinn. Såg ett par i märket Ten Points idag =).

67191-454I modell ser de ut så här, men dessa är ifrån Scorett :).

Koftor!

67191-453

Första dagen på oktober månad och det känns som hösten börjar komma.. Rätt kallt och regnigt. Nåt jag kommer att använda mycket i höst förrutom tröjklänningar och tights, är koftor! Så mysiga och sköna. Hade på mig en stooor kofta idag. Nåt jag önskar mig i höst är ett Juicy set att mysa i.. Ett i grått kanske!?

Så det blir en hel del koftor och även halsdukar för mig i höst..

Nåt du kommer att ha i höst mycket?

Modeskytt -

Nya byxor!

67191-505

Nya byxor har jag fått. Ett par från
Hilfiger Denim. Med fickor på sidan. 3/4 längd. Tre knappar längst ner på byxan. Riktigt sköna är dom. Jag hade på mig dom igår med benvärmare och ankelboots. Dessa byxor blir dagens outfit med. ♥

Idag ska jag till Ikea med en vän. Ska bli skoj. Inte planerat att köpa nåt, men man vet ju aldrig hur det blir..  ;)

Bara tittat på den.

Har sett Babel idag. Väldigt bra film! Se den tycker jag. Annars var jag i stan. Var inne på Mrs H butiken för första gången, såg väskan jag vill ha. Chloé Paddington :)

Nu ska jag äta Wrap från Sandy´s..mm..gott.

Ha en trevlig kväll!

Friskt vatten för hyn.

67191-504L´oréals Ideal Balance Toner.

Jag har idag köpt ett ansiktsvatten. Inget dyrt. Utan budget. Brukar inte använda ansiktsvatten alls, men kände att det skulle nog vara bra. Ansiktsvatten tar bort rester av smuts och makeuprengöring från ansiktet, täpper igen porer och huden känns fräsch efteråt. Nu har jag bara använt detta en gång, men det verkar vara bra. Behaglig doft. Och huden stramar inte åt så mycket efteråt. 65kr kostar flaskan på 200ml.

Även när man tvättat ansiktet med rengöring så finns det lite smuts kvar. Jag har märkt det på mitt ansikte. Ansiktsvatten är därför bra som komplement till rengöringen!

Använder Ni ansiktsvatten?

Inte mysigt att frysa..

67191-503

Nu börjar det bli kallare.. Hade på mig min vita kappa från H&M och min rosa halsduk från London. Stövlar tillsammans med knästrumpor. Var och kika på en mössa idag, men hittade ingen..

Ska nog beställa ett Juicy set till min födelsedag i november som jag ska få i present..men vet inte vilken färg jag vill ha.. Men det är ju ett tag tills dess :)

Kramis ♥

Mysigt café.

67191-502

Var på ett mysigt café idag med Gabriel. Foam coffeebar Karlavägen 75 i Sthlm. Snygg inredning och gooo latte. Tog bilden ovan med min nya mobil :)

Nu blir det idol =)

Ha en trevlig fredag kväll.

Inte som jag hade tänkt mig..

67191-501

Ny mobil har jag! En Ericsson K610i. Röd. Fick den gratis tillsammans med ett abonnemang hos Telenor. Ville ju ha en Motorola v3i...men det vart denna. Lucka på mobilen har varit ett måste.. Men det vart inte så nu. En bra mobil annars, 2 megapixel kamera, 3G.. Provade t.o.m att surfa och gå in på min blogg :).
Så det känns bra med denna! Ingen jag hade tänkt mig innan, men så kan det bli! ♥




Mysig dag!

67191-500

En mysig dag på stan med min syrra och Gabriel. Fika/åt lunch på Espresso House. En sväng på nya H&M som var stoort! Snyggt. Provade en grå oversize tröja/klänning med fickor på sidan. Men jag gillade inte den.. A-linje format känns inte jag.. passar inte i det. Eller är jag inte van!? Vill ha en med fickor på sidan.
Men jag köpte annars svarta benvärmare och svarta overknee strumpor.

Hoppas ni haft det bra idag!




Knästrumpor på nytt sätt!?

67191-495   En ficka på tröjklänningen, nåt jag vill ha! (Klicka för större view )

Såå läckert! Igen. Lindsay lyckas ofta. En oversize tröjklänning och stövlar.. En annan sak jag inte tänkt på. Knästrumpor som syns under stövlarna. När jag haft tights och haft knästrumpor har jag sett till att de inte syns.. Inte tänk på detta sätt att bära dom :). Snyggt tycker jag.

inte igen..

Finally fått min iPod tillbaka. Ska lägga in alla låtar igen imorn eller så.. Ett återbesök hos min läkare idag, vilket innebar; blodprov, en antibiotika kur på en vecka, lung röntgen.. Min operation som skulle vara den 26 oktober, är inställd igen! P.g.a av att jag känner mig dålig.. ont i magen... Så han tyckte att jag skulle skjuta upp den.. Jobbigt, och att ha tålamod är inte min starkaste sida. Men bättre att vara i bra skick inför en operation.

Annars besökte jag nyrenoverade Wayne´s på kungsgatan idag för en lunch. Var såå hungrig efter en något längre tid på Sös. Var snyggt där! Alltid kul med nyrenovering av ställen tycker jag, känns frächt =)

Ikväll blir det D.H såklart =).

Läste i dagens Metro att en ny H&M ska öppnas på drottninggatan i Sthlm kl: 11.00, och de 100 första kunderna som går in får ett presentkort på 250kr. Mycket folk imorn!? Kan tänka mig det.

Kram♥

Snygga skor!

67191-494

Såå snygga skor Lindsay har på sig! Ingen klack alls. Perfekta. Dom ser sköna ut =)


Måndag för min del var slappt. Men okey för det. Imorn ska jag äntligen hämta min iPod så mina rosa hörlurar kan användas!


Natti natti, ♥


Me a star!?

Moa ville att man skulle göra en Date star som var så lik som en själv. Min date star kan du hitta HÄR.

Den har på sig;

♥ Svarta tights
♥ Svart AA klänning.
♥ Min rosa dunjacka med luva, köpt i Helsingfors.
♥ Svarta ballerina
♥ Smink
♥ Utsläppt hår

Gör en du me tycker jag. =)

Nya skor.

67191-493 67191-492

Nya skor!! Stövlar med låg klack. Var ute efter med ingen klack eller låg..Fann dessa på Scorett. Och priset; 399kr, väldigt bra! Dessa är jätte sköna att ha på sig :)


Okej film!

67191-490


En mycket trevlig kväll igår! God mat på Mest bar & kök på götgatsbacken tillsammans med vin och ett par drinkar. Sen gick vi till biografen som var fullsatt. Och filmen? Jag tyckte den var okej. När man läst boken så kommer man ihåg detaljer och annat. Men detta överrensstämde inte med filmen. I boken var Miranda mycket hårdare. Men i filmen var hon inte såå hård. Allt gick så lätt i filmen, vilket det inte gjorde i boken..
Filmen hade annars många godbitar som garderoben som Runway hade! Skor, väskor och kläder.. =)

Nu idag ska jag äta brunch med min vän. Sen kanske middag ikväll, om min pojkvän mår bra..

Ha en trevlig lördag ♥

Uppdatering; Skulle ha blivit middag med min pojkvän, men han mår inte så bra just nu.. Han var inblandad i en seriekrock igår, han klarade sig, men har ont i axlar och nacke. Det blir film hemma med min syster. "Välkommen till Familjen" och "When a stranger calls". Mysigt med tanke på det gråa vädret.

Kramis! /Johanna.

Film premiär!

Nu snart blir det bio- Djävulen bär Prada på söder och middag innan dess =)

Ha en trevlig fredag kväll! Ses :)

Kramis ♥

Mina inköp igår :)

67191-488


Köpte den underbara röda väskan från Friis & Company! Och sen i den svarta påsen ligger en svart klänning som jag ska ha på mig ikväll.. Visar den sen!
Nu på dagen ska jag inte göra nåt speciellt. Sen på kvällen bli det middag och bio med en god vän.

Ses senare!

67191-489

Dagens outfit på dagen. Har på mig min tunika jag fick på posten från La Redoute. Vart like osäker först, men behåller den =)

Men dessa rosa är fina..

67191-486
God morgon! Riktigt kallt ute nu ser det ut som. Regnat har det också i natt. Men det hindrar inte mig från att åka till stan. Har klickat hem dessa hörlurar i rosa till min iPod =). Väntar fortfarande på att få min iPod tillbaka. Men sen, ska den få nya rosa hörlurar! Köpta på
iShop
Annars blir det lite annan shopping! =)

Outfit idag.. blir nog något varmt.

Ha en super dag!

Beslutsångest..

Trevlig lunch ute med syrran har jag just haft.  Var så nära att klicka hem denna kjol igår från Nelly.  Så snygg och ett bra pris också. Såg nu att hannahsthlm beställt två stycken..  Men jag vet inte än.. Ska in till stan imorn och se efter om jag hittar nåt där..

Jag har även hittat en sida där de säljer billigare mobiltelefoner. På pricerunner kan man söka efter det billigaste affären. Såg då att  Neptunsat.com har en Motorola v3i för 1999kr exkl. frakt. Med frakt en hundring till. Men vågar man beställa sådär!? Blir ju  700kr billigare än om jag köper den i affären.. Måste tänka hur jag ska göra.. Har ni beställt mobiler från nätet?

Får ta och fundera lite..

Ses sen, ♥


Dagens minishopping.

67191-482

Ett par mönstrade mörkblåa strumpbyxor från Twilfit. En bok- Mina hemligheter av Sophie Kinsella. ♥

Ätit god lunch med mamma och syrran. Nu hemma en stund. Snart iväg en stund igen!

Ses!

Jag går och tänker på en ny mobil hela tiden... Måste ha en snart känner jag :)

Kalas!

67191-479

En trevlig söndag var det!

Födelsedagsfirande på dagen med goo lunch och tårta =). Sen åkte jag iväg för en bio vid nio tiden. Såg Lady in the water. Som var inte så jätte bra.. Den hade några få scener som var läskiga och några få som man skratta lite åt. Men sen vart det rätt segt..

Snart ska jag iväg och äta Thai lunch. Har även köpt biljettter till Djävulen bär prada tills på fredag.. på Söder. Ser framemot att se den filmen! Känns som man har höga förväntningar på den filmen..

Ha en mycket trevlig dag =)

Sweet day!

Underbara söndag. Heter det så!? Nja, den brukar vara rätt trist..Men idag ska jag fira en kompis som fyller 24 år! Sen på kvällen hinner man nog med en bio. Men innan dess måste jag få i mig en latte.

Har på mig min A.A klänning tillsammans med mina svarta stövlar. Uppsatt hår, sotad makeup och en aningens rött läppstift.

Har nu fått upp rosa bandet loggan, tog sin lilla tid att fatta var man ska sätta in koden ;).

Ha en sån underbar söndag och bli inte mera sjuka ni som är krassliga.

Kramis! ♥

Vill ha en ny mobil.

En lång promenad på en timme har jag gått idag. Känns mycket bra! Drack ett par latten på Gabriels jobb sen åkte jag hem. Hyrde en film på vägen, "Tjocktjuven".

Är så sugen på en ny mobil. Tror inte jag ska leta efter en rosa, utan en annan. Och blinga den istället som jag vill göra!

Har kollat på en
Motorola v3i. Som verkar bra. Gillar att den är platt. Sen priset är inte så faligt, 2800kr utan abonnemang.

67191-477
Motorola v3i

/Johanna ♥

Kvällen.

Har lämnat in både min iPod och mobil på service idag. Min mobil ville stänga av sig själv hela tiden.. Andra gången jag lämnat in min mobil på service under En månad! Jag har en samsung Z500. Är så sugen på en sån HÄR. Men då måste man ha 3 nätet, om man ska den i rosa.. Trist!

Annars har dagen varit trevlig, varit med pojkvännen.

Snart ska vi se X-men The last stand.. Inte mitt val av film, utan Gabirels ;). Extra lata och köpt hem Mc Donalds.

Ha en trevlig kväll, kramis =).


A.A klänning..

vart det i paketet från Nelly!

Åhh vilken skön klänning det var! Lika skön som det ribbade linnet jag har. Jag beställde min normala storlek, den jag brukar köpa i kläder (M). Och den satt bra. Lagom tight. Och i klassisk svart färg.

67191-47667191-475


Rekomenderar denna klänning! ♥ Pris; 329kr.


Varm jacka..

67191-472

Kallt ute! Därför passar min bruna varma skinnjacka perfekt. Jeans och en kofta under. Jag fryser så lätt, så varma jackor blir ett måste hos mig. Har även plockat undan mina sommarkläder från garderoben. Och tagit fram mina höst/vinterskor.

Nu ska jag försöka komma iväg till Birger Jarlsg. och lämna in min iPod..

Ha en trevlig dag! Kramis.

Uppdatering; Yeahh mitt nelly paket har kommit! Show U later =)


Bra lack..

67191-470
Jag fick mitt lilla Essie set i förgår från
Blush. Nagellacket har en ursnygg färg som ger nästan lite pärlemor vitt, inte som mademoiselle som är en riktigt ljus färg. Nagelfilen var bra.Den är så liten som 9cm. Har testat glasfilar förr, men de har gått sönder (!). Men denna ska jag hålla i..

Idag ska jag ev.lämna in min iPod, andra gången. Den går inte att ladda. Första gången var det ingen musik som kom i ena hörluren. Då gav de mig en ny iPod, men denna funkar inte alls nu..

Ses! ♥


Nio bästa köp.

Fick utmaning av Cicci att lista upp mina nio bästa köp! Här kommer dom, utan någon speciell ordning.

1) Mina Seven jeans. Köpte dom på 50% rea för nåt år sedan. Dom sitter snyggt och tappar inte passformen alls! Absoluta favorit jeans hos mig.

2) Min svarta trench som jag köpte nyligen från Zara. Kommer att bli mycket använd!

3) Mina bruna stövlar med knyt runt. Gillar dom mycket!  Den runda tån gillar jag mycket på stövlarna.

4) Min digitalkamera. Hur skulle klara jag mig utan den!?.

5) Mina gråa &Denim jeans. Som var mina första också från H&M. Överraskad över att dom var så sköna och satt bra. Bra budget jeans!

6) Min L.V plånbok. Den var dyr men jag gillar den fortfarande. Köpte den för två år sedan.

7) Min svarta dunväst från Canada Goose. Innan jag köpte denna väst var jag inget fan av dunvästar eller märket. Men denna är så skön och snygg. Den ser inte så sportig ut som dunvästar kan göra. Köpte den för två år sedan.

8) Mina svarta mysbyxor, velour från H&M. Dom mysigaste och snyggaste mysbyxorna jag haft. Var lite orolig hur de skulle bli efter att man tvättat dom. Men de är lika sköna efter det :)

9). Cherry-Tee linnen. Har ett i mörkblått och ett i grått. Otroligt mjuka tvätt efter tvätt. Används mycket hos mig!

 
De flesta jag tänkt utmana har det fått denna utmaning men jag utmanar Amanda. Hon är lite dålig på utmaningar säger hon, men denna hoppas jag faller för henne. Är nyfiken på hennes nio bästa köp! =)

Listor..

Utmaningar igen här, två listor!


Första rätt närgående..

* Berätta om första fyllan: Utomlands var det, 17år.


* Vem är ditt snyggaste hångel? Gabriel!


* Yngsta respektive äldsta hångel? Två yngre och fem år äldre än mig..


* Har du hånglat med fler än en person under en 24 timmar period? Ja, det har jag.. När jag var yngre då.


* Säg något du är nöjd med i ditt utseende? Ansiktet.


* Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig? Armar..


* Favorit sexsoundtrack? Hmm.. nåt som rockar kanske!? ;)

* Vilken är din pinsammaste skivan du äger? Britney Spears kanske..

* Har du ljugit för att få nån i säng? Nej.

* Har du strippat för någon? Nää..

* Har du stoppat upp behån nån gång? Nej inte alls.

* Har du snattat? Ja..

* Har du moonat? Nää..

Sen kommer 10 positiva saker om mig!
Var faktiskt svårt att komma på alla saker på en gång, man fick tänka lite.. Men dessa saker är positiva om mig;

1) Hjälpsam
2) Har ordning och reda omkring mig.
3) Kan laga mat
4) Lättlärd
5) Aktiv
6) Generös
7) Lättsam
8) Duktig på att planera
9) Ger inte upp!
10) Målmedveten.

Nu snart, dags för D.H. Spännande =)

Promenaden var hur skön som helst. Musik i öronen och frisk luft, mycket bra!


Promenad!

67191-468

Känner mig jätte sugen på att gå en promenad idag också. En låång sådan. Har på mig tights, en lång t-shirt, grå kofta, svart jacka med guld knappar, basker och sköna skor! =)

Har två list utmaningar jag ska göra senare idag och en annan utmaning =)

Tills dess, ha en skön dag.

Kramis Johanna


Rosa bandet outfit!

Har börjat morgonen med att tvätta och stryka.. Stryka kläder är ingen favorit grej hos mig, men man måste det ibland.. :)

Ska iväg snart och köpa rosa bandet. Och göra en outfit bild tillsammans med det senare. Blir en latte också, på vägen. Behöver piggas upp.

En produkt jag vill testa är en primer. Lancômes Transparence Base De Teint. är en som verkar bra.
Smashbox har ju en också, men vet inte vilken jag vill testa.. Kanske blir det smashbox. Vi får se sen.  

Senare blir det outfit med rosa bandet!

Ha en skön måndag!

Uppdatering: (kväll)

67191-467

Outfit; kofta i färg: Vanilla FCUK, Ribbat svart linne och rosa bandet. Byxor; svarta velour H&M.

Gått en lång promenad idag, skönt! Varför gör man inte det varje dag!?

Ha en skön kväll :)


Utmaning!


Fick en utmaning av
Deluxe by Hannah.
Tillsammans med en grå Chloé Paddington skulle man knåpa ihop en outfit för 1700kr, gärna mindre. Så här ser min ut! Valde mycket enkel outfit, men ändå stilfull :)

67191-466


Lördag..

67191-458

Lätt att man fastnar och klickar hem saker från nätet ;). Beställde hem Essie Pink Ribbon med nagel fil. Mest nyfiken på nagelfilen! Sen på Nelly.se vart det en
top från AA.  

Ha en trevlig lördag kväll, vad ni nu ska göra :)


Lista..

Listor verkar vara en populär utmaning, här kommer en till..

One three hill eller O.C: O.C

Ute- eller hemmakväll: Både och!

Sex eller mys: Båda här med =)

Salt eller sött: Salt!

Lyx eller budget: Blandar gärna båda..

Sommar eller vinter: Sommar!

När är du Född: 1981

Vad har du på dig en ledig dag hemma: mysbyxor och linne.

Favoritresturang: Jimmys Steakhouse gillar jag.

Favoritfilm: Mååånga.

Drömväska: Chloé Paddington

Har du barn: Nej

Födelseort: Nacka

Smeknamn: Hannah, Schnappi ;)

Favoritfärg: Rosa

Drömprins: Gabriel =)

Har du varit kär: Jag är kär nu

Favoritlåt: Oj, det varierar..

Maträtt: Pasta!

FavoritResemål: N.Y vill jag till!

Favoritblomma: Orkidé och Stora rosor!

Tycker inte om: Folk som utnyttjar.

Senaste sjukhusvistelse Idag..


Favoritdricka: Latte, Mineralvatten

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Sandsten och choklad brunt

Vad gör du när du är uttråkad: Surfar, ringer nån..

Missbruk: Shopping ;)

Vän som bor längst från dig: En vän i Göteborg

Vad retar du dig mest på: Små saker som är onödiga att reta sig på.. ibland

Läggdags: Varierar, men har blivit runt 23..

Nagellack: Ljust och mörkt!

Husdjur: Nej!

Skostorlek: 36-37

Syskon: En yngre.

Favorit pålägg: Skinka!

Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Cancerfonden.

Vilket är det vackraste ordet: Kärlek.

Bästa bok du läst: Gömda och Asyl gillade jag mycket då jag läste dom..

Är du Internetberoende: Skulle inte klara mig utan!

Favoritparfym: Laura.

Gillar du snö: Ej plask, men mjukt snö.

När köpte du något åt dig själv sist: Länge sedan..;)

Vilken är din bästa egenskap: Målmedveten

Senaste pojkvännen: Gabriel som jag är tillsammans med nu.

Vilken film såg du på bio senast: På andra sidan häcken.

Senaste köpta skiva: Köper inte skivor längre..och kommer inte ihåg den senaste.

Favoritgodis: Lakrits!

Studier eller jobb: Inget av dom just nu, men vill plugga..

Bästa kompis: Annica.

Innerstad eller liten ort: Innerstad

Favorit bloggar: Många!!

Nytt eller vintage: Nytt!

Det var den listan


Nu Idol!


Snart dags..

Snart är det dags för mig att sova, eller ja försöka iaf =). Just nu känner jag mig inte så nervös, men det kommer nog imorn.. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem, men det märker ni :).

Må så gott alla läsare!

♥ Kramisar Johanna.

Höst outfit!

67191-457

Här är kjolen som jag fick igår! Vart tveksam först, men bestämde mig för att behålla den! Shortsen från La Redoute vart ingen bra, dessa storlekar är knepiga. Skickade tillbaka dom, och beställde nåt helt annat!

Annars har det varit en rätt skön dag idag. Mycket regn! Men bara mysigt tycker jag.

Imorn gäller det för mig, ska in till Sös. Min operation sker imorn, tidigt. Måste upp 04:30 imorn (!).

Fått blandade kommentarer på min nya layout, kul! Jag gillar personligen att den syns, att den är stor. Sen att resten känns stilrent. =)

Dags att komma på nåt till middag! Ses senare ikväll ♥

Ny layout!

Jaaaa, söta och snälla Felicia har gjort om min layot på min blogg.. Och jag är så nöjd! Så duktig hon är!!
Kommer kännas ännu roligare att skriva här ;).

Ska läsa lite snart och sen sova, natti och vi ses imorn =)

Vad tycker Ni om min nya blogg?

Nya VR!

Jaaa, nya VR kom i brevlådan idag. Mycket bra nummer. Massa roliga test i detta nummer =). Sen följde en kupong med i tidningen; köp två ögonskuggor från Make Up Store betala för en.. Ska jag utnyttja!

Fick även en kjol från H&M och ett par ull shorts från La Redoute i brevlådan, visar dom sen =).

Dagen känns bättre nu än i morse, ;).

Inget sko köp nu, får köpa dom när jag kommer hem från sjukhuset. Ska ju in på torsdag morgon för min operation.

Ha en fortsatt bra dag, vi ses!

Kramis.

Min morgon.

Har bestämt mig för att äta frukost ute idag. Vakna av mensvärk så då blir jag trött och små irriterad.. :)


Igår såg jag förresten På andra sidan häcken! Sööt film och rolig var den, se värd =)

67191-455 Såg denna bild på Ashley Olsen, tänkte först.. Är det hon!?. Men ja.. det är det.. Kände inte igen henne alls.

Bild: Celebworld.org

Ha en trevlig tisdag, vad ska ni göra?

Ses senare! ♥


Monday!

Klockan är ett och jag har hunnit åka till Sös för att hämta ett recept, sen till apoteket där jag bor. Druckit en latte för att relaxa lite, så gott på morgonen! Spanade på ett par skor jag vill ha. Kom på att jag behöver ett par boots med ingen klack, halv högt skaft  och i svart skinn. Såg ett par i märket Ten Points idag =).

67191-454I modell ser de ut så här, men dessa är ifrån Scorett :).

Koftor!

67191-453

Första dagen på oktober månad och det känns som hösten börjar komma.. Rätt kallt och regnigt. Nåt jag kommer att använda mycket i höst förrutom tröjklänningar och tights, är koftor! Så mysiga och sköna. Hade på mig en stooor kofta idag. Nåt jag önskar mig i höst är ett Juicy set att mysa i.. Ett i grått kanske!?

Så det blir en hel del koftor och även halsdukar för mig i höst..

Nåt du kommer att ha i höst mycket?


Bloggtoppen.se
Top Mode & design bloggar

RSS 0.91